Forum Crestin Ortodox Crestin Ortodox

Du-te înapoi   Forum Crestin Ortodox > Generalitati > Stiri, actualitati, anunturi
Răspunde

Thread Tools Moduri de afișare
Vechi 12.02.2019, 13:55:05
catalin2 catalin2 is offline
Senior Member

Data înregistrării: 26.12.2007
Locație: Brasov
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de Iorest Vezi mesajul
Din păcate Simona s-a comportat urât față de Sorana, asta e viața, o fi greșit și Sorana, dar iată că Simona nu are aura angelică pe care i-o zugrăvesc unii jurnaliști.
Cred ca nu cunosti tot adevarul. Eu o urmaresc demult pe Sorana, pentru ca ea era cea mai buna de la noi ianinte sa vina Halep. Inca de cand a inceput sa aiba Halep rezultate m-a frapat ca Sorana nu spunea niciodata un cuvant de lauda. O multime de jucatoare au felicitat-o pe Halep ca a devenit numarul 1, Sorana a si zis ca nu i-a spus nimic, desi erau chiar vecine in Bucuresti. Eu cred ca Sorana a fost invidioasa pe Halep pentru ca a avut rezultate bune si nu mai era ea cea mai buna din tara. Cand a inceput Halep sa aiba rezultate a declarat ca ori ea ori Halep o sa ajunga printre primele, desi era evident ca Sorana nu are rezultate bune si constante. Nu stiu daca si din partea lui Halep au fost actiuni negative, desi eu nu am vazut.

Legat de faptul ca Halep ar fi cerut sa joace Begu, nu Sorana. Din cate stiu acesta e doar presupunerea Soranei, suparata ca n-a fost inclusa in acele meciuri. De fapt Sorana a atacat-o pe Halep, spunand ca echipa nu sta in Help. Am spus toate astea desi mie imi place de Sorana, nu ma deranjeaza ca este invidioasa pe Halep.

Legat de Halep, chiar si strainii au vazut ca e o persoana modesta, desi a devenit numarul unu intre timp. Si Halep si Sorana sunt niste persoane bune.
Reply With Quote
Vechi 12.02.2019, 17:49:08
Iorest Iorest is offline
Senior Member

Data înregistrării: 04.08.2016
Implicit

Citat:
În prealabil postat de catalin2 Vezi mesajul
Cred ca nu cunosti tot adevarul. Eu o urmaresc demult pe Sorana, pentru ca ea era cea mai buna de la noi ianinte sa vina Halep. Inca de cand a inceput sa aiba Halep rezultate m-a frapat ca Sorana nu spunea niciodata un cuvant de lauda.O multime de jucatoare au felicitat-o pe Halep ca a devenit numarul 1, Sorana a si zis ca nu i-a spus nimic, desi erau chiar vecine in Bucuresti. Eu cred ca Sorana a fost invidioasa pe Halep pentru ca a avut rezultate bune si nu mai era ea cea mai buna din tara. Cand a inceput Halep sa aiba rezultate a declarat ca ori ea ori Halep o sa ajunga printre primele, desi era evident ca Sorana nu are rezultate bune si constante. Nu stiu daca si din partea lui Halep au fost actiuni negative, desi eu nu am vazut.
Sorana Cîrstea a găsit modul perfect pentru a o felicita pe Simona Halep pentru locul 1 WTA: "Probabil o să-i strig ceva de pe balcon" :)

Sorana Cârstea:
"Pentru România e un lucru imens că Simona a ajuns pe locul 1. Din păcate, nu am avut șansa de a o felicita personal, pentru că am părăsit Beijingul înainte să se întâmple. Dar suntem vecine, probabil când o să ajung acasă o să îi strig ceva de la balcon (râde)", a spus Sorana Cîrstea, la conferința de presă.
"Este o jucătoare cu o consistență extraordinară, a stat mereu în top 10 și în top 5 și acum merită să fie numărul 1 mondial. Pentru România este o realizare incredibilă, suntem o țară mică și sunt foarte fericită să văd cum tenisul unește oamenii, ca o mișcare socială în direcția corectă și mă bucur să fac parte din asta"

