Forum Crestin Ortodox Crestin Ortodox

Du-te înapoi   Forum Crestin Ortodox > Generalitati > Generalitati
Subiect închis

Thread Tools Moduri de afișare
Vechi 17.12.2013, 23:17:53
AlinB AlinB is offline
Senior Member

Data înregistrării: 29.01.2007
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de eliza-georgiana Vezi mesajul
DAr nu eu trebuie sa astept ceva (bun) de la tine, ci rudele tale, cei care-ti sunt dragi! daca nici pentru ei nu te ostenesti....
pentru ca vezi tu, indiferenta te face COMPLICE!! si invocarea necunoasterii legii nu te exonereaza de raspundere (materiala, morala... penala). asa ca ,take care! in rest.... sa-ti fie de bine ciulamaua :)

Si cand scrii putin, tot nu reusesti sa exprimi o idee coerenta, ce sa mai zic "ontopic".

Felicitari, mai rar asa performanta.
Sau nu.
Vechi 17.12.2013, 23:26:52
eliza-georgiana eliza-georgiana is offline
Senior Member

Data înregistrării: 26.08.2011
Smile

Citat:
În prealabil postat de AlinB Vezi mesajul
Si cand scrii putin, tot nu reusesti sa exprimi o idee coerenta, ce sa mai zic "ontopic".

Felicitari, mai rar asa performanta.
Sau nu.
Multumesc! incurajarile tale ma onoreaza!
Sau NU!
pentru ca le lipseste... performanta!
dar repet: mai incearca!

Last edited by eliza-georgiana; 17.12.2013 at 23:41:52.
Vechi 18.12.2013, 05:56:09
bin000 bin000 is offline
Senior Member

Data înregistrării: 30.06.2011
Implicit

Citat:
În prealabil postat de eliza-georgiana Vezi mesajul
Multumesc! incurajarile tale ma onoreaza!
Sau NU!
pentru ca le lipseste... performanta!
dar repet: mai incearca!
Eliza, nu-i asa ca AlinA iti da o pace si o bucurie pe care nici macar un batran îmbunatatit nu ti-o poate da? Cu adevarat pomul dupa roadele lui se cunoaste. Atata fructoza duhovniceasca deodata mai rar. Dar nu trebuie sa fim aspri, ar fi absurd sa cerem cuiva ceva despre care el nici nu stie ca exista...fiind deocamdata la faza teoretico-uscata a credintei.
Vechi 18.12.2013, 11:27:10
AlinB AlinB is offline
Senior Member

Implicit

Citat:
În prealabil postat de bin000 Vezi mesajul
Eliza, nu-i asa ca AlinA iti da o pace si o bucurie pe care nici macar un batran îmbunatatit nu ti-o poate da? Cu adevarat pomul dupa roadele lui se cunoaste. Atata fructoza duhovniceasca deodata mai rar. Dar nu trebuie sa fim aspri, ar fi absurd sa cerem cuiva ceva despre care el nici nu stie ca exista...fiind deocamdata la faza teoretico-uscata a credintei.
Eu ti-as zice sa-ti folosesti capul la ce poti cuprinde cu mintea ta, aerele de vazator cu duhul, nu te prind.

Dar stai, ca ne-ai "luminat" deja ca nu ne putem folosi ratiunea, trebuie sa fim oi oarbe si asculatoare, iar de cine sa ascultam, sa alegem dupa cum bate vantul ca iarasi, sa folosesti ratiunea e mare pacat.
Vechi 20.12.2013, 14:08:20
AlinB AlinB is offline
Senior Member

Implicit

Citat:
În prealabil postat de antoniap Vezi mesajul
Internetul nu e un document electronic. Si nici subiectul topicului.
Hai sa-ti explic ca la bebelusi
1. Ai spus ca documentul electronic este o problema pentru ca ridica probleme vizavi de intimitate
2. Internetul ridica probleme de intimitate

Acum ai doua optiuni:
1. Internetul ridica probleme similare cu documentul electronic
2. Intimitatea nu e o problema, si cauti alte argumente pentru "problema" documentului electronic.

Nu ma astept sa pricepi, dar macar am incercat.
Poate au sa priceapa altii.
Vechi 20.12.2013, 15:51:49
antoniap
Guest

Implicit

Citat:
Hai sa-ti explic ca la bebelusi
1. Ai spus ca documentul electronic este o problema pentru ca ridica probleme vizavi de intimitate
2. Internetul ridica probleme de intimitate

Acum ai doua optiuni:
1. Internetul ridica probleme similare cu documentul electronic
2. Intimitatea nu e o problema, si cauti alte argumente pentru "problema" documentului electronic.

