![]() |
![]() |
|
|
|
|
|
|
|||
|
|||
|
Citat:
|
|
|
|||
|
|||
|
Nu este normal si corect a judeca un om, dupa faptele parintilor lui! Daca tatal prietenului dumneavoastra suferea de patima alcoolului si a geloziei, asta nu inseamna ca si prietenul dumneavoastra va ajunge sa faca la fel ca tatal sau!
Iar cu partea financiara- intradevar, dupa ce va veti casatori si muta impreuna, va trebui sa va descurcati numai voi doi cu toate cheltuielile casei si a traiului de zi cu zi! Dar cu ajutorul lui Dumnezeu, si fiind amândoi oameni muncitori, si existând dragoste, buna intelegere, ajutor si respect reciproc, cu siguranta veti reusi. |
|
|
|||
|
|||
|
Citat:
urmeaza perioada de rezidentiat cu garzi si nopti albe, asta pe langa faptul ca trebuie sa mai lucrezi si gratis pt indrumatorul tau de diploma, ca vorba clasica: "Esti pe parafa mea, eu te fac medic eu te omor..." Deci va mai dura pana cand va ajunge sa ia atentii de la pacienti. |
|
|
|||
|
|||
|
Nu am zis ca este usor- dar nu trebuie sa ne speriem de greutati! Când iubim din tot sufletul pe cineva si vrem sa fim impreuna cu aceea persoana toata viata, si sentimentul este reciproc, depasim aceste greutati!
|
|
|
|||
|
|||
|
Citat:
Pana atunci este simplu sa spui teorii. |
|
|
|||
|
|||
|
Citat:
Cred ca eu trebuie sa ma schimb pt ca l.am facut sa se simta inferior,am incercat sa il schimb si sa ii controlez viata si actiunile,iar asta e cea mai mare greseala a mea. |
|
|
|||
|
|||
|
Citat:
Asa sunt majoritatea femeilor.Este vorba de setea de putere, de dominatie. Cel mai probabil vei deveni o femeie de cariera.Pt ca aceasta sete se va manifesta in totate domeniile adiacente activitatii tale dar mai ales in domeniul financiar: bani, statut social, si alte chestii, care fiind vorba intre noi sunt desartaciuni, insa pt omul care nu este dus la biserica sunt tzelul suprem. |
|
|
|||
|
|||
|
Citat:
Poate n-ai facut ceva atat de rau, sau intentiile tale au fost bune, dar n-au fost primite cum trebuie.
|
|||
|
|||
|
Citat:
Tocmai de asta imi e greu cand ma gandesc sa o iau de la capat cu aceleasi discutii,in caz ca iau o hotarare. |
|
|
|||
|
|||
|
Iar legat de casatorie,familie si copii am avut discutii si vad ca isi doreste la fel ca mine. Cei drept nu ma incanta ideea cu cursele si ca o sa fie plecat de acasa,dar daca lui asta ii place eu nu pot decat sa il sustin. Nu am dreptul sa hotarasc eu pt el,nu cred ca ar fi corect sa il oblig sa faca ceva ce nu ii place.
|
|
|