Forum Crestin Ortodox Crestin Ortodox

Du-te înapoi   Forum Crestin Ortodox > Biserica Ortodoxa si alte religii > Secte si culte

Thread Tools Moduri de afișare
Vechi 27.02.2014, 21:54:53
Daniel_Ortodox Daniel_Ortodox is offline
Banned

Data înregistrării: 02.01.2013
Locație: pămîntul omenirii căzute
Religia: Ortodox
Trimite un mesaj prin Yahoo pentru Daniel_Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de IULIAN496 Vezi mesajul
Oameni ca si Daniel tot sa fie ca prin el se mentine credinta si practic lumea prin activitatea sa de evanghelizare a unui popor care acum duce lipsa de bunatate!

SLAVA TIE DOAMNE!
Doamne ajută.

Nu frate, îi smintești pe mulți prin aceste cuvinte. Și pe mine; mă trimiți în fundul iadului, să mă smeresc. Slavă Domnului.

Credința și lumea o ține Hristos prin Sfînta Liturghie în primul rînd. Apoi rugăciunile Preasfintei Stăpînei noastre, de Dumnezeu Născătoarea și Pururea Fecioara Maria, ale ierarhiei cerești cunoscute și necunoscute minții omului, tuturor sfinților, mucenicilor, și toți din Biserica Biruitoare. Apoi din Biserica Luptătoare, care e Una, cu Biserica Biruitoare, rugăciunile episcopilor, preoților, diaconilor, monahilor și monahiilor, pustnicilor, știuți și neștiuți, toți sfinții de pe pămînt, pe care Dumnezeu îi știe, cum știa alți 7000 asemenea lui Ilie Tesviteanul, spune Domnul în Scripturi, și tuturor drepților Lui, nu datorită mie, microbului.

Iertare. Bucurii.

P.S.: Ovidiu B., așa-i cum zici. Cred cu adevărat ! Ai dreptate. Dar iartă-mă, frățior scump pentru că am ales acest pseudonim, (citeam un articol despre o faptă minunată a Patriarhului Daniel. Și mă gîndeam la el, făcîndu-mi contul, la Patriarhul nostru scump și drag, Daniel. Nu pentru că eu aș fi patriarh, ci pentru că îl iubesc pe Patriarhul nostru minunat, Daniel, și mă gîndeam că prin acest nume, să-și mai amintească lumea de el și să ne bucurăm împreună) Iartă-mă că sunt arogant și ipocrit ! Și nu fac cinste acestui nume. Așa este, mimez că urez bucurii. Mi-aș dori să simt cu adevărat bucurii. Dar le spun în sensul că le doresc. Iartă-mă că vezi la mine autoritate de Avvă. Nici nu mi-a trecut prin minte calitatea de Avvă, dar mi-e drag să vorbesc cît mai sincer și curat cu putință, să ajut, să îndrum, să mustru, sau invers, mă bucur cînd sunt îndrumat, ajutat, mustrat, și mult mă întristez cînd smintesc. Iartă-mă, frățior iubit. Cu adevărat așa e. Iartă-mă și roagă-te și pentru sufletul meu. Hristos a înviat !

Last edited by Daniel_Ortodox; 27.02.2014 at 22:06:53.
Reply With Quote

Thread Tools
Moduri de afișare