Nu ma astept sa pricepi, dar macar am incercat.
Poate au sa priceapa altii.
Pai si eu ti-am explicat deja tot ca la bebelusi cum stau lucrurile. Pur si simplu Ortodoxia nu e compatibila cu numarul de om al carui semn este 666, predecesorul pecetii antihristice. Iar tu vrei sa ma convingi ca este compatibila. Nu e frumos. Rad copiii de tine.

Nici cu internetul nu trebuie exagerat. Te folosesti tu de el, nu el de tine. Stie lumea ce scrii. Ei, bine, atunci scrii pe internet ceea ce-ti asumi. Dar internetul nu te insoteste ca un document. Spuneai ca poti sa lasi acasa documentele. Bravos! Ca sa iei amenda?

Undeva am gasit o postare a ta care m-a incantat. De ce nu-ti mentii pozitia? Spuneai acolo despre sfatul diavolilor si despre prigoana asupra credintei care se manifesta acum intr-o forma diferita in comparatie cu perioada comunista, prin ademenirea omului spre a-L pune pe Dumnezeu pe locul doi. De fapt, cred ca spunea asta si parintele Calciu. De ce nu aprofundezi ideea? Vrei sa pari mai interesant cand te joci cu vorbele ca un copil nazdravan?

Vrei sa ma umpli si pe mine de pace si de bucurie?
Vechi 20.12.2013, 18:27:18
AlinB AlinB is offline
Senior Member

Implicit

Citat:
În prealabil postat de antoniap Vezi mesajul
Pur si simplu Ortodoxia nu e compatibila cu numarul de om al carui semn este 666, predecesorul pecetii antihristice. Iar tu vrei sa ma convingi ca este compatibila. Nu e frumos. Rad copiii de tine.
In ortodoxie nu estea conceptul de "numar de om al carui semn este 666".
Adica nu are vreo interpretare anume, doar la neoprotestanti de unde ati preluat voi.

Acum, succes in a demonstra ca ortodoxia e compatibila cu importurile de invatatura neoprotestanta.

Citat:
Nici cu internetul nu trebuie exagerat. Te folosesti tu de el, nu el de tine. Stie lumea ce scrii. Ei, bine, atunci scrii pe internet ceea ce-ti asumi. Dar internetul nu te insoteste ca un document. Spuneai ca poti sa lasi acasa documentele. Bravos! Ca sa iei amenda?
Sa vedem legea care spune ca trebuie sa cari pasaportul cu cip dupa tine.
Nu exista asa o lege?
Atunci e ca si Internetul, nu esti obligat sa-l cari dupa tine.
Ca sa nu mai zic ca in pasaport nu scrii ce gandesti, asa cum scrii pe Internet.
Deci un vot negativ in plus, pentru internet vizavi de dreptul la intimitate.

Nici vizavi de buletin nu cred ca exista o astfel de lege, daca exista te rog sa o indici.

Citat:
Undeva am gasit o postare a ta care m-a incantat. De ce nu-ti mentii pozitia? Spuneai acolo despre sfatul diavolilor si despre prigoana asupra credintei care se manifesta acum intr-o forma diferita in comparatie cu perioada comunista, prin ademenirea omului spre a-L pune pe Dumnezeu pe locul doi. De fapt, cred ca spunea asta si parintele Calciu. De ce nu aprofundezi ideea? Vrei sa pari mai interesant cand te joci cu vorbele ca un copil nazdravan?
Oricat as aprofunda-o, la dogmele cipofobe tot nu ajung.

Citat:
Vrei sa ma umpli si pe mine de pace si de bucurie?
Pai lasa sectarismele si ajungi si la asta, singurica.