Citat:
Legat de faptul ca Halep ar fi cerut sa joace Begu, nu Sorana. Din cate stiu acesta e doar presupunerea Soranei, suparata ca n-a fost inclusa in acele meciuri. De fapt Sorana a atacat-o pe Halep, spunand ca echipa nu sta in Help. Am spus toate astea desi mie imi place de Sorana, nu ma deranjeaza ca este invidioasa pe Halep.
Dezvaluiri din echipa de Fed Cup: Simona Halep a trimis-o pe banca de rezerve pe Sorana Cirstea

Directorul turneului de la Bucuresti..., spune ca Simona Halep a fost cea care si-a dorit ca Irina Begu sa fie a doua jucatoare ce evolueaza a la simplu contra Elvetiei.

"Simona Halep este un fenomen social si este normal sa aiba un cuvant de spus. Daca vrea sa joace cu Begu, joaca cu Begu", a spus... la Telekom Sport.

De la ce s-a reaprins disputa Sorana - Simona.

Primul meci de calificare din 2018, Simona Halep nu a jucat cu Canada, iar Sorana a jucat cu Carol Zhao și a câștigat în două seturi 6-2, 6-2.

România a câștigat cu Canada fără Simona în teren, dar Soranei nu i s-a mai dat dreptul să joace și-n următorul meci cu Elveția.

E corect să-ți câștigi meciul și să fii schimbat la comanda altui coechipier care nici nu joacă în acel prim meci și a cărui atribuție nu e să facă echipa?
La următorul joc nu a mai jucat.

Simona Halep a umilit-o și pe Irina Begu în 2016 când s-au întâlnit la Madrid și Begu i-a luat un set. Scandalul declarațiilor, între Halep și Begu: "Setul doi a fost cadou de Paște" / "Nu spun mai multe"
Tensiunea dintre cele două a continuat și după terminarea meciului, atunci când a existat doar o simplă strângere de mână. Simona a "înțepat-o" pe Irina, la conferința de presă.
- Ce s-a întâmplat în setul al doilea?

- A fost un cadou de Paște, ce pot să spun. Nu pot explica, dar știam că în setul al treilea îmi voi reveni. La 3-0 știam deja că se va încheia 6-0 și că va trebui să îmi dau un restart.
- Ați apucat să vorbiți după meci?
- Nu, nici la fileu nu prea am vorbit, nu. Am vorbit mai mult cu Bacsinszky. Nu m-a deranjat. Nu am mai auzit până acum să se întâmple asta. Toți antrenorii încurajează, dar nu dau și sfaturi în timpul meciului. Este metoda lor, nu vreau să comentez. Trebuie să-mi văd de treabă pe teren și să nu mă uit la alte persoane
", a susținut Simona.”

Citat:
Legat de Halep, chiar si strainii au vazut ca e o persoana modesta, desi a devenit numarul unu intre timp. Si Halep si Sorana sunt niste persoane bune.
Străinii scriu chiar și lucruri critice despre Simona, a fost criticată și pe situl WTA când acuza accidentări.

Depinde unde trasăm modestia, dacă modestie e să ai 5 bolizi de lux, pensiune și hotel în Brașov de câteva mil euro, să te răstești la antrenor și să spargi rachete de sute de dolari de nervi că ai pierdut cu jucătoare mai slabe pe hârtie atunci, da are modestie.

Criza de nervi pentru Simona Halep: A rupt o racheta in turul I de la US Open

După cum se vede Simona rupe rachete cu jucătoare cotate mai slab ca ea precum Kaia Kanepi la US Open, nu îndrăznește să facă asta în fața Serenei Williams, ea în sinea ei se consideră deasupra în câteva situații.

