![]() |
![]() |
|
|
Înregistrare | Autentificare | Întrebări frecvente | Mesaje Private | Căutare | Mesajele zilei | Marchează forumurile citite |
|
Thread Tools | Moduri de afișare |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Au primit darul vorbirii in limbi de la Duhul Sfant. Si asta este darul vorbirii in limbi: vorbesti in limbi. E oarecum logic Penticostalii vorbesc in limbi si in Biserica si in afara ei. Cand sunt la slujba, in biserica, vorbesc in limbi cu voce tare cate doi sau cel mult trei, la rand, si unul talmaceste. Iar daca nu este cine sa talmaceasca, tac in biserica si isi vorbesc lor insisi si lui Dumnezeu. Iar in afara bisericii vorbesc in limbi in privat, in rugaciune, in odaita lor. Stiu ca nu vrei sa analizam ce faceau crestinii din primele veacuri. Pentru ca atunci toti se prind ca ceea ce faceau ei se potriveste cu ceea ce fac crestinii penticostali. Dar eu am acealasi motiv pentru a insista sa analizam Scripturile, viata, invatatura si manifestarile crestinlor din primele veacuri. Citat:
Pentru ca omul este milionar. Faptul ca unii din jurul lui stiu sau nu ca el e milionar, e total irelevant. Unii vorbesc aiurea ca omul nostru nu ar fi milionar. Dar ei habar n-au. Tipul are niste conturi babane in Elvetia. Si e, de fapt, miliardar. Dar pufanii de unde sa stie? Ei vor continua sa pretinda ca omul nostru nu are o lascaie. E pur si simplu ignoranta lor, Catalin. Ignoranta lor. |
Thread Tools | |
Moduri de afișare | |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Despre vorbirea cu mortii | strajeru | Secte si culte | 2 | 09.04.2018 22:32:16 |
Vorbirea in limbi - ajutor | Archangel | Reguli generale de utilizare a forumului | 37 | 03.01.2013 12:16:48 |
Vorbirea in limbi la penticostali... | lacrimi | Secte si culte | 2217 | 03.04.2012 13:35:20 |
Vorbirea despre Dumnezeu | George.m | Spiritualitatea ortodoxa | 28 | 02.02.2011 13:01:53 |
DESPRE VORBIREA IN LIMBI | Ioan_Ciobota | Generalitati | 4 | 24.03.2010 17:09:10 |
|