Citat:
În prealabil postat de tigeratlantic9
E o boala în care neurotransmitatorii chimici cerebrali sunt afectați.
Nu e nicio boala duhovniceasca.
Defapt sufletul,inima emoțiile,dragostea etc vine din creier nu cum zic religiosii,toate se întâmplă în creierul uman.
Dar la unii se întâmplă în inima care e doar o pompa.
Învățați stiinta/medicina ,lăsați prostiile religioase și bisericoase.
Știința e viitorul,studiati-o
Eu postez aici când n-am ce face,mai mult asa ce visez noaptea postez ziua dar eu sunt la zi cu tratamentul și foarte lucid,însă Biserica delireaza non-stop la liturghii ,pe net dar când cer bani de la oameni pentru serviciile religioase sa vezi ce lucizi sunt.
Mi-e scarba de lumea în care trăim, mi-e scârbă de lumea în care traim,de societatea asta mizera și umanitatea asta infecta
|
Ce-ai patit? Pana acum voiai mantuire, sa te faci copil de Hristos si acum iata-te esti pe sfinvers, ai dat-o la intors, critici, lovesti, negi mesajul Liturgic, negi Biserica si vrei dulciuri carnivore gen NewAge in timp ce ti-e greata si lehamite de noi sustinand ca deliram. Ce ai patit? Te-a atins necuratul in somn si te dai mare acuma ca el? Te-a tzepuit, te-a tzepuit necuratul copilule ortodox al lui Hristos si acum ai devenit un tzepuit tzepuitor ca fraierii ce se cred sanatosi si lucizi! Iar ai luat-o pe calea pierzarii bagandu-ti in cap ideea cu habotnicii. Ce e rau in a fi habotnic? Ce inseamna sa fi habotnic? Sa mergi regulat la biserica? Sa te rogi, sa tii posturi, sa crezi, sa asculti de Dumnezeu prin trimisii si sfintii Lui? Ce intelegi tu prin habotnicie incat te-ai lasat basculat? Cine te-a lucrat? Cine te-a tzepuit?