Și în meciuri face greșeli de nervi când vede că adversare subestimate vin peste ea, are o doză de invidie în ea când e eclipsată de persoane pe care le consideră sub ea, sau când nu mai e aplaudată de public.
Vechi 13.02.2019, 15:23:47
Senior Member

Implicit

Citat:
Dezvaluiri din echipa de Fed Cup: Simona Halep a trimis-o pe banca de rezerve pe Sorana Cirstea

Directorul turneului de la Bucuresti..., spune ca Simona Halep a fost cea care si-a dorit ca Irina Begu sa fie a doua jucatoare ce evolueaza a la simplu contra Elvetiei.

"Simona Halep este un fenomen social si este normal sa aiba un cuvant de spus. Daca vrea sa joace cu Begu, joaca cu Begu", a spus... la Telekom Sport.
De aceea e bine sa verificam mai multe surse, aceea era o presupunere a ziaristilor, adevarul era in alt articol: https://www.digi24.ro/stiri/sport/ro...uparata-916036
"Simona Halep s-a arătat deranjată de informațiile potrivit cărora ea a ar fi decis ca a doua „rachetă” a României în întâlnirea cu Elveția să fie Irina Begu, mai slab clasată decât Sorana Cîrstea. „Chiar dacă aș putea să fac acest lucru, nu este genul meu”, a precizat ea, citată de News.ro.

Fostul tenismen Dumitru Hărădău a deschis discuția, dorind să precizeze că Halep i-a reproșat faptul că ar fi dat o declarație, în care ar fi spus că Begu a jucat pentru că așa a vrut liderul WTA. Hărădău a negat că ar fi spus așa ceva.

„Nu eu am ales echipa, ca să fie clară această treabă. Chiar dacă aș putea să fac acest lucru, nu este genul meu. Sunt liderul echipei, dar nu am spus niciodată ce să facă celelalte fete. Domnul căpitan a ales echipa și se pare că a ales-o foarte bine. El a venit cu aceste idei și noi doar le-am respectat și ne-am făcut treaba pe teren”, a replicat Simona Halep."
De asemenea, tot de acolo reiese ca nu Sorana nu ar fi spus ca Halep ar fi cerut sa joace Begu si nici nu stim daca s-a suparat, era tot o presupunere ziaristica. Probabil s-a suparat ca n-a fost inclusa in echipa, avand in vedere ca dupa aceea s-a si retras.
La ultimul meci in Fed Cup am avut o alta atitudine, Monica Niculescu i-a cedat locul la dublu lui Halep, aceasta incurajand-o sa joace ea.
Si eu am citit atunci acest articol, dovada ca Sorana n-o felicitase pe Halep. Eu ma refeream la retelele de socializare, pentru ca nu au venit jucaotarele acasa la Halep sa o felicite, au scris pe facebook sau pe twitter. Si stiu ce spun pentru ca o perioada i-am urmarit si paginile Soranei pe cele doua retele, aceasta le felicita pe alte tenismene sau tenismeni, ba chiar si din alte sporturi, despre Halep nu mentiona nimic niciodata.
Citat:
Depinde unde trasăm modestia, dacă modestie e să ai 5 bolizi de lux, pensiune și hotel în Brașov de câteva mil euro, să te răstești la antrenor și să spargi rachete de sute de dolari de nervi că ai pierdut cu jucătoare mai slabe pe hârtie atunci, da are modestie.

Criza de nervi pentru Simona Halep: A rupt o racheta in turul I de la US Open
Poti sa fii modest si cand esti bogat si mandru cand esti sarac. Probabil nu ai inteles, ma refeream la mandrie. Se spune ca poti vedea caracterul unui om cand ii dai puterea. Sunt multi care devin increzuti cand cred ca ajung mai sus. Halep e o persoana extraordinara, nu stiu cum ai vazut tu altceva. Nu e sfanta, evident, a si spus ca nu merge in fiecare saptamana la biserica, ceea ce nu e un lucru bun. Spune ca are la ea tot timpul iconite si crucea. Si are si defecte, evident.
Reply With Quote
Vechi 13.02.2019, 22:28:03
Iorest Iorest is offline
Senior Member

