Forum Crestin Ortodox Crestin Ortodox

Du-te înapoi   Forum Crestin Ortodox > Biserica Ortodoxa si alte religii > Biserica Ortodoxa in relatia cu alte confesiuni

Thread Tools Moduri de afișare
Vechi 16.03.2015, 17:09:13
Ratacitorul Ratacitorul is offline
Senior Member

Data înregistrării: 09.10.2008
Religia: Ortodox
Implicit

Badie centes....mie nu imi place lipsa de bun simnt!Dai la plesneala cu Greaca alexandrina dar sub denumirea de Koine.Ce zici?:ia sa arunc eu o pastila ca sa par balena!Apoi iata expresia originala:[ τὰ ] χίλια } ἔτη .Si cel mai prost cunoscator de koine vede ca e pluralul,adica mii de ani.Ca unii au tradus dupa ureche a fost pt ca nu aveau textul original la dispozitie sau fie ca falsificau (precum neoprotestantii)traducerea pt scopuri de misiune intru minciuna numaitine pt ca acum textele originale sunt accesibile in fotocopii!.Neoprotestantii si-au pregatit armele impotriva bisericii papale(fals autointitulata catolica) dar cand s-au intalnit cu ortodoxia crestina s-a vazut ca nu au contraargumente si ca bolmojesc improvizatii pt ca nu cunosc real dogmatica crestin ortodoxa.Daca ar traduce corect nu ar putea sa sustina ca Iisus Hristos ai venit pt Parusie cum zic ei,si ca adventistii sunt deja mantuiti.Diferenta dintre Elef si Ala fim o stii?Ce ai gandit?Ai crezut ca ai dat peste un prost care nu stie diferenta dintre demotica si elenistica.Apoi numai tine cu vrajeala.E timpul ca minciuna voastra sa se dea de gol!

Thread Tools
Moduri de afișare