Forum Crestin Ortodox Crestin Ortodox

Du-te înapoi   Forum Crestin Ortodox > Generalitati > Stiri, actualitati, anunturi
Subiect închis

Thread Tools Moduri de afișare
Vechi 25.02.2009, 12:27:44
costel's Avatar
costel costel is offline
Senior Member

Data înregistrării: 21.09.2006
Implicit

In aceasta lupta impotriva cip-urilor, au ajuns cativa ortodocsi sa fie intru totul dupa chipul protestantului. Invoca o serie de versete, care nu-si au nici un rost. Le interpreteaza dupa propria voie si putinta de intelegere. Oare toate persoanele astea care apar si pe la TV, si multe, sa-mi fie cu iertare, nu-mi insipra deloc incredere, au binecuvantarea cuiva?

Nu asta e ORTODOXIA. Nu-L va pierde nimeni pe Hristos printr-un pasaport. Dar nici nu-L va castiga nimeni prin prezente fara numar la TV. Sa nu mai inspiram teama. Sa inspiram mai bine, mai mult dor de Hristos.
Vechi 25.02.2009, 12:35:25
emanuel2007
Guest

Implicit

prin cipuri nu numai ca vei fi ispitit sa faci pacate , ci fortat ...
ia de exemplu un drog sau un excitant si sa imi spui daca efectul este acelasi ca si cand ai vedea o femeie dezbracata intro revista !!! pai nu e acelasi ... daca vezi o dezbracaciune de aia te abtii de la gand daca vrei , dar daca iei un excitant in tine nai sa te mai poti abtine de la ganduri pacatose si altele si mai rele cu nici un chip ... si tocmai asta se poate obtine cu cipul , nu numai un efect de ispitire , ci un efect de paralizie a puterilor tale psihice , ca sa nu te mai poti impotrivi pacatului cu nici un chip ...
alt exemplu : bea o kila de votca si spunemi tu mie ca nu te imbeti ... una e sa bei sticla aia si alta e sa o vezi in magazin si sa nu te ispitesti de ea ... daca ai bauto nu mai ai posibilitatea sa te impotrivesti pacatului betiei ... asa si cu cipul ; daca il ai la tine ai incurcato ... iti da niste comenzi creierului ca sa emita niste substante in corpul tau , substante care corespund pacatului ; creierul tau emite acele substante cand e firesc si cand ii dai tu comanda ; dar daca el va fi comandat din exterior ( caci si creierul nu e altceva decat o ingramadeala de nervi , adica ca niste fire electrice ; si daca cineva baga un fir electric , intrun camp electromagnetic variabil , in fir se va induce o tensiune electromotoare in mod obligatoriu ; deci prin undele emise de cipuri , in nervii nostri vor fi induse tensiuni , tensiuni care vor genera niste curenti adica impulsuri nervoase = stimuli nervosi ; si daca stimuleaza astfel nervii corespunzatori pacatului maniei sau desfranarii , sau halucinatiilor , vei cadea in pacat fara voia ta ) te face sa pacatuiesti fara de voie ; caci actioneaza asupra creierului prin unde electromagnetice ... asta nu va mai fi doar ispita ci pacat ... sa demonstrat ca ei au acum tehnologia ca prin anumite impulsuri nervoase ( ca provoaca aceste impulsuri prin diferite substante injectate in vene , sau prin fire conectate la nervii creierului , sau ca le provoaca prin unde electromagnetice prin cipuri ) sa iti provoace ce stari vor ei : de iritare , nervi , manie , halucinatii , desfranare etc ... ce ai sa faci in situatia in care creierul tau va primi comanda de a face un pacat ? ai sa executi fara de voie pacatul si gata mantuirea ...
Vechi 25.02.2009, 12:37:03
emanuel2007
Guest

Implicit

tu vrei sa ai dor de Hristos pacatuind la comanda altuia ? te priveste ... eu nu ... fiecare va raspunde pentru alegerea facuta de buna voie ...
Vechi 25.02.2009, 12:55:18
emanuel2007
Guest