Implicit

Citat:
De aceea e bine sa verificam mai multe surse, aceea era o presupunere a ziaristilor, adevarul era in alt articol: https://www.digi24.ro/stiri/sport/ro...uparata-916036
"Simona Halep s-a arătat deranjată de informațiile potrivit cărora ea a ar fi decis ca a doua „rachetă” a României în întâlnirea cu Elveția să fie Irina Begu, mai slab clasată decât Sorana Cîrstea. „Chiar dacă aș putea să fac acest lucru, nu este genul meu”, a precizat ea, citată de News.ro.

Fostul tenismen... a deschis discuția, dorind să precizeze că Halep i-a reproșat faptul că ar fi dat o declarație, în care ar fi spus că Begu a jucat pentru că așa a vrut liderul WTA. Hărădău a negat că ar fi spus așa ceva.
Am citit din 2 ziare ideea (la date diferite și succesive în timp), prima a fost ziare.com(nu o mai citez), a doua e digi în decembrie 2018(după articolul în care se dezmințea).

Deci aceasta ar fi ultima știre pe temă : Simona Halep adevaratul motiv al retragerii Soranei

Un sâmbure de adevăr există în toată treaba asta, doar că pe cel care a vorbit în presă prima dată l-au certat, el credea că o laudă pe Simona și-i face un bine și se dădea într-un fel pe lângă ea, când spunea că Simona e un fenomen (deci ar fi îndreptățită să aleagă), îi găsea justificări, nu-și dădea seama de ridicolul situației.

Evident că toți vor să dea bine în presă și când și-au dat seama de capitalul negativ al situației, au negat.

Citat:
Probabil s-a suparat ca n-a fost inclusa in echipa, avand in vedere ca dupa aceea s-a si retras.
S-a supărat în mod sigur, spunea ironic la un moment dat că dacă trebuie să aplaude, aplaudă.

Citat:
La ultimul meci in Fed Cup am avut o alta atitudine, Monica Niculescu i-a cedat locul la dublu lui Halep, aceasta incurajand-o sa joace ea.
Simona Halep a venit după două meciuri epuizante în două zile cu Pliskova și Siniakova.
Simona nu ar mai fi putut fizic să ducă și meciul de dublu în a treia zi și pe următorul de la Doha.

Simona a refuzat din motive logice și justificate pragmatic (nu din noblețe sau vreo altă încărcătură), mai ales că Niculescu era trecută pe foaia de joc.

Karolina Pliskova a făcut un anunț care îi sperie pe cehi. Meciul cu Simona Halep a lăsat urme adânci

"Meciul cu Simona a fost unul extrem de solicitant, nu mi-am revenit nici până acum. M-am simțit rău și în această dimineață, aveam dureri musculare. Nu am cum sa joc în aceste condiții", a mai spus Pliskova.

Citat:
Si eu am citit atunci acest articol, dovada ca Sorana n-o felicitase pe Halep. Eu ma refeream la retelele de socializare, pentru ca nu au venit jucaotarele acasa la Halep sa o felicite, au scris pe facebook sau pe twitter. Si stiu ce spun pentru ca o perioada i-am urmarit si paginile Soranei pe cele doua retele, aceasta le felicita pe alte tenismene sau tenismeni, ba chiar si din alte sporturi, despre Halep nu mentiona nimic niciodata.
I-a recunoscut meritele în presă unde citesc mesajul toți, niciodată nu i-a umbrit performanța.

