![]() |
![]() |
|
|
Înregistrare | Autentificare | Întrebări frecvente | Mesaje Private | Căutare | Mesajele zilei | Marchează forumurile citite |
|
Thread Tools | Moduri de afișare |
|
|||
|
|||
![]()
O spune Scriptura si am aratat foarte clar, dincolo de orice indoiala pentru oricine poate citi si intelege ce citeste.
A spus-o apostolul Pavel: - cine vorbeste in alta limba vorbeste lui Dumnezeu - mă rog în altă limbă Pentru orice om, asta inseamna rugaciune. Mai clar de atat nu se poate. Ai recunoscut-o si tu, intr-un moment de sinceritate insa dupa ce ti-am zis ca esti singurul ortodox care a recunoscut, ai dat imediat inapoi, de frica. Ti-am selectat postarea si ti-am pus-o de doua ori inaintea ochilor. Daca nici asa nu recunosti, nu o voi pune a treia oara. Daca ti-e frica si nu mai vrei sa recunosti, te inteleg. Iti dai seama ca scrie in Biblie. Dar daca ortodocsii nu invata asta, tu trebuie sa zici ce spune confesiunea ta. Last edited by Penticostalul Traditional; 05.01.2018 at 09:51:20. |
Thread Tools | |
Moduri de afișare | |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Despre vorbirea cu mortii | strajeru | Secte si culte | 2 | 09.04.2018 22:32:16 |
Vorbirea in limbi - ajutor | Archangel | Reguli generale de utilizare a forumului | 37 | 03.01.2013 12:16:48 |
Vorbirea in limbi la penticostali... | lacrimi | Secte si culte | 2217 | 03.04.2012 13:35:20 |
Vorbirea despre Dumnezeu | George.m | Spiritualitatea ortodoxa | 28 | 02.02.2011 13:01:53 |
DESPRE VORBIREA IN LIMBI | Ioan_Ciobota | Generalitati | 4 | 24.03.2010 17:09:10 |
|