![]() |
![]() |
|
|
|
|||||||
| Înregistrare | Autentificare | Întrebări frecvente | Mesaje Private | Căutare | Mesajele zilei | Marchează forumurile citite |
![]() |
|
|
Thread Tools | Moduri de afișare |
|
|
|
|
||||
|
||||
|
Citat:
|
|||
|
|||
|
Citat:
Actualul guvern pune bețe în roate unei activități sportive și așa afectată, făceau mult mai mulți români sport în anii 80 decât acum, dar lumea se ia de AUR că nu-i place stilul lu ăla și al celuilalt.
„Că s-a întărit mila Lui peste noi și adevărul Domnului rămâne în veac.” Ps.116, v.2. Last edited by Iorest; 02.01.2024 at 23:55:25. |
|
|
|||
|
|||
|
Citat:
Revenind la subiect, dacă e tot mai scump un abonament la fitness și așa din puținii care mergeau la sală o să fie și mai puțini, sau o să se facă sport cu frecvență - cu și mai multe sacrificii. Până la urmă colegul de forum care a deschis postul poate să-și ia un abonament dimineața și să fie la orele 7-8 în sală când sunt puțini, o să aibă toate aparatele la dispoziție, nu o să-l deranjeze nimeni și iese și mai convenabil financiar un abonament cu ultima intrare la ora 11-
„Că s-a întărit mila Lui peste noi și adevărul Domnului rămâne în veac.” Ps.116, v.2. Last edited by Iorest; 04.01.2024 at 00:26:00. |
|
|
||||
|
||||
|
Mi-am luat o bara noua ajutătoare de făcut abdomene,niște gantere ,am bicicleta fitness si aparat Vibroshaper,acum îmi mai trebuie motivatie,ambitie și perseverenta.Ma apuc imediat ce ajung și umblu și la dieta.Sper sa fie intr-un ceas bun și Dumnezeu sa ma ajute!
|
|
|
||||
|
||||
|
Citat: