Forum Crestin Ortodox Crestin Ortodox

Du-te înapoi   Forum Crestin Ortodox > Biserica Ortodoxa si alte religii > Secte si culte
Subiect închis

Thread Tools Moduri de afișare
Vechi 04.12.2017, 14:32:31
marivas6519 marivas6519 is offline
Member

Data înregistrării: 17.10.2017
Religia: Alta confesiune
Implicit

Citat:
În prealabil postat de Cornel Urs Vezi mesajul
Adventistii nu stiu mai nimic despre doctrinele lor, istorie, părinti fondatori, dar sotul Ellenei White a scris multe lucrări în care chipurile demonstra că Trinitatea este falsă, că Iisus nu este Dumnezeul Atotputernic. Ellena White nu a scris nici pro, nici contra Trinitătii, deoarece nu putea să-l contrazică pe bărbatu-su, însă astăzi, adventistii învată o formă diferită de Trinitate, una eronată, după cum ati văzut zilele trecute, o formă în care, de fapt, Iisus nici nu este Fiul lui Dumnezeu, ei nerecunoscând nasterea mai înainte de veacuri din Dumnezeu Tatăl, asa cum i-am arătat colegului adventist, iar dumnealui nu m-a crezut până nu l-a întrebat sâmbăta trecută pe pastorul lui la biserică, acesta confirmându-i că asa stau lucrurile. Colegul de forum a rămas surprins...
De fapt, adventistii nu învată decât de formă despre Trinitate, ei fiind necrestini, fiindcă dacă armonizăm Trinitatea cu Somnul Sufletului si cu Îngerul Mihail - Iisus Hristos, toate acestea fiind învătături adventiste, vom vedea că, în fapt, adventistii neagă cu desăvârsire doctrina biblică a Sfintei Treimi !
Am increcat sa gasesc un singur adevar in postarea dvs. si nu am reusit. Nu mai comentez. Megeti cu dumnezeul dvs. (acel tata al minciunii).
Vechi 04.12.2017, 14:36:41
Cornel Urs's Avatar
Cornel Urs Cornel Urs is offline
Senior Member

Data înregistrării: 27.05.2012
Locație: Miercurea Ciuc - Harghita
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de marivas6519 Vezi mesajul
Am increcat sa gasesc un singur adevar in postarea dvs. si nu am reusit. Nu mai comentez. Megeti cu dumnezeul dvs. (acel tata al minciunii).
Haideți ca împreună să detaliem fiecare informație în parte, pentru a înțelege ansamblul. Veți vedea că ce v-am expus este corect 100%.
Deci, o primă întrebare, este adevărat că adventiștii cred că Sufletul este omul și că la moarte, Sufletul merge în Iad, care este Groapa - Mormântul, stare în care Sufletul este inconștient, ca și cum ar dormi ?
Vechi 04.12.2017, 15:08:15
Cornel Urs's Avatar
Senior Member

Implicit

Normal că dacă-i iei la bani mărunți, fug ca potârnichile. Așa pățesc cu toți pocăiții. Sunt lamentabili!
În discuții particulare, când ei nu știu la ce te referi, adventiștii îți vor recunoaște că Iisus a fost mort pentru 3 zile și 3 nopți în sensul că Iisus a fost complet INCONȘTIENT - sufletul a mers în Sheol/ Hades. Da, știu că vă miră, dar ei asta cred.
Dacă le pui întrebarea, bine măi omule, dar dacă a 2-a Persoană a Trinității a fost inconștientă 3 zile, ce mai este Dumnezeul lor, că dacă în cele 3 zile, dacă era chemat în rugăciune, ar fi răspuns la apel doar Tatăl și Duhul, deci doar 2 Persoane. Căci una din cele 3 Persoane (care este Dumnezeul creștin) dormea !!!
Vă dați seama că Dumnezeu adventist este muabil, adică schimbător? Pentru trei zile, Dumnezeul lor a fost doar 2 Persoane conștiente, cu care puteai vorbi.
Și de aceea, primii adventiști nici nu au crezut în Trinitate, fiindcă nu puteau rezolva chestia asta de mai sus!
Dar colegul adventist a mers o viață la adunare plătind zeciuiala lună de lună, fără să gândească nimic, a făcut totul mecanic, robotic. Asta înseamnă manipulare din partea sectelor. Accepți doctrine ale dracilor fără să gândești.
Vechi 04.12.2017, 15:10:35
Cornel Urs's Avatar
Senior Member

