![]() |
![]() |
|
|
Înregistrare | Autentificare | Întrebări frecvente | Mesaje Private | Căutare | Mesajele zilei | Marchează forumurile citite |
![]() |
|
Thread Tools | Moduri de afișare |
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Gabriela draga tu il sfatuiesti aici pe alinuu sa se transforme in carpa de sters pe jos! |
|
|||
|
|||
![]()
ai dreptate melissa,dar e vorba si de copil in fond si la urma urmei.el 4 ani nu a stiut ce e aia mama..acum se invatase cu ea,se obisnuise cu ea(chiar daca au fost doar 2 luni)!acum plange dupa ea,intreaba de ea si ma consider doar eu vinovat!ne-a dat-o Dumnezeu o data dupa atatia ani..ne-a adus-o de la mii de km si a dus-o iar la mii de km(acum e prin grecia)nici macar cu fiul ei nu vrea sa vb la tel
|
|
||||
|
||||
![]() Citat:
'Fara Duhul Sfant, omul nu e decat lut si pacat.'(Sf Siluan Athonitul) 'Domnul stie ca suferi, dar iubirea Lui straluceste peste tine asa cum soarele straluceste peste lume. Nu te teme! E spre binele tau.'(Sf Siluan Athonitul) |
|
||||
|
||||
![]() Citat:
Frate, in cazul asta nu stiu despre ce pacat vorbesti. Nu cred ca e vina ta. Dumnezeu stie mai bine ce-ti trebuie tie si copilului. Parerea mea? Cauta si contabilizeaza-ti toate motivele de bucurie si multumeste-I lui Dumnezeu din tot sufletul tau. Restul va veni de la sine. Trebuie sa crezi si sa stii ca Dumnezeu nu dezamageste si nu se lasa asteptat de cei ce se roaga!
|
|||
|
|||
![]() Citat:
|
![]() |
Thread Tools | |
Moduri de afișare | |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Ce e iertarea? | Marta | Pocainta | 99 | 11.11.2014 16:02:37 |
Iertarea pacatelor ca urmare a milosteniei? | costel | Spiritualitatea ortodoxa | 27 | 05.03.2013 14:31:12 |
Pacatul si Iertarea | Mosh-Neagu | Pocainta | 26 | 28.01.2013 17:45:08 |
Poate preotul refuza iertarea pacatelor spovedite? | moldoveanu | Impartasania (Taina Euharistiei) | 22 | 25.08.2011 04:03:06 |
Iertarea! | amatyyy | Umanitare | 26 | 17.05.2009 12:56:37 |
|