Forum Crestin Ortodox Crestin Ortodox

Du-te înapoi   Forum Crestin Ortodox > Biserica Ortodoxa si alte religii > Secte si culte
Subiect închis

Thread Tools Moduri de afișare
Vechi 13.05.2010, 22:36:37
gibilan
Guest

Implicit

mama si-a revenit tastatura fara sa intervina nimeni oare e miracol sau diversiune?
Vechi 13.05.2010, 23:12:10
lacrimi's Avatar
lacrimi lacrimi is offline
Senior Member

Data înregistrării: 19.02.2009
Locație: LONDON
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de Danut7 Vezi mesajul
Nu ai vazut cat de dur si urit am vorbit cu ei, de-a lungul topicului?Pentru ca eu stiu sigur ca vorbirea lor e satanica, dupa cum am scris mai sus, si secta penticostala mi se pare una dintre cele mai spurcate si afurisite... sunt scarbit de ea... aproape cel mai mult... In general sectele imi fac scarba...
Si eu sunt la fel de sigura ca vorbirea lor "in limbi" e de la diavol. Dumnezeu mi-a aratat asta....
Vechi 14.05.2010, 11:23:11
gibilan
Guest

Implicit la povestiri adevarate

as vrea sa relatez inca un episod al vieti mele,faptele sau petrecut intr-o casa de adunare intr-un sat din Ardeal.are pentru a doua sau a treia oara cind mergeam acolo la adunare.de fiecare data cind ma rugam cu ei la un loc spuneam:Doamne daca nu este locul meu aici sa ma scoti din mijlocul lor,am fost sincer cuDumnezeu si asta m-a salvat.sa intimplat ca la un moment dat sa ma apuce o stare de rau de parca eram pe "duca"parca o voce interioara imi spunea iesi afara in acele momente transpiram f.tare eram tot ud.cei ce erau cumineau stins focul in soba crezind ca e cauza starii mele. fiind ingrijorati probabil de starea mea au cam incheiat lucrarile adunarii lor am iesit cu toti afara si in momentul cind am esit in strada instantaneu sa ridicat acea stare.atita lucru mi-a fost usor de dedus:am primit raspuns la rugaciunile mele care le facusem de citeva zeci de ori.un penticostal fiind dezamagit de starea mea a zis:duminica ar trebui sa mergem cu toti la oras e adunare mare atunci iam spus ca eu am primit raspuns bun de laDumnezeu pentru aceasta ma scos afara din mijlocul lor multumindu-i pt.aceasta si facindum cruce.prietenul acela mi-a zis ca ma inselat satana ceia-ce eu sunt convins ca se insela el.nici odata nu ma mai cercetat acea stare.pot sa va spun ca nu toti sunt la fel am fost primit cu drag intre ei si luat in seama ceia ce ma bucurat f. mult erau mai moderati oameni de la sat obositi de munca,nu din aia cu scafirliile foarte incinse.
Vechi 14.05.2010, 11:48:18
penticostalulmantuibil penticostalulmantuibil is offline
Banned

Data înregistrării: 27.04.2010
Locație: Constanta
Religia: Protestant
Trimite un mesaj prin Yahoo pentru penticostalulmantuibil Send a message via Skype™ to penticostalulmantuibil
Implicit

Este vorbirea in limbi de la Dumnezeu?
Fara indoiala ca da. Este un dar al Duhului Sfant a carui lucrare in Biserica a fost autentificata de Scriptura.

Vorbirea in limbi practicata in Biserica Penticostala este de la Dumnezeu?
Fara indoiala ca da raspund crestinii care au primit si manifesta acest dar. Indiferent de apartenenta lor confesionala (catolici, lutherani, episcopali, ortodocsi, baptisti, etc.).

Cei care inca nu au experienta manifestarii darului, se lanseaza in tot felul in tot felul de pronosticuri incepand de la autoinselare pana la inselare demonica.
Este abordarea obisnuita, normala, legitima chiar, a omului care priveste cu suspiciune din exterior.

Insa, pentru un ortodox, ar trebui sa fie lipsit de importanta ce se petrece „peste gard”, la penticostali.

El ar trebui sa cerceteze Scripturile, sa vada acolo cum e Lucrarea Duhului Sfant in Biserica, care sunt darurile Duhului Sfant si sa le doreasca, pe toate, in Biserica lui.

