![]() |
![]() |
|
|
Înregistrare | Autentificare | Întrebări frecvente | Mesaje Private | Căutare | Mesajele zilei | Marchează forumurile citite |
|
Thread Tools | Moduri de afișare |
|
||||
|
||||
![]() Citat:
-i-am vazut cum raniti de moarte fiind si tarandu-se ca sa-si scape pielea au aruncat murele si fragutele stranse inaintea puilor de urs iar micutii au venit si le-a lins ranile drept multumire. Nu ranile mortale i-a omorat ci au venit baietzii de la smurd ca a sunat femeia la 112 si le-a bagat astia in ei adrenalina si le-a facut resuscitare. Dar de murit au murit in spital de la Covid si de la nozocomiale dupa o sapatamana! Ei nu stiu ca erau in coma si intubati! Io-s soferul de pe salvare. Judecatorul particular intelegand situatia le-a dat pe loc sentinta: Voi amandoi ca prostii ati ascultat porunca din Cer: ”Ce poti face azi nu lasa pe maine!”. Asa ca i-a achitat. Sunt bine mersi in raiul celor buni la suflet pana azi. De ce? Familia de ursi era pusa de Dumnezeu sa pazeasca pestera unui mare sfant ascet anaforet care avea o iconita cu Maica Domnului deasupra patului de pamant in forma de cruce. Si-am incalecat pe-o para si-un mar si v-am spus un adevar. Si-am incalecat pe-o stafie si v-am spus o frumoasa ”nebunie”. Credeti? (PS: La multi ani tuturor copiiilor cu nume Mari, nume de sfinti de nasterea Maicii Domnului peste 13 zile!)
MoroncEkUlaș înVaț leppăd∈LUMEjuglu(fivrEhoț-șcaUsLEUz∈u=sminț∈E-=nEbUParv∈grozînș∈= pripIS∈xpuUnga+cârâmErid-fugid-logivina-stiEsin∈rEUtU-antisimțidur-lăudobasculaș-trădățol-scopbârf-tUt∈u-trufhus=altvisgrij-strescapoSS-f∈ciUkUxklacUj-ghinorokkciospădosdă-ter∈sUșefhUț-fant∈zis-progr∈xit=victiviclUadicdol t∈iasiamin∈ picUpic n facinatia gogoș∈rporkd∈luvulps sat∈ plâplaci sascapi d T sal∈faci tlaba mudara poftarmorE-pliktisU c@luatu-droghipocrițU-fakE) sascult iubimca ucemici CuvânteuL si FataTa Last edited by Moroco; 08.09.2022 at 15:22:15. |
|