Citat:
Poti sa fii modest si cand esti bogat si mandru cand esti sarac. Probabil nu ai inteles, ma refeream la mandrie. Se spune ca poti vedea caracterul unui om cand ii dai puterea. Sunt multi care devin increzuti cand cred ca ajung mai sus. Halep e o persoana extraordinara, nu stiu cum ai vazut tu altceva. Nu e sfanta, evident, a si spus ca nu merge in fiecare saptamana la biserica, ceea ce nu e un lucru bun. Spune ca are la ea tot timpul iconite si crucea. Si are si defecte, evident.
Am văzut-o cum se comportă față de altele pe care le consideră mai slabe, se enervează când joacă de la egal la egal cu ea, dă în burta fileului de nervi, face gesturi, distruge rachete când pierde cu o jucătoare în fața căreia era favorită.

Pe nicio altă jucătoare româncă nu am văzut-o să rupă măcar o rachetă, dacă era modestă și-ar fi adus aminte cât de greu e pentru un jucător să aibă rachete originale și cât ține de o rachetă un jucător la început de drum și ar fi respectat echipamentul sportiv.

N-am văzut altă jucătoare româncă să spună după meci cu o conațională mai slăbuță că i-a dat un set cadou, (adică că ar fi jucat la mișto în pierdere și că nu e meritul adversarei de fapt pt setul câștigat), că de ce i-a vorbit antrenorul celeilalte lângă teren (la turnee unde e permis) sunt niște comportamente care-i scapă din subconștient indiferent de cât i se șlefuiește imaginea.

Simona Halep e copilul alintat al României, a avut mai mulți bani decât altele(mă refer la românce) care fac tenis și de aceea are superioritatea copilului căruia i s-au cuvenit multe, a fost răsfățata publicului, îi place să fie ținută pe palme, se supăra că nu o aplaudă lumea ca pe adversare la unele meciuri.

Cât privește modestia, în afară de Serena și Eugenie Bouchard nu am văzut nicio altă sportivă să facă declarații deplasate(foarte ofensatoare), așa că treaba asta cu modestia în tenis e un clișeu la peste 90% din jucătoare.

Last edited by Iorest; 14.02.2019 at 01:01:16.
Reply With Quote
Vechi 14.02.2019, 17:10:54
Senior Member

Implicit

Citat:
Am citit din 2 ziare ideea (la date diferite și succesive în timp), prima a fost ziare.com(nu o mai citez), a doua e digi în decembrie 2018(după articolul în care se dezmințea).

