![]() |
![]() |
|
|
Înregistrare | Autentificare | Întrebări frecvente | Mesaje Private | Căutare | Mesajele zilei | Marchează forumurile citite |
![]() |
|
Thread Tools | Moduri de afișare |
|
||||
|
||||
![]()
Trist este că știe: vorbește ce este pus să scrie.
|
|||
|
|||
![]() Citat:
si da,nu sunt bani pt. toate cate le vedem in magazine,dar cu siguranta sunt destui (Slava Domnului,de multe ori prisosesc) pt. strictul necesar. |
|
||||
|
||||
![]()
pai ce sa faca, economie de tip suedez, asa cum s-a tot laudat tovarasul Iliescu
|
|
|||
|
|||
![]()
1. Stiu ce vorbesc foarte bine
2. V-am prezentat cu date si cifre concrete, nu "lozinci"sau "povesti""; 3. Nu sunt pus de nimeni, ce scriu scriu din convingere Cu toate ca il apreciez pe Ceausescu pentru lucrurile bune pentru care le-a facut, ca sa fiu cinstit pana la capat nu pot sa nu zic si de greselile pe care le-a facut! Dezastrul care a urmat dupa 1990 este cu totul alta discutie, si nu putem compara situatia de dinainte de 1990 cu cea de astazi! E ca si cum s-ar compara mere cu pere- atunci era cu totul alt sistem. Majoritatea mijloacelor de productie erau in proprietatea statului, cu cateva exceptii: -CAP-urile; -Cooperatia de consum si mestesugareasca Acestea erau "proprietate privata de grup"". -Aceia incercare cu "mandatarii"" in comert -Unele profesii liberale-mestesugaresti -Taranii cu terenuri agricole din zonele necooperativizate (in special la munte) In afara de revolutie si mineriade (unde mi-am exprimat destul de clar pozitia si nu vreau sa ma lungesc inutil polemica), lui Ion Iliescu personal i reprosez: -Desi el personal cred ca a fost "cinstit si sarac"", numele lui nefiind implicat in nici un scandal de coruptie, a fost prea moale, nu a stiut sa-si aleaga oamenii si a inchis ochii cand altii furau. -Nu s-a opus unor legi aberante- in special legea 18/1991. Iliescu atunci a venit cu o propunere foarte buna- "sa dam la fiecare familie numai 0.5 hectare, iar restul sa ramana la cooperativa/asociatie si sa fie lucrat compact, cu mijloace moderne"". Din pacate propunerea nu a fost adoptata. Oricum, Iliescu trebuia sa se opuna la legea 18/1991, eventual sa nu o promulge si sa zica "daca dati o asemenea lege tampita, eu imi prezint demisia"". -A incercat sa-i multumeasca pe toti, a fost un om care intradevar cauta consensul si dialogul, dar in momentele cand trebuia sa ia o decizie ferma sovaia. |
|
|||
|
|||
![]()
Da, Alibaba a fost un om cinstit, doar aia 40 hoti erau problema.
A fost de treba, un om onest. doar ca nu stia cand si cum sa se opuna la o hotie, o talharie, o crima.. Inca incercam sa ne dam seama de ce un om asa bun era seful acelor ticalosi, e mai presus de puterea noastra de intelegere.
Suprema intelepciune este a distinge binele de rau. Last edited by AlinB; 25.06.2013 at 16:45:50. |
|
|||
|
|||
![]()
Ce a facut Ion Iliescu se cheama greseli politice, ori pentru asta a platit prin pierderea alegerilor in 1996, la fel ca si Emil Constantinescu in 2000!
In momentul in care Iulian Vlad sau Stefan Dinu (seful DIA in 1989) vor spune si vor prezenta probe concrete ca Ion Iliescu a colaborat cu vreun serviciu de informatii strain sau a divulgat informatii secrete, atunci si numai atunci il pot considera tradator de tara si ca merita pus la zid si impuscat! Insa pana atunci e cetatean cinstit! |
|
|||
|
|||
![]()
„16-22, cine-a tras în noi?” sau „21-22, cine-a tras în noi?”, sau, și mai direct: „Iliescu, cine-a tras în noi?” erau refrene repetate întruna în acele zile, și care deveniseră, se pare, insuportabile pentru urechile lui Iliescu.
Dacă tot mai credeți că acesta a făcut doar niște greșeli scuzabile, încercați să vedeți ce spun oamenii ăștia. |
|
||||
|
||||
![]() Citat:
S.O.S.! DRAME SFASIETOARE ALE COPIILOR DE LANGA NOI… (II) (video) Povestile a doi baieti care nu au ce manca, cu mamele grav bolnave si care poarta pe umerii lor fragili crucea familiilor: “Mananc ce-mi da Dumnezeu pe masa” TOT MAI MULTI ROMANI AU AJUNS MURITORI DE FOAME. Numarul saracilor care traiesc din mila publica s-a dublat in ultimul an (VIDEO) Ei merita Romania. Fetita de 9 ani care invata sa cante la vioara la lumina becului din gara: “De multe ori nu am avut ce manca in casa si stateam si rabdam” Si din pacate nu sunt cazuri izolate. Chiar a fost mai demult un topic deschis despre un satuc unde multe familii sunt sarace si copii muritori de foame. Bine ca s-a milostivit Dumnezeu de ei si le-a trimis un preot cu inima mare care a reusit sa miste cate ceva si cu ajutorul oamenilor, au ridicat putin nivelul.
|
|||
|
|||
![]()
Da, am urmarit acel film pe yutub! Problema ca acele marturii ale lui Nica Leon sau Theodor Maries nu sunt sustinute de nici o dovada concreta, fiind doar cuvantul lor impotriva cuvantului lui Ion Iliescu! Ori pe cuvant de onoare nu-i pot crede.
Mult mai interesante sunt acele secvente filmate cu Iulian Vlad sau Stefan Gusa, in nici una dintre aceste interventii cei doi (care cunoasteau in detaliu situatia armatei si securitatii) nu-l acuza pe Ion Iliescu. Nici Romeo Campeanu, care atunci conducea de facto militia, nu am auzit sa zica ceva impotriva lui Iliescu. http://www.youtube.com/watch?feature...&v=I83Cl75Bwco (de remarcat mirarea lui Iulian Vlad- "cum s-au doborat 8 elicoptere ?! Ale mele nu sunt- eu am 3 elicoptere si toate sunt la sol") http://www.youtube.com/watch?feature...&v=FChMXFZkvrA (mirarea lui Stefan Gusa fata de ordinele aberante alei lui Cico Dumitrescu) http://www.youtube.com/watch?feature...&v=a9jiHESxm_Q Cei care intradevar erau in CFSN si erau tradatori de tara si criminali dovediti- agenti sovietici dovediti cu acte- au fost: Nicolae Militaru (asasinul uslasilor lui Gheorghe Trotca), Cico Dumitrescu si Silviu Brucan. Intradevar, impotriva acestora exista dovezi clare si concludente! Iar la TVR un rol extrem de dubios in raspandirea unor zvonuri aberante si rau intentionate au fost cei 3- George Marinescu, Victor Ionescu si Teodor Brates. |
|
|||
|
|||
![]()
Da, nu sunt dovezi, ci mărturiile unora, singurele, până acum, care aduc o lămurire în legătură cu cine au fost teroriștii, cine a tras.
Însă, dacă ele sunt false, o altă explicație nu avem. Întrebările au rămas fără răspuns. Dacă s-ar fi dorit, adevărul ar fi putut fi aflat până acum. |
|