Implicit

Citat:
Nu mai comentez. .
Dar nici nu mă așteptam să comentați, vă știu eu foarte bine cum procedați. Nici nu aveți ce răspunde fiindcă nu poți face din cal mort, armăsar. Nu poți proba o minciună cu Biblia.
De aia fugiți și refuzați dialogul.
Vechi 05.12.2017, 05:34:40
marivas6519 marivas6519 is offline
Member

Data înregistrării: 17.10.2017
Religia: Alta confesiune
Implicit

Citat:
În prealabil postat de Cornel Urs Vezi mesajul
Dar nici nu mă așteptam să comentați,
De aia fugiți și refuzați dialogul.
Ce ati zice daca eu as incepe sa torn cu minciuni despre dvs., apoi as avea pretentia sa le comentati? Ar fi ceva lipsit de sens. Nu fug si nu refuz un dialog onest.
Vechi 05.12.2017, 16:59:22
Cornel Urs's Avatar
Senior Member

Implicit

Citat:
Nu fug si nu refuz un dialog onest.
Atunci recunosti următoarele?

1. Mihael este Iisus,
2. Iisus nu este născut din Dumnezeu Tatăl înainte de a fi universurile,
3. Pionierii adventisti au fost complet netrinitari
4. Moartea sufletului înseamnă neantul si Iadul este groapa, prin urmare Iisus a fost INCONSTIENT pentru 3 zile si 3 nopti.
-----------------

Toate acestea sunt adevăruri cu privire la mișcarea adventă, pe care eu le exprim aici, dar dumneata mă faci mincinos...
Vechi 05.12.2017, 17:14:52
bairstow bairstow is offline
Senior Member

Data înregistrării: 11.08.2010
Implicit

Si poate ne spune de ce nu aveau crucea pe biseici ca explicația penticostala nu cred ca e si a lor. Sau cine stie ? Sa calculezi un nume din nu știu cate care l-a luat papa si să-l calculezi gresit ca să-ti dea 666 asta in conditle care Ellen are aceasi suma. Studiind erezile adventiste într-o zi mi-a bătut in ochi ca numele marii profetesei nu e niciodată scris întreg. Am căutat numele întreg si ce sa vezi ? 666 !Ellen Gould White...Ei scriau Ellen G. White pe toate cartile...se simteau
Vechi 05.12.2017, 19:04:14
AlinB AlinB is offline
Senior Member

Data înregistrării: 29.01.2007
Implicit

Astea sunt niste aiureli.
Vechi 05.12.2017, 19:18:41
bairstow bairstow is offline
Senior Member

Data înregistrării: 11.08.2010
Implicit

Aiureala sau nu întreabă cati protestanți cred ca papa ar avea legătură cu acel număr. Sau Ellen White care numai prezintă interes fiind moartă...
Vechi 05.12.2017, 21:52:22
Penticostalul Traditional Penticostalul Traditional is offline
Senior Member

Data înregistrării: 28.02.2015
Implicit

Citat:
În prealabil postat de bairstow Vezi mesajul
Studiind erezile adventiste într-o zi mi-a bătut in ochi ca numele marii profetesei nu e niciodată scris întreg. Am căutat numele întreg si ce sa vezi ? 666 !Ellen Gould White...Ei scriau Ellen G. White pe toate cartile...se simteau
Numarul Fiarei e cipul.
Subiect închis

Thread Tools
Moduri de afișare