Last edited by AlinB; 20.12.2013 at 18:29:31.
Vechi 21.12.2013, 07:09:49
Demetrius Demetrius is offline
Senior Member

Data înregistrării: 02.04.2012
Implicit

Citat:
În prealabil postat de catalin2 Vezi mesajul
Citat:
În prealabil postat de Demetrius;
Citat:
În prealabil postat de catalin2 Vezi mesajul
Nae, ti-a murit gugalul? Ironia ar trebui sa aiba la baza ceva cunostinte, altfel se intoarce impotriva celui ce a facut-o, dovedind nestiinta lui. Sau lenea, pentru ca in cateva minute poti afla o informatie.
Caut eu si pentru tine: "Pe data de 22 Iulie 1946, Irgun-ul (condus de Menahem Begin) detonează o bombă artizanală de 350 kg de explozibil în hotelul Regele David din Ierusalim, sediul Cartierului General britanic în Palestina mandatară, unde erau cazați mulți ofițeri britanici. Victimele atentatului au fost 91 de morți (28 britanici, 41 arabi, 17 evrei și 5 de alte naționalități) și 45 de răniți. În urma acestui atentat Regatul Unit se retrage din Palestina, returnând mandatul Organizației Națiunilor Unite.
După retragerea britanică, Irgun devine un partid politic, iar Haganah e transformată în Țahal (Forțele Armate Israeliene)."
Doamne, Doamne, Doamne!

15. Căci inima acestui popor s-a învârtoșat și cu urechile aude greu și ochii lui s-au închis, ca nu cumva să vadă cu ochii și să audă cu urechile și cu inima să înțeleagă și să se întoarcă, și Eu să-i tămăduiesc pe ei.(Mt13,15)

Tu nu înțelegi ”informația” pentru că ochii ți-s închiși; și nu-i deschizi nici când scrii.
Am vazut doar aroganta si nestiinta ta, ca de obicei. Daca ai vrut sa transmiti si altceva nu a avut loc de acestea doua.
Te rog să mă ierți, cătălin2! Ai dreptate.

”Informația” despre care vorbeam se referă la terorismul pe care l-au permis britanicii asupra propriului Cartier General(foarte probabil ”evacuat”) ca pretext pentru retragere, indiferent de consecințele suferite de goimi(vite).
Obiectivul major pentru toate părțile implicate era dinainte stabilit(crearea statului Israel), iar modalitatea era de fapt... ”un amănunt”.
Și sus, printre stele, se-nchină.(pr. Dumitru)

Last edited by Demetrius; 21.12.2013 at 07:13:50.
Vechi 21.12.2013, 10:55:57
antoniap
Guest

Implicit

Citat:
Acum, succes in a demonstra ca ortodoxia e compatibila cu importurile de invatatura neoprotestanta.
Ti-au spus atatia sa nu te mai crezi ava sau papa, ca nu esti nici una, nici alta, iar aprecierile tale starnesc zambete.
Vechi 22.12.2013, 19:29:02
gabriela8 gabriela8 is offline
Senior Member

Data înregistrării: 31.10.2009
Locație: Romania
Send a message via Skype™ to gabriela8
Implicit

Citat:

Sa vedem legea care spune ca trebuie sa cari pasaportul cu cip dupa tine.
Nu exista asa o lege?
Atunci e ca si Internetul, nu esti obligat sa-l cari dupa tine.
Ca sa nu mai zic ca in pasaport nu scrii ce gandesti, asa cum scrii pe Internet.
Deci un vot negativ in plus, pentru internet vizavi de dreptul la intimitate.

Nici vizavi de buletin nu cred ca exista o astfel de lege, daca exista te rog sa o indici.
Nu te supara, dar nu poti compara internetul cu pasaportul sau cartea de identitate cu cip. E drept ca prin ce scrii poti fi urmarit, insa pe internet iti poti da identitate falsa ori documentele personale contin informatii clare si explicite despre persoana. Ca il ai asupra ta sau nu, este irelevant de vreme ce ai semnat primirea lor. Sa nu fim ignoranti!
Subiect închis

Thread Tools
Moduri de afișare

Subiecte asemănătoare
Subiect Subiect început de Forum Răspunsuri Ultimele Postari
Ce spuneti de actele biometrice? Daniel777 Stiri, actualitati, anunturi 107 11.10.2010 23:02:47
Despre absurditatea cu pasapoartele biometrice mihailt Generalitati 50 30.09.2009 18:22:02
Ce se incearca cu actele biometrice? mihailt Generalitati 0 15.07.2009 02:30:05
Hotararea Sinodului Bisericii Ortodoxe de Stil Vechi referitor la actele biometrice bunicu Stiri, actualitati, anunturi 2 24.03.2009 11:20:37
Despre actele de identitate electronice si intimitate BogdanF2 Generalitati 0 26.01.2009 20:23:30