Multe binecuvantari
Vechi 14.05.2010, 14:50:04
gibilan
Guest

Implicit

cunosc un caz mai special cineva din oastea Domnului care vroia altceva decit ce se savirseste in biserica ortodoxa vroia vedenii probabil glosolalia si mai stiu eu ce daruri care ar fi bine sa ne uitam la noi in costinta noastra oare suntem asa curati ca darul lui dumnezeu sa se apropie de noi suntem un pic curati sau ne asemanam cu uriciunea pustiirii si nu meritam nici macar mila lui Dumnezeu.acea persoana a mers la adunarile penticostale fara spovedanie, impartasanie[cina]a primit duhul acela tremurator si a ramas acolo.pot sa spun ca si eu am fost la un micron de primirea duhului acela adica am simtit ceva nevazut care incerca sa se strecoare in trupul meu prin gura.ce binei in Biserica noastra Ortodoxa in acel moment m-am speriat m-am retras in spate vrio citiva pasi facindum-i trei sfinte cruci acel ceva ca sarpele nevazut sa retras primind pacea in suflet care se simtea ca era ceva Divin SF.Cruce este arma impotriva deavolului daruita noua de cel ce sa jertfit pe ia IISUS HRISTOS A LUI SA FIE SLAVA IN VECI AMIN.
Vechi 14.05.2010, 15:09:03
Banned

Trimite un mesaj prin Yahoo pentru penticostalulmantuibil Send a message via Skype™ to penticostalulmantuibil
Implicit

Citat:
În prealabil postat de gibilan Vezi mesajul
...cunosc un caz mai special cineva din oastea Domnului care vroia altceva decit ce se savirseste in biserica ortodoxa vroia vedenii probabil glosolalia si mai stiu eu ce daruri care ar fi bine sa ne uitam la noi in costinta noastra

acea persoana a mers la adunarile penticostale ...
Frate Gibi, hai sa nu-i judecam pe fratii care au facut asta pentru ca si noi am mai mers uneori.

Si cam tot din aceleasi motive, nu?
Vechi 14.05.2010, 17:48:42
gibilan
Guest

Implicit

Citat:
În prealabil postat de penticostalulmantuibil Vezi mesajul
Frate Gibi, hai sa nu-i judecam pe fratii care au facut asta pentru ca si noi am mai mers uneori.

Si cam tot din aceleasi motive, nu?
stimabile as vrea ca sa sti caci daca vroiai sa faci referiri la 'distinsa mea persoana'ai cam dat-o pe linga deoarece:umilul gibilan_01 la cautat peDUMNEZEU unde nu era de gasit,la cautat cu toata sinceritatea lui increzindu-se in vorbele unor penti.care spuneau cu toata convingerea:vino la noi ca la noi e mintuirea.un cult mai vechi la evrei credeau ca dupa iesirea lor din biserica il incuiau acolo pe DUMNEZEU sa fie doar pt ei.Dumnezeu e in toate si peste tot dar si vrasmasul ne tine trena.concluzia finala am cautat pe Dumnezeu cu mare sinceritate ca stabilirea intr-un cult anume nu se face de cite ori ne vine noua sau ne suparam pe popa din sat si mergem la penti.asa doar din razbunare s-au ca sa pot prorocii si multe altele daca esti cinstit si corect cu divinitatea primesti fara sa ceri tot ce ti se cuvine nu cumva sa cerem ce nu ni se cuvine si sa vina jnapanul cu ale lui facaturi si iluzii. Doamne fereste de slava desarta Amin.Maica Domnului roagate lui Hristos Dumnezeu pt noi pacatosii amin.
Vechi 16.05.2010, 15:28:01
gibilan
Guest

Implicit vorbirea in limbi la penticostali

este o vorbire apocaliptica bolboroseala aceia nici de ei inteleasa aduce mai repede a ospiciu de bolnavi mintali.
Vechi 16.05.2010, 15:42:10
Banned

Wink

Oooo, bine ai venit de la biserica, frate Gibi.
Se pare ca in fiecare duminica vii cu ceva proaspat.

Altceva dulce mai ai prin desaga?
Vechi 16.05.2010, 19:26:56
anatolie
Guest

Implicit

sa nu o mai lungim degeaba, penticostali dau invataturi gresite!
vorbirea lor in limbi este de la diavol! si in plus sunt niste netrebnici ca o hulesc si pe Maica Domnului!
Subiect închis

Thread Tools
Moduri de afișare

Subiecte asemănătoare
Subiect Subiect început de Forum Răspunsuri Ultimele Postari
Despre vorbirea cu mortii strajeru Secte si culte 2 09.04.2018 22:32:16
Care este adevarul despre vorbirea in limbi ? petrut-angel Secte si culte 1534 12.03.2018 22:00:37
Vorbirea in limbi - ajutor Archangel Reguli generale de utilizare a forumului 37 03.01.2013 12:16:48
Dilema unui ortodox privind darul vorbirii in limbi la penticostali gpalama Secte si culte 4 29.05.2010 21:11:29
DESPRE VORBIREA IN LIMBI Ioan_Ciobota Generalitati 4 24.03.2010 17:09:10