Forum Crestin Ortodox Crestin Ortodox

Du-te înapoi   Forum Crestin Ortodox > Tainele Ortodoxiei > Nunta

Thread Tools Moduri de afișare
Vechi 22.10.2013, 19:33:12
Parascheva16's Avatar
Parascheva16 Parascheva16 is offline
Senior Member

Data înregistrării: 26.02.2013
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de Yasmina Vezi mesajul
Pai si sunt astfel de gradinite ca cele suedeze,si la noi?
Unde,aratati-mi si mie programa.

Daca nu sunt atunci despre ce vorbim,despre drobul de sare?
Cand s-or semnala cazuri si la noi,atunci putem purta o discutie,dar pana atunci...
Nu e vorba despre mersul la gradinita, ci despre obligativitate. Nu are nimeni nimic cu gradinita in sine. Poate o sa si raspunzi la subiect.
Raspunsul citatat de tine este ptr. Alin si ce a zis el.
**
Da, au fost cazuri si la noi, dar au facut parintii scandal. Suntem in UE pana la urma. Lucrurile se misca mult mai repede decat s-au miscat in SUA. Deja au scos numele parintilor de pe buletin, deja este legea anti-discrimare in loc. Si la noi s-a introdus educatia ptr. sanatate. Momentan nu e 100% obligatorie ca in alte tari, dar exista. Au sarbatorit o zi,am uitat cum o numesc, in care fetele trebuiau sa se imbrace in baiat, iar baietii in fete. Si da, la gradinita. A fost postat cazul pe acest forum. Nu stim daca in alte gradinite s-a intamplat asta, stim doar de gradinita unde parintele a facut scandal si au incetat.

Apoi, noi trebuie sa discutam doar cand se intampla? De cand asa ceva? Nu este greu de prezis ce vor sa faca, ptr. ca deja s-a intamplat in Vest si in alte tari. Sunte in UE+NATO si se pun presiuni. Stim deja ce vor sa faca, de ce sa vorbim cand deja s-a petrecut? Nu mai bine actionam din timp? o.O
*
Se poate reveni acum la subiect?
Reply With Quote

Thread Tools
Moduri de afișare

Subiecte asemănătoare
Subiect Subiect început de Forum Răspunsuri Ultimele Postari
Si eu sunt copilul Lui ixlucian Intrebari utilizatori 1 31.10.2012 22:36:43
5 ORE PE ZI CU FAMILIA adrian010155 Generalitati 2 30.07.2008 17:50:22
5 ore pe zi cu familia Ionelaangel Generalitati 2 02.02.2007 18:59:09
Familia maria55 Generalitati 10 01.11.2006 18:09:42