![]() |
![]() |
|
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Legat de faptul ca Halep ar fi cerut sa joace Begu, nu Sorana. Din cate stiu acesta e doar presupunerea Soranei, suparata ca n-a fost inclusa in acele meciuri. De fapt Sorana a atacat-o pe Halep, spunand ca echipa nu sta in Help. Am spus toate astea desi mie imi place de Sorana, nu ma deranjeaza ca este invidioasa pe Halep. Legat de Halep, chiar si strainii au vazut ca e o persoana modesta, desi a devenit numarul unu intre timp. Si Halep si Sorana sunt niste persoane bune. |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Sorana Cârstea: "Pentru România e un lucru imens că Simona a ajuns pe locul 1. Din păcate, nu am avut șansa de a o felicita personal, pentru că am părăsit Beijingul înainte să se întâmple. Dar suntem vecine, probabil când o să ajung acasă o să îi strig ceva de la balcon (râde)", a spus Sorana Cîrstea, la conferința de presă. "Este o jucătoare cu o consistență extraordinară, a stat mereu în top 10 și în top 5 și acum merită să fie numărul 1 mondial. Pentru România este o realizare incredibilă, suntem o țară mică și sunt foarte fericită să văd cum tenisul unește oamenii, ca o mișcare socială în direcția corectă și mă bucur să fac parte din asta" Citat:
Directorul turneului de la Bucuresti..., spune ca Simona Halep a fost cea care si-a dorit ca Irina Begu sa fie a doua jucatoare ce evolueaza a la simplu contra Elvetiei. "Simona Halep este un fenomen social si este normal sa aiba un cuvant de spus. Daca vrea sa joace cu Begu, joaca cu Begu", a spus... la Telekom Sport. De la ce s-a reaprins disputa Sorana - Simona. Primul meci de calificare din 2018, Simona Halep nu a jucat cu Canada, iar Sorana a jucat cu Carol Zhao și a câștigat în două seturi 6-2, 6-2. România a câștigat cu Canada fără Simona în teren, dar Soranei nu i s-a mai dat dreptul să joace și-n următorul meci cu Elveția. E corect să-ți câștigi meciul și să fii schimbat la comanda altui coechipier care nici nu joacă în acel prim meci și a cărui atribuție nu e să facă echipa? La următorul joc nu a mai jucat. Simona Halep a umilit-o și pe Irina Begu în 2016 când s-au întâlnit la Madrid și Begu i-a luat un set. Scandalul declarațiilor, între Halep și Begu: "Setul doi a fost cadou de Paște" / "Nu spun mai multe" Tensiunea dintre cele două a continuat și după terminarea meciului, atunci când a existat doar o simplă strângere de mână. Simona a "înțepat-o" pe Irina, la conferința de presă. „- Ce s-a întâmplat în setul al doilea? - A fost un cadou de Paște, ce pot să spun. Nu pot explica, dar știam că în setul al treilea îmi voi reveni. La 3-0 știam deja că se va încheia 6-0 și că va trebui să îmi dau un restart. - Ați apucat să vorbiți după meci? - Nu, nici la fileu nu prea am vorbit, nu. Am vorbit mai mult cu Bacsinszky. Nu m-a deranjat. Nu am mai auzit până acum să se întâmple asta. Toți antrenorii încurajează, dar nu dau și sfaturi în timpul meciului. Este metoda lor, nu vreau să comentez. Trebuie să-mi văd de treabă pe teren și să nu mă uit la alte persoane", a susținut Simona.” Citat:
Depinde unde trasăm modestia, dacă modestie e să ai 5 bolizi de lux, pensiune și hotel în Brașov de câteva mil euro, să te răstești la antrenor și să spargi rachete de sute de dolari de nervi că ai pierdut cu jucătoare mai slabe pe hârtie atunci, da are modestie. Criza de nervi pentru Simona Halep: A rupt o racheta in turul I de la US Open După cum se vede Simona rupe rachete cu jucătoare cotate mai slab ca ea precum Kaia Kanepi la US Open, nu îndrăznește să facă asta în fața Serenei Williams, ea în sinea ei se consideră deasupra în câteva situații. Și în meciuri face greșeli de nervi când vede că adversare subestimate vin peste ea, are o doză de invidie în ea când e eclipsată de persoane pe care le consideră sub ea, sau când nu mai e aplaudată de public.
