Citat:
În prealabil postat de Pelerin spre Rasarit
Ma uimesti,ai un dar aparte sa-mi pasezi mie explicatiile care eu le-am solicitat,ca sa te inteleg pe tine :) Uite,ca sa scurtez:exista o carte tradusa in romana,a lui Arthur W.Pink,intitulata ,,Suveranitatea lui Dumnezeu".Considera ca tot ce este scris acolo este raspunsul meu calvin.In rest,cu tot regretul pt curiozitatea ta,bine intentionata poate,nu am timpul necesar,si nici motivatia,ca sa scriu pagini intregi pe un forum.As fi avut o motivatie daca imi raspundeai la analiza pe care ti-o cerusem.Nu-i nici o problema daca nu se poate,nu comentez si nici nu insist.PS:in box nu sunt niciodata ,,sparing-partener" :) Daca imi vei raspunde la ce te-am rugat atunci voi lua foarte in serios in consideratie posibilitatea unui dialog mai amplu,il extindem in toata Scriptura daca doresti,tu patristic si eu calvin.Acestea fiind spuse te salut,numai bine si de Buna Vestire iti doresc ca Dumnezeu sa-ti fie mereu alaturi.
|
Ai ajuns sa soliciti informatii? Esti un mic sef de informatii sau nu mai reusesti sa-ti tii in frau superioritatea?
Am sa frunzaresc cartea pentru ca nici eu nu prea am timp de pierdut. Dar daca dau de raspunsul pe care deja il intuiesc chiar nu are niciun sens sa mai continuam discutia: ar fi o pierdere de vreme.
"Cuvine-se cu adevarat sa te fericim pe tine Nascatoare de Dumnezeu, cea pururea fericita si prea nevinovata si Maica Dumnezeului nostru, ceea ce esti mai cinstita decat Heruvimii si mai marita fara de asemanare decat Serafimii, care fara stricaciune pe Dumnezeu Cuvantul L-ai nascut, pe tine cea intru adevar Nascatoare de Dumnezeu te marim!"
|