![]() |
![]() |
|
|
||||
|
||||
![]()
Și tu ești ecumenistă.
Doar mai ieri lăudai deșănțat un protestant. |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Si stii de ce? Pentru ca o credinta gresita nu te va pune pe un drum bun si desi tu ai sa incerci sa te convingi ca esti pe un drum bun, finalitatea vietii tale s-ar putea sa te contrazica tare mult.
|
||||||
|
||||||
![]() Citat:
Citat:
Dar nu Dumnezeu a gresit aici. Citat:
Mai de logica luminata. Citat:
Citat:
Citat:
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Esti multumit ? Am spus si repet ca nu e crestinesc ceea ce faci ,si nu numai eu ti-am scris dar te faci ca nu intelegi. Ai spus ca nu discuti ,ca te departezi de eretic ,pai fa-o si pleaca de pe acest fir de discutii. Un ortodox care traieste in duhul de credintei ortodoxe nu se comporta ca tine ,mai roaga-te ,traieste rugaciunea si vei vedea ca nu vei mai gandi la fel.Uita-te la tine ,plange-ti pacatele si nu mai ataca .Iti recomand Plansurile sf.Efrem Sirul.Este imposibil sa nu te regasesti in unul din ele. Vezi ca Scotianul a scris la sectiunea alte culte ,asa ca nu era cazul sa il alungi, |
|
|||
|
|||
![]()
Il lauda pentru ceva ce merita laudat, nu pentru crezul lui, dar desigur, unii stau mai greu cu priceperea, discernamantul..
|
|||
|
|||
![]()
Desigur ,discernamantul ,dreapta socoteala ,calea de mijloc.Asa este.
|
|
||||
|
||||
![]() Citat:
Trăiești într-o completă inversare a valorilor, a beznei și confuziei. Dreapta socoteală și calea de mijloc crezi că este ecumenismul și unirea cu protestanții și catolicii. Last edited by Dalian; 10.04.2014 at 17:38:16. |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Dar, pana la urma in spatele acestor propovaduiri nu se ascunde altceva decat o nesfarsita ignoranta si superficialitate. Daca oamenii ar putea sa iubeasca atat de firesc si, ca urmare prin aceasta iubire sa se mantuiasca, DE CE A TREBUIT CA DUMNEZEU-FIUL SA SE INTRUPEZE SI ... SA FIE OMORAT PE CRUCE?? Este o intrebare simpla la care toti aiuritii-iubitori-a-toate nu au stiut sa raspunda. Poate stii tu raspunsul!
"Pentru că mulți amăgitori au ieșit în lume, care nu mărturisesc că Iisus Hristos a venit în trup; unul ca acesta e amăgitorul și antihristul." 2 Ioan 1,7. "Cuvine-se cu adevarat sa te fericim pe tine Nascatoare de Dumnezeu, cea pururea fericita si prea nevinovata si Maica Dumnezeului nostru, ceea ce esti mai cinstita decat Heruvimii si mai marita fara de asemanare decat Serafimii, care fara stricaciune pe Dumnezeu Cuvantul L-ai nascut, pe tine cea intru adevar Nascatoare de Dumnezeu te marim!" |
|
|||
|
|||
![]()
Mie mi se pare că anita este de bun simț.
Și eu cred că Pelerin spre răsărit are multe calități, cel puțin așa văd din postările sale. Și nu a încercat nicicând să ne atace credința, să ne ademenească pe căi greșite etc. Nu mă consider ecumenistă, dar mi se pare absurd să nu vobesc cu un om de altă credință dacă e de bun simț și avem subiecte comune de conversație. Spre clarificare, îi resping categoric pe cei din diverse secte care mai acosteaza oamenii pe stradă să le vorbească despre credință (le întorc spatele). Dar aici nu este cazul. |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
|
|