|
|||
|
|||
![]() Citat:
"Simona Halep s-a arătat deranjată de informațiile potrivit cărora ea a ar fi decis ca a doua „rachetă” a României în întâlnirea cu Elveția să fie Irina Begu, mai slab clasată decât Sorana Cîrstea. „Chiar dacă aș putea să fac acest lucru, nu este genul meu”, a precizat ea, citată de News.ro. Fostul tenismen Dumitru Hărădău a deschis discuția, dorind să precizeze că Halep i-a reproșat faptul că ar fi dat o declarație, în care ar fi spus că Begu a jucat pentru că așa a vrut liderul WTA. Hărădău a negat că ar fi spus așa ceva. „Nu eu am ales echipa, ca să fie clară această treabă. Chiar dacă aș putea să fac acest lucru, nu este genul meu. Sunt liderul echipei, dar nu am spus niciodată ce să facă celelalte fete. Domnul căpitan a ales echipa și se pare că a ales-o foarte bine. El a venit cu aceste idei și noi doar le-am respectat și ne-am făcut treaba pe teren”, a replicat Simona Halep." De asemenea, tot de acolo reiese ca nu Sorana nu ar fi spus ca Halep ar fi cerut sa joace Begu si nici nu stim daca s-a suparat, era tot o presupunere ziaristica. Probabil s-a suparat ca n-a fost inclusa in echipa, avand in vedere ca dupa aceea s-a si retras. La ultimul meci in Fed Cup am avut o alta atitudine, Monica Niculescu i-a cedat locul la dublu lui Halep, aceasta incurajand-o sa joace ea. Citat:
Citat:
|
|
|||||
|
|||||
![]() Citat:
Deci aceasta ar fi ultima știre pe temă : Simona Halep adevaratul motiv al retragerii Soranei Un sâmbure de adevăr există în toată treaba asta, doar că pe cel care a vorbit în presă prima dată l-au certat, el credea că o laudă pe Simona și-i face un bine și se dădea într-un fel pe lângă ea, când spunea că Simona e un fenomen (deci ar fi îndreptățită să aleagă), îi găsea justificări, nu-și dădea seama de ridicolul situației. Evident că toți vor să dea bine în presă și când și-au dat seama de capitalul negativ al situației, au negat. Citat:
Citat:
Simona nu ar mai fi putut fizic să ducă și meciul de dublu în a treia zi și pe următorul de la Doha. Simona a refuzat din motive logice și justificate pragmatic (nu din noblețe sau vreo altă încărcătură), mai ales că Niculescu era trecută pe foaia de joc. Karolina Pliskova a făcut un anunț care îi sperie pe cehi. Meciul cu Simona Halep a lăsat urme adânci "Meciul cu Simona a fost unul extrem de solicitant, nu mi-am revenit nici până acum. M-am simțit rău și în această dimineață, aveam dureri musculare. Nu am cum sa joc în aceste condiții", a mai spus Pliskova. Citat:
Citat:
Pe nicio altă jucătoare româncă nu am văzut-o să rupă măcar o rachetă, dacă era modestă și-ar fi adus aminte cât de greu e pentru un jucător să aibă rachete originale și cât ține de o rachetă un jucător la început de drum și ar fi respectat echipamentul sportiv. N-am văzut altă jucătoare româncă să spună după meci cu o conațională mai slăbuță că i-a dat un set cadou, (adică că ar fi jucat la mișto în pierdere și că nu e meritul adversarei de fapt pt setul câștigat), că de ce i-a vorbit antrenorul celeilalte lângă teren (la turnee unde e permis) sunt niște comportamente care-i scapă din subconștient indiferent de cât i se șlefuiește imaginea. Simona Halep e copilul alintat al României, a avut mai mulți bani decât altele(mă refer la românce) care fac tenis și de aceea are superioritatea copilului căruia i s-au cuvenit multe, a fost răsfățata publicului, îi place să fie ținută pe palme, se supăra că nu o aplaudă lumea ca pe adversare la unele meciuri. Cât privește modestia, în afară de Serena și Eugenie Bouchard nu am văzut nicio altă sportivă să facă declarații deplasate(foarte ofensatoare), așa că treaba asta cu modestia în tenis e un clișeu la peste 90% din jucătoare.
„Că s-a întărit mila Lui peste noi și adevărul Domnului rămâne în veac.” Ps.116, v.2. Last edited by Iorest; 14.02.2019 at 01:01:16. |
|
|||||||
|
|||||||
![]() Citat:
Citat:
Citat:
Citat:
Citat:
Citat:
Citat:
|
|
||||
|
||||
![]() Citat:
Citat:
Tenisul era jucat la început de gentlemeni, nu au ce căută orice fel de gesturi pe teren, mai ales că ne lăudăm cu educația pe care o face sportul tinerilor. E o ieșire din fire distrugerea rachetei mai bine zis izbirea violentă a rachetei de sol, (nu simpla ei rupere din uzură) incompatibilă cu crucea și cu alte imagini hiperbolizate, credeam că e destul de logic. Își face cruce după ce distruge racheta ? Dacă era la începutul tenisului poate nu-și permitea astfel de gesturi că prefera să plătească antrenorul nu amenzile, în ultimul timp nici Sorana nu a mai distrus rachetele, celelalte românce nu fac asta. La început de drum tenismenilor le e greu să aibă un antrenor, a reușit mai mult ca altele pentru că a avut bani să angajeze antrenori titrați Wim Fisette și Cahil, nicio altă jucătoare româncă nu și-a permis. Citat:
Ulterior a trecut cu vederea, dar gestul rămâne, norocul ei e că în România nu există o rivalitate echilibrată la vârf de performanțe cum e între jucătoarele din S.U.A și Cehia, altfel ar fi fost mult mai temperată, n-ar mai fi avut atâția fani și s-ar fi obișnuit cu ideea. Citat:
Grecoaica Maria Sakkari a împărțit în 3(cu alți doi colegi conaționali) premiul pe care Federația Greacă i l-a dat ei direct pentru pregătirea la Olimpiadă și nu a câștigat nici măcar 2 mil de dolari din tenis.
„Că s-a întărit mila Lui peste noi și adevărul Domnului rămâne în veac.” Ps.116, v.2. Last edited by Iorest; 14.02.2019 at 20:42:08. |
|
||||||||
|
||||||||
![]() Citat:
Citat:
Citat:
Citat:
Citat:
Citat:
Citat:
Citat:
Si cand s-a dat articolul cu faptul ca Halep a donat toata suma data de Federatie pentru pregatirea copiilor nu ai apreciat foarte mult. |
|