Forum Crestin Ortodox Crestin Ortodox

Du-te înapoi   Forum Crestin Ortodox > Generalitati > Generalitati

Thread Tools Moduri de afișare
Vechi 13.10.2008, 02:56:02
mihailt mihailt is offline
Senior Member

Data înregistrării: 04.01.2008
Locație: Bucuresti
Religia: Ortodox
Smile

Mai frate Ovidiu referitor la dinozauri si la osemintele gasite cred ca exista o explicatie mult mai usoara:
Au fost / sunt ceva animale create de Dumnezeu de au existat(pana la potop)/mai exista si omul nu stie de ele.
Daca cauti la cartea lui Iov o sa vezi ca Dumnezeu ii prezinta lui Iov "leviatanul" ca cel mai tare din animalele create.
Acum unii o sa zica ca vorbesc absurditati dar oare nu exista in viata Sfantului Mare Mucenic Gheorghe minunea care a facut-o omorand balaurul de se hranea cu multa carne?

Nu era diavol ca diavolii sunt duhuri ci era ceva gen "dinozaur" si daca oamenii de stiinta i-ar gasi osemintele acelui mare carnivor de l-a ucis Sfantul Gheorghe (in cazul de nu au putrezit) ar zice ca au gasit alt "dinozaur"!
:)

Ba exista si in Vechiul Testament istorisiri cu balauri (animale)!
Vezi cea cu omorarea balaurului!
("Istoria omorarii balaurului si a sfaramarii lui Bel" "Si era un balaur mare intr-un loc si-l cinsteau pe el babilonienii")
Astia in mod sigur sunt "dinozauri" de i-au gasit oamenii de stiinta!
Ca gluma sper sa nu se supere cei de la National Goegraphic pe Sfantul prooroc Daniel ca a omorat respectivul balaur ca poate or mai fi existand si altii...:)
Reply With Quote

Tags
ateu, biologie, creationism, dogma, evolutionism

Thread Tools
Moduri de afișare

Subiecte asemănătoare
Subiect Subiect început de Forum Răspunsuri Ultimele Postari
problema mea... soulonfire Generalitati 41 18.08.2011 22:46:52
am si eu o problema.. noname Umanitare 6 26.12.2008 01:16:18