Forum Crestin Ortodox Crestin Ortodox

Du-te înapoi   Forum Crestin Ortodox > Sectiune dedicata profesorilor de religie
Răspunde

Thread Tools Moduri de afișare
Vechi 14.11.2014, 14:37:55
aubergine aubergine is offline
Banned

Data înregistrării: 29.07.2013
Locație: Arad
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de Inorogul Vezi mesajul
Simplu: nu pun accentul pe faptul ca religia este acum optionala. As vrea ca acele ore sa fie inlocuite cu materii utile.
Repet: consider ca, in contextul actual, istoria si geografia religiilor e mai mult decat interesanta.
Sunt si alte teme pe care mi-as dori sa le acopere programa scolara, cu conditia ca ele sa nu fie supuse subiectivismului. Doresc ca el (copilul) sa fie mai degraba informat decat indrumat.
Ateilor cand le dai un deget iti iau toata mana. Pe principiul minoritatilor gay, cand obtin casatoria cer si adoptia. O sa avem vremuri grele noi crestinii.
Reply With Quote
Vechi 14.11.2014, 14:46:11
Inorogul
Guest

Implicit

Citat:
În prealabil postat de aubergine Vezi mesajul
Ateilor cand le dai un deget iti iau toata mana. Pe principiul minoritatilor gay, cand obtin casatoria cer si adoptia. O sa avem vremuri grele noi crestinii.
Eu am probelemele mele cu minoritatea gay, ca tot veni vorba. Evident, ele nu au radacini biblice, ca sa zic asa si nu tin de actul in sine ci de manifestari (ex: Parade cu blocari de strazi) & principii economice (Cine le plateste pensia? Copiii lor?). Dar acestea ar fi mici probleme peste care sunt dispus sa trec.

Revenind: nu stiu ce deget mi s-a oferit. Din punctul meu de vedere doar a coborat la loc degetul mijlociu care imi era aratat pana acum. Aceasta stare de normalitate nu are de ce sa ma incante. Pot spune doar ca nu mai sunt la fel de revoltat ca pana acum.
Reply With Quote
Răspunde

Thread Tools
Moduri de afișare