![]() |
![]() |
|
|
Înregistrare | Autentificare | Întrebări frecvente | Mesaje Private | Căutare | Mesajele zilei | Marchează forumurile citite |
![]() |
|
Thread Tools | Moduri de afișare |
|
||||
|
||||
![]()
Cand am citit ce a scris si mai ales vazandu-i nickul, primul gand a fost ca nu e nimic real, ci doar a vrut sa ne testeze reactia, asteptandu-se la replici similare cu ce ai spus, din moment ce a pus problema pe crestinortodox, nu softpedia. Insa si o fictiune poate fi comentata.
Last edited by ioanna; 16.01.2013 at 16:58:07. |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Citat:
Mi-a spus sa nu ma grabesc, sa mai las timpul sa curga sa ne cunoastem ( nu era parintele duhovnic, ci un preot de la o biserica apropiata de mine ). |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
|
||||
|
||||
![]()
Niciunul din cei care au raspuns, n-a incurajat concubinajul, ci fiecare s-a oprit asupra unui aspect.
|
|
||||
|
||||
![]()
In principiu, ea are dreptate. Legaturile trupesti inainte de casatorie inseamna pacat si sunt materie grava.
Daca cedati tentatiei gandirii de tip "acum nu e momentul", atunci niciodata nu va fi momentul nici sa va casatoriti, nici sa aveti copii, nici sa faceti alti pasi importanti in viata. Ideea dv de a va cunoaste mai bine e OK, desi trebuie observat ca 7 luni reprezinta, de regula, un interval suficient pentru a va da seama daca o femeie ar fi o sotie buna sau nu. Daca, totusi, nu vi se pare suficient ori aveti indoieli, bine faceti daca va luati tot timpul necesar. In acest caz, insa, renuntati la concubinaj si traiul in pacat. Deci, nu aveti motive sa va despartiti. Fie va casatoriti acum, fie mai amanati traind ca doi indragostiti in castitate.
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Nu va va aduce foloase. Mai spui ca tu nu vrei acuma; ce sperante sunt ca vei vrea candva? Deci, de ce sa va mutati impreuna, mai ales ca nu va va fi de "folos"? Nici tu nu ti-ai fixat o data macar orientativ, care sa te angajeze si pe care s-o respecti; rezulta ca tu de fapt nu esti pregatit sa te insori. Nu te ascunde dupa deget! |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Sa vad ce reactii va avea cand vom avea banii la un loc in casa, cand o sa ne confruntam cu unele probleme financiare s.a.m.d. Citat:
Imi place ca ma doreste de sot, asa cum sunt eu, fara averi sau mai stiu eu ce. De aceea ma face sa cred, ca trebuie sa fac pasul, sa ne casatorim. Avem acelasi parinte duhovnic, iar data viitoare cand vom merge la spovedanie mi-am propus sa ii cer sfatul privind aceasta situatie. |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Niciodata banii nu sunt de ajuns, ba mai mult, ei sunt sursa de cearta; nu trebuie sa stati impreuna ca sa va certati. Citat:
|
|
||||
|
||||
![]()
Oricum daca se hotarasc sa se casatoreasca, nu o vor face acum, ci peste un an , deci vor avea timp sa se cunoasca.
Citat:
Last edited by ioanna; 16.01.2013 at 18:22:56. |
|
|||
|
|||
![]()
Eu am zis ca cel mai bine e fiecare cu drumul lui, dar separat. Ai intrebat- eu am raspuns! Ca nu- ti iese tie la socoteala asta-i altceva!