![]() |
![]() |
|
|
Înregistrare | Autentificare | Întrebări frecvente | Mesaje Private | Căutare | Mesajele zilei | Marchează forumurile citite |
|
Thread Tools | Moduri de afișare |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Sfânta Evanghelie după Luca Capitolul 24 33. Și, în ceasul acela sculându-se, s-au întors la Ierusalim și au găsit adunați pe cei unsprezece și pe cei ce erau împreună cu ei, 34. Care ziceau că a înviat cu adevărat Domnul și S-a arătat lui Simon. 35. Și ei au istorisit cele petrecute pe cale și cum a fost cunoscut de ei la frângerea pâinii. 36. Și pe când vorbeau ei acestea, El a stat în mijlocul lor și le-a zis: Pace vouă. 37. Iar ei, înspăimântându-se și înfricoșându-se, credeau că văd duh. 38. Și Iisus le-a zis: De ce sunteți tulburați și pentru ce se ridică astfel de gânduri în inima voastră? 39. Vedeți mâinile Mele și picioarele Mele, că Eu Însumi sunt; pipăiți-Mă și vedeți, că duhul nu are carne și oase, precum Mă vedeți pe Mine că am. 40. Și zicând acestea, le-a arătat mâinile și picioarele Sale. 41. Iar ei încă necrezând de bucurie și minunându-se, El le-a zis: Aveți aici ceva de mâncare? 42. Iar ei i-au dat o bucată de pește fript și dintr-un fagure de miere. 43. Și luând, a mâncat înaintea lor. Citat:
Am dat acea minune pt că se spunea într-un link în care era citat Vasile Bănescu și un preot din Irlanda, că e o blasfemie să spui despre Sfântul Nicolae care e denumit chip al blândeților, că ar fi lovit ceva. Iată că a lovit de 7-ori un copac, părintele Ciprian din Covasna spunea într-o predică că la Vecernia dinaintea zilei de Sfântul Nicolae, e numit cu „secure” a Domnului, probabil și ca referire la minunea cu chiparosul, nu doar că oprea „lupii” care erau răpitori prin eresuri.
„Că s-a întărit mila Lui peste noi și adevărul Domnului rămâne în veac.” Ps.116, v.2. Last edited by Iorest; 11.12.2022 at 12:05:23. |
|