![]() |
![]() |
|
|
|
|||||||
| Înregistrare | Autentificare | Întrebări frecvente | Mesaje Private | Căutare | Mesajele zilei | Marchează forumurile citite |
![]() |
|
|
Thread Tools | Moduri de afișare |
|
|
|
|
|||
|
|||
|
M-ai spart. Tu chiar esti barbat? Serios! Am impresia ca nu! Nu e frumos sa te dai altceva decat esti. Dar daca vrei sa cred, ca esti ceea ce nu "spui", pretinzi, am sa te rog sa scrii fraza asta:
"SA ma pedepseaca pe mine Dumnezeu daca va mint ca sunt barbat". Atat. Bine.. daca vrei |
|
|
|||
|
|||
|
Citat:
Dar ma rog, e lumea ta, iti construiesti iluziile dupa pofta ce o poftesti :)
|
|||
|
|||
|
Deci, esti femeie... Stii, a facut Ezio un apropo... sarut'mana!
|
|
|
|||
|
|||
|
Citat:
-deci ce o fii barbat,femeie,preot...crestin? -macar om de ar fii si ar zice ce e ,care e sexul lui,barbat sau femeie... |
|
|
|||
|
|||
|
Ametris. Sotia lui Xerxes I al Persiei. In opera "Serse" de George Frideric Handel, Ametris este inselata de sotul ei Xerxes cu o alta femeie, care ulterior este adusa la palat pentru a deveni regina. Ametris se deghizeza intr-un barbat pentru a ajunge la Xerxes. Odata ce este confruntat de ea, Xerxes regreta ce a facut, si o cere din nou de sotie pe Ametris.
Asa ca... nu judecati femeile, pentru ca sunt pretioase! |
|
|
||||
|
||||
|
Educatia sexuala este doar un instrument - de formare sau deformare - si deci totul depinde de felul în care este facuta
|
||||
|
||||
|
si tu crezi ca ea are sa fie facuta corect?