Citat:
În prealabil postat de Adriana Cluj
Pentru ceea ce ni se pregateste, venind năvalnic din vest si sprijinit puternic de unii din țară (urmariti filmul postat mai sus), limbajul ”mediu” e o masură blândă.
:))))))))))
Mare pezevenghi domnul Capsali, cum si-o fi intretinut copiii pana acum fara sprijinul UE??? :) (Zambeste Mihailc)
|
Acuma probabil tu ai înțeles că eu laud și recomand "limbajul mediu".... Dacă mai citești o dată, și încă o dată dacă e cazul, poate îți dai seama că era vorba despre un reper minimal.
Apoi nu știu ce vrei să-mi spui de fapt.... că Iulian Capsali își antrenează colții discursului cu niște bieți contraopinenți, foarte civilizați de altfel, pentru a se confrunta mai forțos cu "ceea ce ni se pregateste, venind năvalnic din vest si sprijinit puternic de unii din țară" ?
Și-a întreținut familia cumva, în mod sigur, dar cred că omul vrea acum să să se meargă la alt nivel, chiar și financiar. Salariul unui europarlamentar plus facilitățile auxiliare, nu sunt tocmai de lepădat în vremurile astea grele! Sistemul a fost întotdeauna generos cu slujitorii săi, inclusiv cu cei mai obraznici și plângăcioși care vor să pară că i se opun. Francis Fukuyama, celebrul politolog american, a spus foarte bine că eșafodajul gobal postcapitalist va avea nevoie de competitori ca să-și atingă optimul de eficiență, chiar dacă va trebui să-i inventeze cumva prin eforturi proprii. Tot așa și Uniunea Europeană are nevoie de oponenți plasați strategic în ograda proprie pentru a face posibil jocul dialectic necesar în vederea "progresului".