Citat:
În prealabil postat de Dr. Victor Ardeleanu
... sunt nemulÈumiÈi chiar Èi mulÈi din ucenicii sfinÈiei sale, printre care Èi dvs.
... Atât vă rog, dacă puteÈi Èi doriÈi, să înÈelegeÈi că noi nu suntem concurenÈi
... Mă gândesc că nu aveÈi darul timpului pe care l-am primit eu
... CunoaÈterea de sine vine prin studiul Ortodoxiei, Èi a vieÈilor sfinÈilor, Èi a celor înÈelaÈi, dar Èi a celorlalÈi oameni care ne învaÈă cum este firea noastră, comunul Èi generalul nostru. Ea se completează însă prin atenÈia la miÈcările proprii, care ne învaÈă particularitatea unică a propriei noastre persoane.
|
Va repet ca nu sunt ucenic al parintelui Arsenie Boca. Nu sunt si nu ma socotesc printre acestia.
*
Ba suntem concurenti, mai exact adversari. Deoarece dvs. veniti aici pregatit anume (o, ce mult l-ati asteptat pe Ovidiu!, scrieti, si cum ati rasfoit si cercetat anumite threaduri mai vechi...) ca sa ne transmiteti mesajul ca Parintele Arsenie era un ratacit/inselat. Ei bine, eu nu sunt de acord cu aceasta pozitie! Totusi nu afirm ca Parintele este sfant. Nu e de nasul meu sa afirm asa ceva! Consider insa ca v-ar sade bine sa luati aminte tocmai la ceea ce ne recomandati noua: v-am scris intr-o postare precedenta si va repet -
asteptati hotararea Sfantului Sinod si nu va mai pronuntati dvs. in locul acestuia!
*
Am darul timpului precum si alte daruri mai mult decat dvs. Slava lui Dumnezeu!
*
In linii mari sunt de acord cu ultima dvs. afirmatie. Ar fi desigur multe de discutat...
Toate cele bune!