Forum Crestin Ortodox Crestin Ortodox

Du-te înapoi   Forum Crestin Ortodox > Biserica Ortodoxa si alte religii > Secte si culte
Răspunde

Thread Tools Moduri de afișare
Vechi 20.02.2015, 15:21:19
centesimusvicesimusoctavus's Avatar
centesimusvicesimusoctavus centesimusvicesimusoctavus is offline
Senior Member

Data înregistrării: 28.12.2014
Religia: Alta confesiune
Implicit

Citat:
În prealabil postat de Illuminatu Vezi mesajul
In cazuri exceptionale se oficiaza Sf.Liturghii in spitale, penitenciare, etc. Acolo nu sunt Sf.Icoane.
Dar nu inteleg cum nu te roade rusinea de tine in fata propriei tale inconsecvente logice. Negru ai mai ajuns, tovarase! Mi-e chiar mila de tine!
Eu nu m-aș grăbi să vorbesc de inconsecvență logică. Era vorba de Biserici Ortodoxe, nu de spitale și pușcării. Ori măcar o capelă din incinta unui spital, ceva... Nici măcar un singur exemplu nu găsești?
Nick-ul (CXXVIII), reprezintă a 128-a șansă acordată forumului ortodox de a dovedi că este și creștin. Adică dovedind toleranță chiar când opiniile sunt în dezacord. În definitiv e un forum de discuții, nu un zid la care sunt executați oamenii pentru ideile lor.
Reply With Quote
Vechi 20.02.2015, 20:30:29
Illuminatu Illuminatu is offline
Senior Member

Data înregistrării: 27.03.2012
Locație: Mures
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de centesimusvicesimusoctavus Vezi mesajul
Eu nu m-aș grăbi să vorbesc de inconsecvență logică. Era vorba de Biserici Ortodoxe, nu de spitale și pușcării. Ori măcar o capelă din incinta unui spital, ceva... Nici măcar un singur exemplu nu găsești?
Eu spun ca in principiu, crestinul (ortodox, bineinteles) nu este ingradit de Sf.Icoane sa se roage, el poate sa se roage si fara Sf.Icoane (bisericile sunt impodobite cu Sf.Icoane pentru a aprofunda Comuniunea omului cu Dumnezeu), iar tu fortezi opinia conform careia noi, ortodocsii nu avem voie sa ne rugam fara Sf.Icoane.

ESTI ILOGIC, ESTI DE REA-CREDINTA!
In cele mai multe spitale NU exista capele ori incaperi special amenajate. Sf.Liturghie se oficiaza efectiv in aer liber, vara.

ESTI RAU INTENTIONAT, PERETE VARUIT!
"Cuvine-se cu adevarat sa te fericim pe tine Nascatoare de Dumnezeu, cea pururea fericita si prea nevinovata si Maica Dumnezeului nostru, ceea ce esti mai cinstita decat Heruvimii si mai marita fara de asemanare decat Serafimii, care fara stricaciune pe Dumnezeu Cuvantul L-ai nascut, pe tine cea intru adevar Nascatoare de Dumnezeu te marim!"
Reply With Quote
Vechi 20.02.2015, 23:04:38
Igor_Paslusnik's Avatar
Igor_Paslusnik Igor_Paslusnik is offline
Senior Member

Data înregistrării: 14.02.2015
Locație: Biserica. Creștin al Bisericii primare, cea fără erezie, numită politic după anul 1054: Ortodoxia
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de centesimusvicesimusoctavus Vezi mesajul
Eu nu m-a grăbi să vorbesc de inconsecvenă logică. Era vorba de Biserici Ortodoxe, nu de spitale i pucării. Ori măcar o capelă din incinta unui spital, ceva... Nici măcar un singur exemplu nu găseti?
Dar ți-am dat eu exemple, Centime, chiar sub postarea asta a ta, din Quote, ai exemple mari de tot.
Ca și în postarea numărul #126.
Dacă vrei, aștept răspuns.

Pacea Domnului.
Noul Testament ortodox e manualul normalității. Să citim zilnic din el, din Patristică, Dogmatică, Sfintele Canoane, cărți de la Sfinți ortodocși, nu de alte culte, ptr. a avea viață sfântă. În erezii nu e Duhul Sfânt, Har, Taine, Mântuire.

Dorim unirea tuturor în Sfânta Biserică fără ereziile lor. Hristos/Biserica/Creștinismul este și va fi ecumenic nu eretic-ecumenist, deschis la dialog și vindecare ptr. orice boală până la Parusie. Iubim toată Creația. Sunt 9 Sf. Sinoade Ecumenice.
Biblia
Reply With Quote
Răspunde

Thread Tools
Moduri de afișare