Forum Crestin Ortodox Crestin Ortodox

Du-te înapoi   Forum Crestin Ortodox > Biserica Ortodoxa si alte religii > Biserica Romano-Catolica

Thread Tools Moduri de afișare
Vechi 26.01.2014, 15:57:21
stireana stireana is offline
Banned

Data înregistrării: 14.08.2011
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de Fani71 Vezi mesajul
Ce rau face daca odata la cateva luni (pentru cei care au timp - eu cu copii nu mai am) eventual participi la o rugaciune in care nu e pomenita Maica Domnului sau sfintii? Cu ce afecteaza credinta ortodoxa asta?

Soro, tu nici măcar nu realizezi enormitatea. Un ortodox și-ar da măcar seama că a luat-o razna pe câmpii.

Citat:
În prealabil postat de Fani71 Vezi mesajul
1) Faptul ca un patriarh (care de fapt este doar primul intre egali intr-o regiune mai vasta) se amesteca si hotaraste in dioceza unui alt episcop, care practic este sub el (ca si cum patriarhul ar fi papa), si la modul in care un sinod al unei Bisreici patriarhale devine un fel de paralel al consiliului de cardinali.
2) Si de felul aberant in care este organizata asazisa diaspora ortodoxa, fiecare depinzand de asazisa biserica mama. Astfel incat se ajunge la situatia nu numai necanonica, dar chiar ne-ecleziala (care contrazice principiile ecleziologiei) de a avea mai multi episcopi in acelasi loc, dupa criterii nationale. (romanii tin de roman, rusii de rus, bulgarii de bulgar etc)

Numai gogomănii spui, una și una. N-am văzut la tine-n mesaje niciodată un cuvânt bun despre ortodoxie. Fiică de te-ai afla, iar mamă ți-ar fi Ortodoxia, ai vorbi cu drag de ea, cu dor, cu blândețe, pe când tu o porcăiești în toate felurile. Repet, nu știu cum ai trecut drept ortodoxă, nici un cuvânt de-al tău nu e în duh dreptmăritor, totu-i brambura, nimic nu spui corect, amețești toate, vorbești lung și greșit, unde-s dragostea și cunoașterea ortodoxiei?

Last edited by stireana; 26.01.2014 at 15:59:46.
Reply With Quote

Tags
catolicism, credinta, papa

Thread Tools
Moduri de afișare