![]() |
![]() |
|
|
|
|||||||
| Înregistrare | Autentificare | Întrebări frecvente | Mesaje Private | Căutare | Mesajele zilei | Marchează forumurile citite |
![]() |
|
|
Thread Tools | Moduri de afișare |
|
|
|
|
|||
|
|||
|
Marmat, Iustin nu mi-a spus altceva decat stiam si eu, si ce iti scrisesem initial si tie, dar am scurtat mesajul ; de aceea incepe raspunsul meu cu "dar". si daca intr-adevar voi gasi cartea, o voi citi, dar fii sigur ca cu ochii in patru!
|
|
|
||||
|
||||
|
Anca, ce folos vei avea de vei citi aceasta carte? Doar sa-ti demonstrezi ca se poate citi? Sigur ca se poate. Dar in loc sa aduca liniste, aduce furtuna si in loc de bucurie, tristete. Mie unul, nu-mi foloseste la nimic carti de acest gen. Ce am de descoperit din ele? Cum sunt denigrati sfintii, Maica Domnului...
|
|
|
|||
|
|||
|
Ce carti ati citit, in care erau denigrati Sfintii Parinti sau Maica Domnului?
|
|
|
||||
|
||||
|
Domnule vasinec, atunci cand se afirma ca Maica Domnului a avut si alti copii, duce la denigrarea ei. Nu uitati ca atunci cand este vreme rea, nu e bine sa mergi pe munte. Asa se intampla si cu dumnevoastra - incercati sa mergeti prin Ortodoxie, doar pe vreme rea.
Asteptati sa vina vremea buna, cu alte cuvinte - mergeti la un duhovnic, si o sa va bucurati vesnic de minunatiile prezente pe acest munte: ORTODOXIA. |
|
|
|||
|
|||
|
Citat:
Dar, ca sa nu deviem de la subiect: cine a spus ca Maica Domnului a mai avut si alti copii, face o greseala. Sfanta Scriptura nu spune asa ceva. Si, cine a spus ca Maica Domnului nu a avut copii, si acesta face o greseala. Nici asta nu ne spune Sfanta Scriptura. Daca Maica Domnului, a mai avut sau nu copii, nu are nici o importanta. Nici Sfanta Scriptura nu ne lamureste, in aceasta privinta. Aceasta femeie Sfanta, ramane oricum mama pruncului Iisus Hristos. Vi se pare ca am denigrat-o pe Maica Domnului, daca nu am spus despre ea ceva ce nici Sfanta Scriptura nu spune? |
|
|
|||
|
|||
|
,,
Daca Maica Domnului, a mai avut sau nu copii, nu are nici o importanta.,, Dar daca cineva ti-ar spune ca mama ta mai are si alti copii necunoscuti de tine, ar avea sau nu importanta pentru tine? [COLOR=Red] 11. Statut-a imparateasa de-a dreapta Ta, imbracata in haina aurita si prea infrumusetata. 12. Asculta fiica si vezi si pleaca urechea ta si uita poporul tau si casa parintelui tau, ... 16. Aduce-se vor Imparatului fecioare in urma ei, prietenele ei se vor aduce tie. [/COLOR] Imparateasa este Maica Domnului iar fecioarele sunt maicutele calugarite care si-au inchinat viata si fecioria Imparatului Hristos, dar voi nu aveti habar de asa ceva. |
|
|
|||
|
|||
|
Am eu o intrebare,ei,daca nu cred in Iisus Hristos,in Inviere etc,in ce cred? Ce dovezi au ei ca exista Dumnezeu? ce evenimente au ei? Mi se pare o absurbitate toate religiile astea protestante.
|
|
|
|||
|
|||
|
O remarca vicleana, nimic altceva, vasinec!
|
|
|
|||
|
|||
|
In ce consta viclenia? Am spus vre-un nedevar? Sau am denigrat-o pe Maica Domnului (caci asta era problema)? Eu o respect pe aceasta femeie Sfanta (am mai zis-o si o s-o mai zic). Dar nu pot veni cu inventii legate de viata ei. Este suficient ceea ce ne spune Sfanta Scriptura despre Maica Domnului, ca sa-i purtam respect.
|
![]() |
| Thread Tools | |
| Moduri de afișare | |
|
Subiecte asemănătoare
|
||||
| Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
| Cateva intrebari pentru neoprotestanti si protestanti. | Seraphim7 | Secte si culte | 104 | 23.10.2022 00:36:38 |
| Profeti adventisti | NeInocentiu | Secte si culte | 592 | 07.05.2012 09:41:27 |
| Cateva intrebari pentru sfintii preoti si crestini | RafaelMiticaPitulice | Despre Sfanta Scriptura | 25 | 02.08.2011 09:01:17 |
| Despre Penticostali, Baptisti, Adventisti | danyel | Secte si culte | 741 | 11.08.2010 21:37:50 |
|
|