Forum Crestin Ortodox Crestin Ortodox

Du-te înapoi   Forum Crestin Ortodox > Morala Crestina

Thread Tools Moduri de afișare
Vechi 25.11.2013, 20:37:37
Florinvs Florinvs is offline
Senior Member

Data înregistrării: 06.12.2012
Locație: Husi, judetul Vaslui
Religia: Ortodox
Implicit

Acuma cu mandria: nu stiu daca e neaparat mandrie sau pur si simplu fericire, dar daca ai ce am zis intr-o postare anterioara nu ai cum sa nu fii fericit!
Cu mandria: nu trebuie sa fie in sensul de a-i privi de sus pe concetatenii tai (de exemplul daca esti doctor sau profesor asta nu inseamna ca nu trebuie sa stai de vorba sau sa cinstesti o bere sau sa joci o tabla cu vecinul care e strungar sau muncitor), ci in sensul de a-ti face meseria (indiferent care ar fi) cu pasiune si corectitudine si de a fi mandru de lucrul bun facut! De exemplul am cunoscut multi impegati de miscare care cand intrau in tura si isi puneau uniforma CFR-ului (cu cascheta rosie, vestonul albastru si petlitele rosii la gat cu stema CFR-ului), erau mandri de meseria lor, insa in societatea erau oameni foarte sociabili, seriosi, te puteai baza pe ei cand era de facut o treaba serioasa (doar faceau parte din "a doua armata a tarii"), dar si cand era vorba de chef sau distractie erau "la inaltime"!
Reply With Quote

Thread Tools
Moduri de afișare

Subiecte asemănătoare
Subiect Subiect început de Forum Răspunsuri Ultimele Postari
Poate deveni abstinenta o problema? teodoraianys Generalitati 110 21.09.2013 21:09:21
Cine da lui isi da, cine face lui isi face spre_rasarit Generalitati 0 11.10.2011 14:18:21
Cine poate face o religie unica pe tot pamintul?? Mihai36 Generalitati 14 28.07.2011 20:42:24
Educație sexuală în școli iar Iustin32 Generalitati 21 28.09.2009 22:30:02