Un sâmbure de adevăr există în toată treaba asta, doar că pe cel care a vorbit în presă prima dată l-au certat, el credea că o laudă pe Simona și-i face un bine și se dădea într-un fel pe lângă ea, când spunea că Simona e un fenomen (deci ar fi îndreptățită să aleagă), îi găsea justificări, nu-și dădea seama de ridicolul situației.
Nu are importanta in cate ziare a aparut, ci care e adevarul, asta e scopul cercetarii mai multor surse. Avem ce au declarat Simona, Sorana si Haradau. restul e o inventie a ziaristilor, singura informatie adevarata (sau probabil adevarata) e ca Sorana s-a suparat ca n-a fost inclusa in echipa )fara sa spuna ca Halep ar fi cerut asta, tot o inventie).
Citat:
Simona a refuzat din motive logice și justificate pragmatic (nu din noblețe sau vreo altă încărcătură), mai ales că Niculescu era trecută pe foaia de joc.
Eu m-am referit la atitudinea Monicai, nu a Simonei. Spre deosebire de Sorana, care s-a suparat ca n-a fost inclusa (probabil), Monica a cerut ea sa nu joace, doar ca sa castige echipa.
Citat:
I-a recunoscut meritele în presă unde citesc mesajul toți, niciodată nu i-a umbrit performanța.
Nu a laudat-o pe Halep din proprie intitativa, a fost intrebata daca a felicitat-o pe Halep, altfel nu spunea nimic. E evident ca a recunoscut aceasta performanta, doar nu era sa spuna ca nu e nimic. Nici nu er anevoie sa-i spuna ceva personal, putea scrie pe pagina ei ceva, dar niciodata n-a scris nimic. In schimb o multime de jucatoare au facut asta, cu fiecare ocazie. de exemplu, odata cu vicotria de la Roland Garros: https://www.gsp.ro/sporturi/tenis/si...ii-541462.html
Citat:
Am văzut-o cum se comportă față de altele pe care le consideră mai slabe, se enervează când joacă de la egal la egal cu ea, dă în burta fileului de nervi, face gesturi, distruge rachete când pierde cu o jucătoare în fața căreia era favorită.
E foarte ciudat (pentru mine) ceea ce spui. Acele manifestari sunt din cauza faptului ca are dorinta puternica sa castige, nu pentru ca are mandrie. Doar asa a ajuns numarul unu, fara o vointa puternica nu ar avea cum, neavand nici calitati fizice deosebite, ca celelalte jucatoare de top (doar Henin mai era de aceeasi talie).
Citat:
Pe nicio altă jucătoare româncă nu am văzut-o să rupă măcar o rachetă, dacă era modestă și-ar fi adus aminte cât de greu e pentru un jucător să aibă rachete originale și cât ține de o rachetă un jucător la început de drum și ar fi respectat echipamentul sportiv.
Inseamna ca nu te uiti prea mult la tenis, Sorana a rupt mai multe rachete. Aproape fiecare jucator sau jucatoare isi varsa nervii pe racheta, chiar daca nu le rup de fiecare data. Iar asta cu respectarea echipamentului pentru ca altii nu au poate fi doar o gluma, poate ar trebui sa loveasca mai usor mingea, ca sa nu se uzeze repede racheta. Daca nu stii Simona ajuta ea personal mai multi copii si jucatori la inceput de drum in tenis, adica ii sponsorizeaza.
Citat:
N-am văzut altă jucătoare româncă să spună după meci cu o conațională mai slăbuță că i-a dat un set cadou, (adică că ar fi jucat la mișto în pierdere și că nu e meritul adversarei de fapt pt setul câștigat), că de ce i-a vorbit antrenorul celeilalte lângă teren (la turnee unde e permis) sunt niște comportamente care-i scapă din subconștient indiferent de cât i se șlefuiește imaginea.
Nu ai inteles, a spus ca ea a jucat prost si i-a facut un cadou, nu ca i-a cedat un game, niciun jucator nu face asa ceva. Vedem cat de mult s-au dusmanit din aptul a dupa aceea au jucat la dublu multe turnee si au devenit prietene.
Citat:
Simona Halep e copilul alintat al României, a avut mai mulți bani decât altele(mă refer la românce) care fac tenis și de aceea are superioritatea copilului căruia i s-au cuvenit multe, a fost răsfățata publicului, îi place să fie ținută pe palme, se supăra că nu o aplaudă lumea ca pe adversare la unele meciuri.

Cât privește modestia, în afară de Serena și Eugenie Bouchard nu am văzut nicio altă sportivă să facă declarații deplasate(foarte ofensatoare), așa că treaba asta cu modestia în tenis e un clișeu la peste 90% din jucătoare.
E foarte ciudat ce spui, mai ales ca numai tu sustii asta, toti ceilalti spun opusul. E vorba de modestia unui om, nu declaratiile pe care le face, poti vedea asta dupa cum se comporta. Era chiar timida la inceput, aceste lucruri se pot vedea imediat la un om, nu stiu cum tu nu poti vedea cum este un om.
Reply With Quote
Vechi 14.02.2019, 19:08:32
Iorest Iorest is offline
Senior Member

Implicit

Citat:
Eu m-am referit la atitudinea Monicai, nu a Simonei. Spre deosebire de Sorana, care s-a suparat ca n-a fost inclusa (probabil), Monica a cerut ea sa nu joace, doar ca sa castige echipa.
Sau poate că n-a vrut să-și asume un potențial eșec într-un meci decisiv o atitudine logică și ea în economia situației.