Implicit

sa nu creada nimeni ca cu undele electromagnetice e de gluma si ca astea is numai ispite ...
intra tu intrun camp electromagnetic puternic si ai sa vezi ca ai sa te electrocutezi fara sa fii legat la nici un fir de curent si oricat de mult ai sa iti doresti sa nu fii electrocutat ... sau bagati mana intrun cuptor cu microunde ( si alea is tot unde electromagnetice ) si spunemi mie ca nu ai sa te prajesti daca nu vrei tu ... aia nu e ispita ci fapt ... sau dute intro zona de radiatii si forteazate sa nu fii iradiat ... nai sa obtii nimic ... tot asa si cu undele electomagnetice emise prin cipuri : nu ai sa le poti face fata , si o sa devii un zombie telecomandat ...
o fi fost ei sfinti care se bagau in foc si nu ardeau , in camp electromagnetic si nu se curentau , in cuptor cu microunde si nu se prajeau , in radiatii si nu se iradiau , dar aia erau sfinti ... tu ai puterea sfintilor ? daca o ai , bagati si acuma mana in foc si sa nu te arzi ...
Vechi 25.02.2009, 12:59:19
eduardd
Guest

Smile

Citat:
În prealabil postat de costel Vezi mesajul
au ajuns cativa ortodocsi sa fie intru totul dupa chipul protestantului. Invoca o serie de versete, care nu-si au nici un rost. Le interpreteaza dupa propria voie si putinta de intelegere. au binecuvantarea cuiva?
Sa inspiram mai bine, mai mult dor de Hristos.
Vezi tu frate Costel cat de mare si buna este Ascultarea si Binecuvantarea ( cum pomeneam la topicul despre necuratie?), fara ea ajungem sa cadem in erezie (Doamne fereste-ne!) si in sminteala.. A interpreta canoanele si versetele din Sfanta Scriptura dupa a noastra "putinta" periculos lucru este..asa cum bine ai spus si fratia ta. Binecuvantarea iti transmite Harul Sfantului Duh spre ajutor si inteleptire, astfel "adapostit" fiind sub ea NU ai nici pacat nici gresala. In rest sunt de acord in totalitate cu parerea ta referitoare la acest topic.
Vechi 25.02.2009, 13:55:29
costel's Avatar
costel costel is offline
Senior Member

Implicit

Ma bucur Jenica, ca suntem in acelasi duh.

Deci din cele scrise de tine Emanuel, trebuie sa inteleg ca cip-ul din pasaport are mai multa putere decat Hristos. Am pasaport, il pierd pe Hristos. E mult prea multa ratacire in cuvintele tale.
Vechi 25.02.2009, 14:26:47
vsovi vsovi is offline
Banned

Data înregistrării: 16.02.2007
Locație: har†>>>s'C'e'r
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
Ma bucur Jenica, ca suntem in acelasi duh.

Deci din cele scrise de tine Emanuel, trebuie sa inteleg ca cip-ul din pasaport are mai multa putere decat Hristos. Am pasaport, il pierd pe Hristos. E mult prea multa ratacire in cuvintele tale.
de ce spui asha? e perfect posibil ca sa se ajunga candva shi la ce spune Emanuel, caci doar sunt astfel de cipuri care fac asha o interfatza intre creier shi om, sunt astfel de cipuri, adica cu puterea mintzii sa controlezi mousul sau uneltele inconjuratoare, shi te invetzi sa foloseshti "bratzele" atashate direct la creier ca un ciborg... iar apoi sigur ca shi ele te pot controla, caci daca se genereaza unde de somn ori de lene ori alte unde, dumneata nici nu shti de ce ajungi incet incet o leguma... deci este posibil, dar mai incolo, ca acum cipurile astea doar itzi inmagazineaza datele biometrice, comunicand nu cu omul ci cu cititorul prin RFID ori scaner daca are shi cod de bare...

dar aici nu cipul e problema neaparat ori codul de bare ci pecetea 666 ori && ori || cod||cod|| deci vezi dumneata este vorba despre o pecete cum aveau vacile americanilor vacari... caci fiecare shi le infiera cu fierul roshu cu numele sau... shi asha pote ca se considera, treptat ca shi pe noi, invoindu-ne shi obijnuindu-ne cu noi inshine shi cu codul, sa acceptam pecetea, sa lasam sa se depuna pe suflet, sa se alipeasca inima noastra de pecetea fiarei ori a balaurului, de numele lui sau de numarul numelui ei, shi astfel incet sa acceptam ca suntem ai lui, caci puterea ispitei shi entuziastmul fiind de neoprit, fascinatzia pacatului fiind de neoprit il vom dori shi accepta shi ne vom lasa inshelatzi shi vom semna pentru bunastare pentru autointronarea falsului mesia... shi astfel ne vom lepada de Dumnezeu... caci acela ishi va insemna pe ai sai cu pecetziele sale...

