![]() |
![]() |
|
|
|
|||||||
| Înregistrare | Autentificare | Întrebări frecvente | Mesaje Private | Căutare | Mesajele zilei | Marchează forumurile citite |
![]() |
|
|
Thread Tools | Moduri de afișare |
|
|
|
|
|||
|
|||
|
Ia uite-i pe astia - Canioanele de pe Marte au aparut in urma unui potop.
http://www.livescience.com/45219-mar...us-chasma.html Deci acolo unde nimeni nu a vazut vreo picatura de apa e posibil sa apara canioane foarte rapid in urma unor inundatii gigantice. In schimb la noi unde e apa cata vrei, asa ceva e imposibil. |
|
|
|||
|
|||
|
Unde-i găsești, frate?
|
|
|
|||
|
|||
|
Citat:
|
|
|
|||
|
|||
|
Mai, noi literalistii avem alt motiv pentru care dam atata credit potopului. Dupa el a venit curcubeul si, vezi tu, nu potopul ci tocmai curcubeul ne tine legati, cu bucurie mare, de povestea aceea...:)
|
|
|
|||
|
|||
|
Curcubeul este produs de reflexia luminii in picaturile de apa. :)
Deci si tu esti literalist? :) |
|
|
|||
|
|||
|
Citat:
Literalmente vorbind...:) P.S. Am temerea ca ne poticnim aici de o deficienta de metoda. Adica se gandeste cam asa: in firul unor succesiuni cauzale, in inflatie genetista, de la un fir la un copac stufos ori de-a dreptul de-a lungul ori de-a naltul unui par nesfarsit. Dar poate fi viata abordata asa de simplist? Ce sa zic, poate o alta metoda de abordare a acestor chestiuni o fi mai fertila. De pilda, imi amintesc de-o carte in care Nae Ionescu propunea si folosea metoda zisa structuralism, sau cam asa ceva... E un simplu exemplu, cred ca mai pot fi gasite alternative. P.P.S. Literalist in unele, iar in altele nu. |
|
|
|||
|
|||
|
Citat:
![]() Ne acuzi pe noi ca am crede orbeste in ce scrie in Biblie dar se pare ca tu crezi orbeste in orice altceva - de la lituanieni antici pana la evrei mistici si preoti egipteni. |
|
|