![]() |
![]() |
|
|
Înregistrare | Autentificare | Întrebări frecvente | Mesaje Private | Căutare | Mesajele zilei | Marchează forumurile citite |
![]() |
|
Thread Tools | Moduri de afișare |
|
|||
|
|||
![]()
Nu cred ca ar fi avut mai multi decat astia pentru ca nu au parghiile necesare. Dar repet, ce vedem in strada se intampla doar prin Coreea de Nord sau se intampla pe timpul lui Ceausescu. Nu-i vreun miting de protest, e dans tematic cu voie de la secu si de la ambasade. :)
|
|
|||
|
|||
![]()
eu sunt un om de stanga, ideologic vorbind cel mai apropiat mi-ar fi chiar psd-ul. din punctul meu de vedere, de exemplu, ponta a fost un premier bun, cu o retorica corecta, cu decizii bune in ceea ce priveste salarizarea, cu o decizie exceptionala privind majorarea salariului minim. la fel vad, insa cu multa neincredere in ceea ce priveste posibilitatile romaniei, chiar programul social cu care a participat psd-ul lui dragnea in alegeri. pe liviu dragnea chiar am avut momentul de slabiciune de a-i aprecia abilitatea politica, chiar parsiva un pic, si mai ales vointa de putere, caracteristica oamenilor politici importanti. dar n-a facut fata unui asemenea succes, o victorie covarsitoare chiar la orase, un 45% imens. nu a facut fata si a vrut sa arate ca face ce vrea. cum alegeri anticipate sunt practic imposibile in tara asta sper sa aleaga un premier bun, sa nu-si mai puna om de paie acolo.
nu am fost la vot, nu am avut pe cine sa votez, decat sa votez cu urmasii lu iliescu mai bine imi trag un glonte-n cap, cu pnl nu am sa votez niciodata, usr? as fi votat-o pe frantuzoaica, doar pe ea. aveam varianta pmp, prea de dreapta si prea m-a rupt basescu ca sa trec peste, cu nutica udrea? mergea, la o adica, doar asa, s-o bag in parlament sa moara aia de oftica p'acolo. dar am stat acasa. din punctul meu de vedere nu am gresit, nu mai vreau sa votez negativ. o spune unul care l-a votat pe vadim cand a fost in turul doi cu piaza rea... chiar cred ca tribunul ar fi fost un bun presedinte. ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Alegeri anticipate sau or sa ramana sechele pentru mult timp. Daca va castiga tot PSD, poate invata si 2-3 useristi cum functioneaza democratia. Daca vor castiga ceilalti, cu atat mai bine. Dar trebuie sa invatam sa avem incredere cat mai multa in alegeri si in parlament si cat mai putina in SRI sau procuratura.
![]() Trebuie sa invatam sa votam si sa ne respectam votul. Oricat de cretin ni s-ar parea aia care voteaza diferit, ca si mie imi vine sa-i bat pe aia care au votat USR...nu mai zic ca imi vine sa ma bat si singur cand stiu ca am votat ANR si ala zicea in seara aia "hai iesiti ca mai avem un pic si intram" si el avea 0, un pic% :) Dar una e sa schimbi puterea prin vot si alta e sa te foloseasca "serviciili" si ambasadele ca sa schimbe rezultatul unor alegeri. Asa ceva nu trebuie permis. Romania nu va fi niciodata o tara puternica in felul asta ci o sa ramanem poligon pentru tot felul de experimente. Daca ramane guvernul asta sau pun pesedistii alt guvern fara sa se faca alegeri oricum le face luluta dosare pana la al 7 lea neam si o sa-i suspende asa cum facea si cu ministrii lui Ponta. Nu are nici un sens, e un guvern mort din fasa. |
|
|||
|
|||
![]()
io as propune sa se faca trepanatii unora, care cu forta care de buna voie, doar asa se pot face bine de scenarita antiromaneasca, de complotita antiromaneasca, de alte chestii antiromanesti, poate asa au o sansa sa vada propriile bube ale romanilor.
|
|
||||
|
||||
![]() Citat:
Trebuie sa învățăm sa votăm mai ales , dar sa stim sa acceptăm rezultatul votului . Aceste demonstrații au sancționat derapajele si au reusit partial , cu toate ca acum mulți cer schimbarea guvernului ! Până la urmă politica nu se face in stradă, ea se "corectează " acolo :)
|
|||
|
|||
![]() |
|
|||
|
|||
![]() |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
|
|
||||
|
||||
![]()
Protestatarii au început să se retragă din Piața Victoriei; 40.000 de oameni încă manifestează
Protestatarii au început să părăsească Piața Victoriei după ora 22,00, grupuri mari de oameni plecând pe Calea Victoriei și pe Bulevardul Lascăr Catargiu, în fața Guvernului mai aflându-se la ora transmiterii acestei știri circa 40.000 de oameni, potrivit unor surse oficiale. Peste 90.000 de oameni s-au aflat în Piața Victoriei la momentul de vârf al manifestației. Oamenii au intonat imnul "Deșteaptă-te române" și și-au manifestat bucuria la anunțul premierului Sorin Grindeanu că ordonanța privind modificarea Codurilor Penale urmează a fi abrogată duminică în urma unei ședințe a Guvernului. Mai mulți manifestanți și-au exprimat intenția de a veni și duminică să protesteze, indiferent de decizia Guvernului referitoare la ordonanța 13. Printre scandările strigate ce s-au putut auzi în cursul serii în piață au fost: "Anulați și apoi plecați!", "Cine nu sare are dosare!", "Cine este trist, este psd-ist". Mulți dintre protestatari au venit și în această seară cu pancartele cu mesaje de nemulțumire față de Guvern și PSD și sprijin față de lupta anticorupție. Piața Victoriei a răsunat de zgomotele vuvuzelelor, dar și al tobelor, fiind mai multe grupuri de manifestanți care au venit dotați cu tobe și care au făcut atmosferă.
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Don't think of yourself as an ugly person. Think of yourself as a beautiful monkey. Last edited by suslik; 08.02.2017 at 00:04:01. |
|