dar suntem sfatuitzi sa nu-i credem, sa nu intram in acele biserici, caci nu au Duhul... shi se aduce jertfe sangeroase (adica pacatoase) fiind o sinagoga a satanei....

deci vezi, prin iubirea de sine, de datele tale biometrice se strecoara in sinea ta, in sufletul tau iubirea de cel rau, fascinatzia pacatuirii, fascinatzia mandriei, fascinatzia trufiei... fascinatzia gloriei pamanteshti... impreuna cu gLumea shi cu balaurul shi cu cele doua fiare shi cu echipa de scamatiori ce vor da semne mari ca sa-i crezi shi sa te invoieshti... deci asha am impresia ca vine lepadarea de credintza ca vor incepe jidovii sa zica ei ca a venit Mesia lor... shi-l vor introna cu participarea patriarhului peste Bisericile unite, peste CMB ori CIE shi va fi asha ca un conducator peste tot globul... iar daca totzi se vor inchina lui, atunci cum crezi ca se va opune cel slab din popor, cei slabi in credintza cum suntem noi... deci cum se vor opune cei ce vor fi informatzi printre shtiri la rubrica noutatzi despre marile realizari ale lui antichrist... shi totzi vom vedea chipul marshav al antichristului... dar precis va avea asha un chip de fotomodel... deci va- fi frumos ca o fecioara... ca un fecior... dar va fi diavolul in care salashluie satana....

deci de acum trebuie sa ne obijnuim sa refuzam, sa ne opunem, sa nu primim... mereu sa ne opunem fascinatziei entuziaste a nalucifariferizabilitatzii SF pentru gloria pacii, gloria muncii omului shi merile sale realizari... gloria onor-mandriei shi slavei de la oameni, slavei desharte... de pe acum... shi poate ca vom rezista tentatziei... deshi poate ca ne vor hipnotiza, ne vor halucina shi prin toate aceste puteri magice 666 shi && va declansha un genocid duhovnicesc in masa... asha in genul zvasticii... ori cineshtie ce semne vrajitoreshti shi simboluri draceshti, cum ar fi steau vrajitoreasca ori cercul spiritist, ori pendulul ori giocul ori alte obiecte sataniceshti...
Vechi 25.02.2009, 14:41:23
costel's Avatar
costel costel is offline
Senior Member

Implicit

Ovidiu, am mai spus - semnul fiarei va fi primit de cel ce crede in Antihrist. Eu daca am pe mana cifra 666 inseamna ca aceasta cifra lucreaza malefic asupra mea? Sigur nu. Pierdem din vedere relatia personala. Trebuie sa cred in Antihrist, sa ma inchin lui. Daca ma tatuez cu chipul unui inger, crezi ca voi fi ferit de tot raul, doar ca-l am pe mine sub aceasta forma? Sigur nu. Deci, nu de cifra 666 ma tem, ci de pacat, ca doar el ma desparte de Hristos.
Vechi 25.02.2009, 14:56:38
vsovi vsovi is offline
Banned

Data înregistrării: 16.02.2007
Locație: har†>>>s'C'e'r
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
Ovidiu, am mai spus - semnul fiarei va fi primit de cel ce crede in Antihrist. Eu daca am pe mana cifra 666 inseamna ca aceasta cifra lucreaza malefic asupra mea? Sigur nu. Pierdem din vedere relatia personala. Trebuie sa cred in Antihrist, sa ma inchin lui. Daca ma tatuez cu chipul unui inger, crezi ca voi fi ferit de tot raul, doar ca-l am pe mine sub aceasta forma? Sigur nu. Deci, nu de cifra 666 ma tem, ci de pacat, ca doar el ma desparte de Hristos.
poi vezi deja dumneata nu mai crezi in puterea lui Dumnezeu, caci daca ai crede atunci n-ai zice ca n-are efect credintza shi Duhul Domnului shi lucrarea Lui caci dumneata spui ca nu conteaza ce tatuaj ai. Chiar nu conteaza ce portzi pe tine shi la gat? nu conteaza ce ai in casa pe peretzi? nu conteaza ce cartzi citeshti? doar atat conteaza ca te inchini shi sarutzi bombeul pashei? poi inchinarea se face nu numai plecand capul ori primind sa slujeshti aceluia ci prin viatza shi faptele pe care le duci, prin hainele pe care le portzi, prin mancarea pe care o mananci, apa pe care o bei, semnele shi simbolurile pe care le portzi pe shapca, pe haine, pe toate, ca astea marturisesc shi ele cine eshti...

