Forum Crestin Ortodox Crestin Ortodox

Du-te înapoi   Forum Crestin Ortodox > Generalitati > Generalitati

Thread Tools Moduri de afișare
Vechi 04.11.2013, 10:57:43
AlinB AlinB is offline
Senior Member

Data înregistrării: 29.01.2007
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de Florinvs Vezi mesajul
Tot n-ati lamurit-o cu cipurile si actele biometrice ?!
Acuma ca exista acte (de identitate sau bancare, carduri, etc) care contin cipuri cu date biometrice in ele, este o chestiune. Este adevarat ca acel cip contine date personala, iar de fiecare data cand utilizam acel act informatiile noastre personale se stocheaza in anumite baze de date, iar cineva rau-intentionat le-ar putea folosi la un moment dat ca sa ne faca rau.
Insa pe de alta parte, si structurile specializate de informatii isi aleg "tintele"" in functie de anumite criterii (oameni care au acces la informatii, care lucreaza in domenii "sensibile"", in structuri de decizie, etc). Mi-e greu sa cred ca ar interesa un serviciu de informatii de exemplul de cate ori ma duc eu in Basarabia la rude, desi am pasaport cu cip!

Insa in privinta implantarii cipurilor in corpul uman, aici sunt total impotriva. Ar fi o monstrozitate, si cred ca nici un om normal la cap nu ar accepta asa ceva.
Sa vina vreodata cineva sa-mi "propuna"asa ceva, daca nu cu paru'' il iau!
Argumentul asta e expirat de mult, exista deja alte sisteme care pot fi folosite pentru urmarire, gen Internet, telefon mobil, de care cipofobii nu s-au lepadat si nici prin cap nu le trece asa ceva.
Pai cum si-ar mai imprastia mesajul?
Cum ar renunta la convenientele si comoditatile telefonului mobil? Pregatire apocaliptica, dar nici chiar asa..

Thread Tools
Moduri de afișare

Subiecte asemănătoare
Subiect Subiect început de Forum Răspunsuri Ultimele Postari
Ce spuneti de actele biometrice? Daniel777 Stiri, actualitati, anunturi 107 11.10.2010 23:02:47
Despre absurditatea cu pasapoartele biometrice mihailt Generalitati 50 30.09.2009 18:22:02
Ce se incearca cu actele biometrice? mihailt Generalitati 0 15.07.2009 02:30:05
Hotararea Sinodului Bisericii Ortodoxe de Stil Vechi referitor la actele biometrice bunicu Stiri, actualitati, anunturi 2 24.03.2009 11:20:37
Despre actele de identitate electronice si intimitate BogdanF2 Generalitati 0 26.01.2009 20:23:30