![]() |
![]() |
|
|
|
|||||||
| Înregistrare | Autentificare | Întrebări frecvente | Mesaje Private | Căutare | Mesajele zilei | Marchează forumurile citite |
![]() |
|
|
Thread Tools | Moduri de afișare |
|
|
|
|
||||
|
||||
|
Cuvine-se cu adevarat sa te fericim pe tine, Nascatoare de Dumnezeu, cea pururea fericita si prea nevinovata si Maica Dumnezeului nostru. Ceea ce esti mai cinstita decat Heruvimii si mai slavita fara de asemanare decat Serafimii, care fara stricaciune pe Dumnezeu-Cuvantul ai nascut, pe tine, cea cu adevarat Nascatoare de Dumnezeu, te marim. |
|
|
|||
|
|||
|
Este post negru cu apa si fara apa.Indicat ar fi sa-l tii cu apa.
Poate fi si la modul "sa nu maninci pana la ora 3" sau pana seara si seara mai putin sau pana a doua zi. Sau ceva mai mult, cateva zile, zece, patruzeci, depinde cat are fiecare vointa si determinare. Sunt destule cazuri de persoane care au tinut 40 zile sau mai mult, fara a fi vorba de postul crestin. Nu e usor de tinut, e adevarat, dar nici imposibil. E interesant cum necredinciosii gasesc vointa si motivatie iar credinciosii de multe ori nu se lasa induplecati nici macar la mancare exclusiv vegana pe toata perioada postului. Chiar si unii cu haina..
|
|||
|
|||
|
Citat:
Parintii spun ca in cazul necredinciosilor diavolul nu ii ispiteste ,nu are pentru ce . |
|
|
|||
|
|||
|
Ce intelegi tu prin "tineau post"? Nu mancau carne o saptamana si asta era post? Stii un caz concret sau..?
|
|||
|
|||
|
Post negru= fara apa , fara hrana (ajunare)
|
|
|
||||
|
||||
|
multumesc de raspuns.
Rezulta ca pot ajuna fara probleme, insa nu pot tine post negru decat, probabil maxim pana la ora 12 amiaza (cred, nu am incercat dar mi-e si frica sa incerc stind cum reactionez cand deja mi-e sete de 2-3 ore). Deja daca cineva incearca macar sa tina post (crestinesc), deja inseamna ca are macar putintica credinta, macar cat un bob de nisip. Nu vad de ce ar tine necredinciosii post; probabil dieta, dar nu post.
Zambeste, maine poate fi mai rau. Iarta, maine poate ai tu nevoie de iertare. Iubeste si nu astepta nimic in schimb. Daruieste si vei primi la randul tau. Traieste ca si cum ar fi ultima ta zi de viata. |
![]() |
| Thread Tools | |
| Moduri de afișare | |
|
Subiecte asemănătoare
|
||||
| Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
| Bucate de Post | sadiye | Generalitati | 291 | 27.11.2016 01:34:56 |
| Postul de pacate vs postul de bucate | tigerAvalo9 | Generalitati | 21 | 29.02.2012 00:29:05 |
| Post | Bogdan N | Generalitati | 5 | 18.06.2011 23:06:08 |
| * post * | Jamaica | Postul | 63 | 15.02.2011 21:56:37 |
| post sau nu ? | andrei91 | Generalitati | 13 | 17.02.2009 20:07:46 |
|
|