Citat:
Inseamna ca nu te uiti prea mult la tenis, Sorana a rupt mai multe rachete. Aproape fiecare jucator sau jucatoare isi varsa nervii pe racheta, chiar daca nu le rup de fiecare data. Iar asta cu respectarea echipamentului pentru ca altii nu au poate fi doar o gluma, poate ar trebui sa loveasca mai usor mingea, ca sa nu se uzeze repede racheta. Daca nu stii Simona ajuta ea personal mai multi copii si jucatori la inceput de drum in tenis, adica ii sponsorizeaza.
Nu e niciun fel de glumă, ruperea rachetei e încălcare de regulament și se pedepsește chiar câteva mii de dolari a luat amendă la US Open anul trecut.

Tenisul era jucat la început de gentlemeni, nu au ce căută orice fel de gesturi pe teren, mai ales că ne lăudăm cu educația pe care o face sportul tinerilor.

E o ieșire din fire distrugerea rachetei mai bine zis izbirea violentă a rachetei de sol, (nu simpla ei rupere din uzură) incompatibilă cu crucea și cu alte imagini hiperbolizate, credeam că e destul de logic.
Își face cruce după ce distruge racheta ?

Dacă era la începutul tenisului poate nu-și permitea astfel de gesturi că prefera să plătească antrenorul nu amenzile, în ultimul timp nici Sorana nu a mai distrus rachetele, celelalte românce nu fac asta.

La început de drum tenismenilor le e greu să aibă un antrenor, a reușit mai mult ca altele pentru că a avut bani să angajeze antrenori titrați Wim Fisette și Cahil, nicio altă jucătoare româncă nu și-a permis.

Citat:
Nu ai inteles, a spus ca ea a jucat prost si i-a facut un cadou, nu ca i-a cedat un game, niciun jucator nu face asa ceva. Vedem cat de mult s-au dusmanit din aptul a dupa aceea au jucat la dublu multe turnee si au devenit prietene.
S-a înțeles foarte clar ce a vrut să zică, se enervase că o bătuse Begu un set pe bune și i-a minimizat importanța adversarului în câștigarea setului.
Ulterior a trecut cu vederea, dar gestul rămâne, norocul ei e că în România nu există o rivalitate echilibrată la vârf de performanțe cum e între jucătoarele din S.U.A și Cehia, altfel ar fi fost mult mai temperată, n-ar mai fi avut atâția fani și s-ar fi obișnuit cu ideea.

Citat:
E foarte ciudat ce spui, mai ales ca numai tu sustii asta, toti ceilalti spun opusul. E vorba de modestia unui om, nu declaratiile pe care le face, poti vedea asta dupa cum se comporta. Era chiar timida la inceput, aceste lucruri se pot vedea imediat la un om, nu stiu cum tu nu poti vedea cum este un om.
Există destui critici și pe net și chiar și la tv, dar asta nu e un reper, repet modestia e un clișeu la 90% din jucătoare. Care jucătoare nu e modestă?

Grecoaica Maria Sakkari a împărțit în 3(cu alți doi colegi conaționali) premiul pe care Federația Greacă i l-a dat ei direct pentru pregătirea la Olimpiadă și nu a câștigat nici măcar 2 mil de dolari din tenis.

Last edited by Iorest; 14.02.2019 at 20:42:08.
Reply With Quote
Vechi 15.02.2019, 17:26:03
Senior Member

