Forum Crestin Ortodox Crestin Ortodox

Du-te înapoi   Forum Crestin Ortodox > Biserica Ortodoxa si alte religii > Biserica Ortodoxa in relatia cu alte confesiuni

Thread Tools Moduri de afișare
Vechi 16.03.2015, 21:49:41
Ratacitorul Ratacitorul is offline
Senior Member

Data înregistrării: 09.10.2008
Religia: Ortodox
Implicit

Dupa cum ati citit am cerut sa nu fiu ispitit cu dezvaluiri despre adventisti!Cererea mea a fost tratata superficial de unul dintre ei ba chiar ironic:Atunci sa fie dupa pohta lui si iata o declaratie a sefilor adventisti:

Noi consideram ca pazirea, in sine, a Sambetei (Sabatului) nu ne mantuieste si intelegem ca oricine intra in odihna la care ii invita Dumnezeu „se odihneste si el de lucrarile lui, cum S-a odihnit si Dumnezeu de lucrarile Sale” (Evrei 4:10). Gasim deci in odihna de Sabat, o eliberare de oboseala fizica si de stresul cotidian, dar mai ales o odihna spirituala, o pregustare a celei vesnice.

Ce spun astia?

Dar cand dormi noaptea nu te eliberezi de oboseala?Daca din Sabat nu te mantuiesti cum de sunt adventistii mantuiti dupa spusa lor si pt ca tin Sabatul?Inseamna ca oricine se poate mantui fara a pazi Sabatul!Si atunci nu ai nevoie sa fii adventist pt a te mantui!Asta rezulta din declaratia aceasta a lor!

Declaratia se afla pe site-ul oficial al Bisericii Adventiste de Ziua a Saptea!

Pai daca e odihna spirituala de ce exista predica in Sabat si adunare?Odihna spirituala inseamna cat mai putina gandire!Sa inteleg ca in Sabat adventistii gandesc mai putin?

Thread Tools
Moduri de afișare