caci ceea ce cu dor doreshti aia deja eshti shi daca savarsheshti rob pacatului eshti...

deci vezi, daca itzi trebuie mancare, doreshti sa mananci, atunci vrei hrana cu cod de bare nociv, deci iata ca devi drac, fiindca toate ce te inconjoara fac parte din viatza ta shi din sufletul tau... cu atat mai mult CI, carnetul de shofer ori pashaportul... ori alte acte... deci la Domnul sa nu venim cu astfel de pecetzi shi semne... sa le dezlipim jos pe cat posibil shi sa le aruncam la gunoi...
Vechi 25.02.2009, 15:49:43
dorinastoica14
Guest

Implicit

Citat:
În prealabil postat de emanuel2007 Vezi mesajul
prin cipuri nu numai ca vei fi ispitit sa faci pacate , ci fortat ...
ia de exemplu un drog sau un excitant si sa imi spui daca efectul este acelasi ca si cand ai vedea o femeie dezbracata intro revista !!! pai nu e acelasi ... daca vezi o dezbracaciune de aia te abtii de la gand daca vrei , dar daca iei un excitant in tine nai sa te mai poti abtine de la ganduri pacatose si altele si mai rele cu nici un chip ... si tocmai asta se poate obtine cu cipul , nu numai un efect de ispitire , ci un efect de paralizie a puterilor tale psihice , ca sa nu te mai poti impotrivi pacatului cu nici un chip ...
alt exemplu : bea o kila de votca si spunemi tu mie ca nu te imbeti ... una e sa bei sticla aia si alta e sa o vezi in magazin si sa nu te ispitesti de ea ... daca ai bauto nu mai ai posibilitatea sa te impotrivesti pacatului betiei ... asa si cu cipul ; daca il ai la tine ai incurcato ... iti da niste comenzi creierului ca sa emita niste substante in corpul tau , substante care corespund pacatului ; creierul tau emite acele substante cand e firesc si cand ii dai tu comanda ; dar daca el va fi comandat din exterior ( caci si creierul nu e altceva decat o ingramadeala de nervi , adica ca niste fire electrice ; si daca cineva baga un fir electric , intrun camp electromagnetic variabil , in fir se va induce o tensiune electromotoare in mod obligatoriu ; deci prin undele emise de cipuri , in nervii nostri vor fi induse tensiuni , tensiuni care vor genera niste curenti adica impulsuri nervoase = stimuli nervosi ; si daca stimuleaza astfel nervii corespunzatori pacatului maniei sau desfranarii , sau halucinatiilor , vei cadea in pacat fara voia ta ) te face sa pacatuiesti fara de voie ; caci actioneaza asupra creierului prin unde electromagnetice ... asta nu va mai fi doar ispita ci pacat ... sa demonstrat ca ei au acum tehnologia ca prin anumite impulsuri nervoase ( ca provoaca aceste impulsuri prin diferite substante injectate in vene , sau prin fire conectate la nervii creierului , sau ca le provoaca prin unde electromagnetice prin cipuri ) sa iti provoace ce stari vor ei : de iritare , nervi , manie , halucinatii , desfranare etc ... ce ai sa faci in situatia in care creierul tau va primi comanda de a face un pacat ? ai sa executi fara de voie pacatul si gata mantuirea ...
Sunt întru-totul de acord cu tine în cele ce spui și sunt convinsă că se lucrează de mult la aceasta iar prin implant libertatea omului va fi anulată acesta devenind un consumator și un producător de păcate.
Subiect închis

Thread Tools
Moduri de afișare

Subiecte asemănătoare
Subiect Subiect început de Forum Răspunsuri Ultimele Postari
Care este sfatul tau pentru mine,pentru ceilalti,pentru toti forumistii? tigerAvalo9 Generalitati 84 05.09.2011 08:32:49
Am niste ganduri care vin de la necurat cred annajanette Generalitati 29 06.08.2010 10:31:45
Celor care nu cred pana nu vad flying Biserica Ortodoxa Romana 297 01.05.2010 07:46:45
Este semnul fiarei acum pe actele noastre? IT Stiri, actualitati, anunturi 35 21.06.2009 14:51:29
Care este scopul credintei pentru voi si ce repezinta mantuirea? sophia Despre Biserica Ortodoxa in general 74 09.06.2009 12:17:58