Forum Crestin Ortodox Crestin Ortodox

Du-te înapoi   Forum Crestin Ortodox > Generalitati > Generalitati
Răspunde

Thread Tools Moduri de afișare
Vechi 23.02.2017, 12:23:53
suslik suslik is offline
Senior Member

Data înregistrării: 25.10.2016
Religia: Alta confesiune
Implicit

Citat:
În prealabil postat de Lancelot Vezi mesajul
iar dai vina pe "factorul extern"

exact aceeasi schema, ceva mai amplu, i-am explicat-o lui copacel cu cateva zeci de pagini in urma. el, exact ca si dta, vede raul in afara, nu domne, este in interior, tara asta a fost furata de romani, au jecmanit statul roman cu complicitatea interesata a celor votati de populatie. cu alte cuvinte cu complicitatea tuturor.

aaa, ca strainii au speculat la randul lor comportamentul tradator al celor care ne-au condus, da!
De acord, s-ar putea sa aveti dreptate, dar tocmai asta e problema, recunoasteti: faptul ca strainii nu se jeneaza sa profite de degringolada morala a unui popor pentru a il aduce in genunchi ca sursa de profit. Asta spune totul despre lipsa lor de etica. Adica "salvatori" nu sint de fapt, salvatori.
Vechi 23.02.2017, 12:25:44
Lancelot Lancelot is offline
Banned

Data înregistrării: 04.01.2017
Implicit

Citat:
În prealabil postat de suslik Vezi mesajul
De acord, s-ar putea sa aveti dreptate, dar tocmai asta e problema, recunoasteti: faptul ca strainii nu se jeneaza sa profite de degringolada morala a unui popor pentru a il aduce in genunchi ca sursa de profit. Asta spune totul despre lipsa lor de etica. Adica "salvatori" nu sint de fapt, salvatori.
ce salvare, domne, sunt investitori, cauta profit.
Reply With Quote
Vechi 23.02.2017, 12:31:59
suslik suslik is offline
Senior Member

Implicit

Citat:
În prealabil postat de Lancelot Vezi mesajul
ce salvare, domne, sunt investitori, cauta profit.
Cu pretul distrugerii unor popoare.
Vechi 23.02.2017, 12:40:36
iuliu46 iuliu46 is offline
Senior Member

Data înregistrării: 24.12.2011
Religia: Ortodox
Implicit

Unde mai pui ca islamismul se impaca extraordinar de bine cu secularismul. Vorbim despre prostia alor nostri atunci cand vor sa faca steagul UE cu trupurile lor dar in occident au fost manifestatii unde feministele strigau Allahu Akbar.
Reply With Quote
Vechi 23.02.2017, 12:49:44
suslik suslik is offline
Senior Member

Implicit

Citat:
În prealabil postat de iuliu46 Vezi mesajul
Unde mai pui ca islamismul se impaca extraordinar de bine cu secularismul. Vorbim despre prostia alor nostri atunci cand vor sa faca steagul UE cu trupurile lor dar in occident au fost manifestatii unde feministele strigau Allahu Akbar.
Deocamdata. Stai sa vezi cind popiarele spalacite vor fi coplesite demografic, in cel mult doua decade, iluminismul se va duce dracului, cu feministele lor si tefelistii nostri cu tot, si vom avea eurosharia. :))
Exact de ce nu isi dau seama tinerii astia idioti acum: sint folositi acum, si apoi vor fi aruncati. La propriu. Numai ca, spre deosebire de martirii din Orient, astia cind vor fi macelariti de fundamentalisti, eurotefelistii adica, vor merge, soteriologic, la gunoi.
Vechi 23.02.2017, 12:56:43
iuliu46 iuliu46 is offline
Senior Member

Data înregistrării: 24.12.2011
Religia: Ortodox
Implicit

Nu cred ca e asa, cred ca islamistii sunt folositi pentru a se darama si urmele ordinii vechi dupa care vor disparea si ei la lada de gunoi a istoriei. Pentru ca-s rai si trebuie sa scapam de ei cu orice pret. Cel putin cred ca asta este planul.
Reply With Quote
Vechi 23.02.2017, 13:16:40
suslik suslik is offline
Senior Member

Implicit

Citat:
În prealabil postat de iuliu46 Vezi mesajul
Nu cred ca e asa, cred ca islamistii sunt folositi pentru a se darama si urmele ordinii vechi dupa care vor disparea si ei la lada de gunoi a istoriei. Pentru ca-s rai si trebuie sa scapam de ei cu orice pret. Cel putin cred ca asta este planul.
Nu are cum. Pentru ca demografic, presiunea lor este enorma. Spalacitii aproape divinizeaza contraceptia si parafiliile gen sexul oral, doar fiindca le e groaza efectiv de ideea de copii (tefelistii se inmultesc prin propaganda), in timp ce barbatii islamisti din Vest isi fecundeaza in nestire multele sotii (si bine fac, insa ce fac rau este genocidul asupra celorlalti).

Thread Tools
Moduri de afișare