![]() |
![]() |
|
|
Înregistrare | Autentificare | Întrebări frecvente | Mesaje Private | Căutare | Mesajele zilei | Marchează forumurile citite |
![]() |
|
Thread Tools | Moduri de afișare |
|
|
||||
|
||||
![]() Citat:
Eu locuiesc într-un apartament unde a trăit un nene care a murit pe terenul de fotbal. Mîncase înainte carne și o bucată i-a rămas pe esofag, iar în timpul jocului i-a venit înapoi... și s-a înecat acolo în fața celorlalți. Dacă ar fi băut apă după acea masă probabil că aș fi locuit altundeva acum.
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Se pare ca tu sugerezi(neoprotestant) ca postul sa fie adaptat dupa vointa fiecaruia. P.S. Daca fostul proprietar al apartamentului a murit in repriza a doua atunci mai mult ca sigur ca a mancat in pauza meciului; o regula de baza este sa se manance cu cel putin doua ore jumate(2 ore si 30 min) inainte de meci ca sa fie suficient timp pentru digestie.