Forum Crestin Ortodox Crestin Ortodox

Du-te înapoi   Forum Crestin Ortodox > Generalitati > Stiri, actualitati, anunturi

Thread Tools Moduri de afișare
Vechi 04.02.2014, 20:50:48
iuliu46 iuliu46 is offline
Senior Member

Data înregistrării: 24.12.2011
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de Mosh-Neagu Vezi mesajul
Bine! Presupun ca te consideri vrednic de acest noi pe care de altfel ii... renegi vehement!... Mai sa fie!... Dar e mai mult decat ciudat: critici pe altii, dar te confunzi cu ei: "Nu e important ce crezi tu, dar e foarte important ce spun eu!" Ca doar ai tot dreptul... NUMAI TU. Nu si ceilalti!
Fratilor, unii vorbesc de mere, iar altii de pere. Nu va mai atacati intre voi ca atunci nu facem nici o diferenta. Sentimentele doamnelor devin daunatoare cand incep sa se impuna. Pana atunci nimeni nu pune prea mult pret pe pareri! De copiii omului nu s-a luat nimeni, ca nu e traba nimanui. Necazul este ca s-au scos la taraba, punandu-li-se pret. Nu copiii sunt vinovati, ci cel ce "jongleaza" cu naivitatea celor usor influentabili! Iar tu... dupa cate se pare, esti unul dintre ei. Daca eu nu bag mana-n foc pentru mine, de ce bagi tu pentru cineva care inca nu are ce dovedi, inafara de vorbe?
I-a facut ca sa ne pacaleasca pe noi. Pe noi doi, pe mine si pe Adriana, ca se pare ca pe voi nu a reusit.
E un lucru bun sa mentionezi ca o anume persoana are 9 copii. Inseamna ca macar din punctul asta de vedere, omul are frica de Dumnezeu.
E rau cand incepi cu insinuarile : Da cu ce-i creste ? Da nu cumva s-a saturat sa stea inghesuit si vrea ceva mai mare ? Si altele.
Care e problema ? De ce trebuie sa ne legam de faptul ca are omul 9 copii ? Vreti sa stiti cu ce-i creste ? Cititi Biblia.
Eu nu am vorbit nici de homeopatie, nici de vaccinuri, nici de nimic altceva. Fiecare are dreptul sa-si exprime parerea, sa creada ca daca ala e impotriva vaccinurilor sau promoveaza homeopatia asta ne va face de ras, ca nu e ortodox samd. Dar discutati pe argumente de genul acesta, lasati insinuarile deoparte. Si cele despre familia lui numeroasa, si cele despre "doamnele care-l sustin". In primul rand nu ne face noua cinste ( fiecaruia dintre noi ) sa aducem astfel de argumente in discutie.

Thread Tools
Moduri de afișare