![]() |
![]() |
|
|
|
|||||||
| Înregistrare | Autentificare | Întrebări frecvente | Mesaje Private | Căutare | Mesajele zilei | Marchează forumurile citite |
![]() |
|
|
Thread Tools | Moduri de afișare |
|
|
|
|
|||
|
|||
|
Citat:
Am mai spus si in perioada interbelica era coruptie. Daca e sa lasam deoparte sentimentalismele, multi dintre liderii politici din perioada interbelica meritau si ei sa ajunga in parnaie. Dar nu au ajuns acolo pentru faptele alea ci pentru ca noul regim a vrut sa casapeasca orice opozitie. Si atunci si-au pus procurori, judecatori samd si i-au condamnat pentru tot felul de lucruri - nu stiu daca a fost folosita prostia cu Al Capone dar ar fi putut fi folosita si in cazurile alea. Cum pot sa am incredere in justitie cand vad ca sefa ICCJ pierde un proces si DNA ( partenerul ei in lupta anticoruptie :) ) inventeaza o cale extraordinara de atac, o baga pe judecatoarea care a dat solutia la inghesuiala samd ? Cati oameni din tara asta au parte de cai extraordinare de atac ? Ca vad ca doar la Iohannis si la fosta sefa de la ICCJ se poate. Deci daca esti partener al DNA ti se face un dosar asa cat sa-ti arate pisica, dar la o adica daca esti baiat bun o sa te ierte tot ei. :) |
|
|
||||
|
||||
|
Citat:
1. sa nu fie condamnati deloc 2. sa fie condamnati si eliberati imediat 3. sa fie condamnati pentru ca au furat o gaina (pe care chiar au furat-o) Eu prefer varianta 3. Cine stie, poate peste 5 ani cand au sa iasa din puscarie, politicul o sa fie pregatit sa le dea si 20 ani pentru Rafo. Citat:
Citat:
Citat:
|
|||
|
|||
|
Citat:
|
|
|
|||
|
|||
|
Probabil nu înțelegi că nimeni nu le cântă în strună la aștia care au catușele. Și asta în lipsa unei alte variante.
|
|
|
|||
|
|||
|
Ioan Usca ii sugereaza lui Iohannis cum ar trebui sa arate intrebarea pentru referendum :
"Sunteți de acord ca unul pe care abia am reușit să-l băgăm la pușcărie, prin munca neobosită a echipelor mixte agent-procuror, în urma mixării convorbirilor telefonice și-a obținerii unor denunțuri de la diverși indivizi, condamnat de ÎCCJ, partenerul strategic al DNA, să scape în urma unei Ordonanțe?" A. Da. B. N-am înțeles întrebarea!" |
|
|
|||
|
|||
|
Citat:
|
|||
|
|||
|
Citat:
Si pana atunci, sa nu amnistieze cioara din mana pentru porumbelul de pe gard. Vorba aia, ce-i in puscarie, nu-i de amnistie