![]() |
![]() |
|
|
|
|||||||
| Înregistrare | Autentificare | Întrebări frecvente | Mesaje Private | Căutare | Mesajele zilei | Marchează forumurile citite |
|
|
Thread Tools | Moduri de afișare |
|
|
||||
|
||||
|
Citat:
Nu înseamnă că spui Adevărul... nu ai de unde știi dacă cineva e mântuit sau nu. Sincer, eu spun că Augustin nu e mântuit, pentru nebuniile pe care scris. Iar restul, ce spui, despre greci "frustrați" denigrarea persoanei unui preot al lui Hristos, și nu orice preot, ci Ioannis Romanides... no comment. Și culmea, acei greci, au arătat ceea ce se vroia acoperit și îngropat. În fine, te va judeca Hristos, nu eu; eu doar te contrazic, cu un scop. Să apăr turma lui Hristos. Dar știi ce e mai grav? Faptul că deși eu am dovedit biblic, dogmatic și patristic, că Augustin este eretic, tu nu poți dovedi, în nici un fel posibil și existent, că vreun Sfânt al lui Hristos are erezii. Dar acuzi Sfinții lui Dumnezeu de erezii. Aste de-a dreptul mă înspăimântă. Ai grijă de tine.
Noul Testament ortodox e manualul normalității. Să citim zilnic din el, din Patristică, Dogmatică, Sfintele Canoane, cărți de la Sfinți ortodocși, nu de alte culte, ptr. a avea viață sfântă. În erezii nu e Duhul Sfânt, Har, Taine, Mântuire.
Dorim unirea tuturor în Sfânta Biserică fără ereziile lor. Hristos/Biserica/Creștinismul este și va fi ecumenic nu eretic-ecumenist, deschis la dialog și vindecare ptr. orice boală până la Parusie. Iubim toată Creația. Sunt 9 Sf. Sinoade Ecumenice. Biblia Last edited by Igor_Paslusnik; 22.03.2015 at 21:32:25. |
|
|