Implicit

Citat:
Sau poate că n-a vrut să-și asume un potențial eșec într-un meci decisiv o atitudine logică și ea în economia situației.
Avea emotii si se gandea ca poate n-o sa poata sa ajute echipa, eu faceam o comparatie intre atitudinea Soranei si cea a Monicai.
Citat:
Nu e niciun fel de glumă, ruperea rachetei e încălcare de regulament și se pedepsește chiar câteva mii de dolari a luat amendă la US Open anul trecut.
Nu la asta m-am referit, ci la ceea ce ai spus tu, ca face o paguba materiala. Amenda se da pentru comportament neadecvat, nu pentru paguba.
Citat:
Tenisul era jucat la început de gentlemeni, nu au ce căută orice fel de gesturi pe teren, mai ales că ne lăudăm cu educația pe care o face sportul tinerilor.
Nu stiu la ce perioada te referi, dar Ilie Nastase facea cu mult mai rau, nu deaga era poreclit Nasty (obraznic). Ca sa nu mai spunem de McEnroe. La inceput probabil nu era asa mare stres, nu se dadeau bani, tenisul nu era in mare voga, se juca lent, erau ca niste partide amicale.
Citat:
E o ieșire din fire distrugerea rachetei mai bine zis izbirea violentă a rachetei de sol, (nu simpla ei rupere din uzură) incompatibilă cu crucea și cu alte imagini hiperbolizate, credeam că e destul de logic. Își face cruce după ce distruge racheta ?
Ti-am mai spus ca asa fac toti jucatorii, Djokovic deja a spart o racheta anul asta. De asemenea, ti-am spus ca nu sunt sfinti, de pe margine e usor sa comentam ca si cum noi am fi sfinti. Nu cred ca am auzit de vreun jucator sau jucatoare care sa nu fi trantit racheta, chiar daca nu s-a rupt. Partidele de tenis sunt azi foarte stresante, e aproape imposibil sa ai nervii de otel in fiecare partida, doar in partide foarte usoare.
Citat:
Dacă era la începutul tenisului poate nu-și permitea astfel de gesturi că prefera să plătească antrenorul nu amenzile, în ultimul timp nici Sorana nu a mai distrus rachetele, celelalte românce nu fac asta.
Ultima data Sorana a rupt o racheta pe teren la sfrasitul lui 2017, de acum un an si ceva. Numai in acel an a rupt doua rachete in timpul meciurilor. Ca sa nu mai spunem de ce face Buzarnescu, daca stii despre ce e vorba.
Citat:
La început de drum tenismenilor le e greu să aibă un antrenor, a reușit mai mult ca altele pentru că a avut bani să angajeze antrenori titrați Wim Fisette și Cahil, nicio altă jucătoare româncă nu și-a permis.
Aici e chiar fara sens ce spui, si-a permis antenori mai scumpi dupa ce a inceput sa castige mai multi bani, nu pentru ca avea bani dinainte.
Citat:
S-a înțeles foarte clar ce a vrut să zică, se enervase că o bătuse Begu un set pe bune și i-a minimizat importanța adversarului în câștigarea setului.
Ulterior a trecut cu vederea, dar gestul rămâne, norocul ei e că în România nu există o rivalitate echilibrată la vârf de performanțe cum e între jucătoarele din S.U.A și Cehia, altfel ar fi fost mult mai temperată, n-ar mai fi avut atâția fani și s-ar fi obișnuit cu ideea.
Niciun jucator nu cedeaza seturi, chiar daca e cel mai bun prieten dincolo de fileu. Halep a si recunoscut ca s-a enervat, pe antrenorul lui Begu ca ii dadea sfaturi in timpul meciului.
Citat:
Există destui critici și pe net și chiar și la tv, dar asta nu e un reper, repet modestia e un clișeu la 90% din jucătoare. Care jucătoare nu e modestă?
Ti-a creat o imagine deformata despre Halep si nu mai poti vedea corect. Nu stiu nicio jucatoare sa fie ca Halep, doar Niculescu e la un nivel apropiat. Una este sa fie cineva politicos, alta e sa fie modest. Nu consta in ceea ce face, ci in cum este.
Citat:
Grecoaica Maria Sakkari a împărțit în 3(cu alți doi colegi conaționali) premiul pe care Federația Greacă i l-a dat ei direct pentru pregătirea la Olimpiadă și nu a câștigat nici măcar 2 mil de dolari din tenis.
Si cand s-a dat articolul cu faptul ca Halep a donat toata suma data de Federatie pentru pregatirea copiilor nu ai apreciat foarte mult.
Reply With Quote
Răspunde

Tags
halep, romania, tenis

Thread Tools
Moduri de afișare