![]() |
![]() |
|
|
|
|
|
|
|||
|
|||
|
Citat:
Citat:
Numai un DragoșP - "P" vine de la proastă pricepere a cuvintelor? că în "pacefăcător" nu-și are obârșia sigur acest "P" - poate pune croasantu' înaintea celor deja amintite: rugători, anahoreți, călugări de-soare-făcători prin îndurarea Domnului. Ți-o fi foame, mititelule. Sau te gândeai la un croasant-duhovnicesc precum Părintele Paisie Aghioritul făcea referire la "feliuțele de tort" pe care Dumnezeu le are pregătite pentru noi. Hm! Bun băiet! Last edited by stireana; 22.10.2013 at 12:16:55. |
|
|
||||
|
||||
|
Hai să fii binecuvântată și tu franțujii tăi!
Pace. Și poftă bună la croasanți.
|
|||
|
|||
|
Citat:
Ce-mi plac binecuvântările făcute cu pumnalul! Mă topesc, nu alta! Ortodox sadea, ce mai?! |
|
|
|||
|
|||
|
Citat:
Noi ,neamul omenesc suntem inclinati sa vedem numai raul din ceilalti. Eu nu spun ca Ceausescu trebuia sa ramana. Dar cei care l-au omorat stiau ca relele pe care urmau sa le faca ar fi intors poporul la Ceausescu. Lasa croasantele ,dar ca sa deviez de la subiectul topicului ,cum vezi tu familia franceza ? |
|
|
||||
|
||||
|
Citat:
Asa ca popa securist, se grabea ,deupa orice spovada, sa mearga la tanti secu' sa dea cu subsemnatu',despre ce mai fac si spun enoriasii ! Desigur, nu putem generaliza, au fost si multi preoti(cei adevarati,care merita respect !) care, s-au ferit de aceste treburi sau au cautat sa le ocoleasca, sau daca nu s-a putut ,au incercat sa spuna numai lucuri banale,astfel incat securitatera sa-i considere neinteresanti ! Insa fenomenul a existat, si acei preoti zelosi pentru cauza sistemului, cauta si acum sa refaca vechea propaganda bolsevica ! |
|
|
|||
|
|||
|
Citat:
P. S. Exprimarea asta, cumva fortat-ostentativ-neaos-arhaica, se pupa din parti cu situatia de diasporata, sa zic asa. |
|
|
|||
|
|||
|
Citat:
Ceaușescu = România doar pentru un îngrămădit mintal. În plus, cât poți, aia înțelegi. |
|
|
|||
|
|||
|
Citat:
- (puțin) merge foarte bine cu (des) |
|
|
|||
|
|||
|
Citat:
Dacă mă-ta ar fi stat agățată de-o lucarnă cât să prindă o fâșie de lumină nu mai lată de un milimetru printre scândurile ce-i acopereau orice deschidere spre cer, cu încheieturile înnegrite de la fiarele ce străpungeau osul și toată tinerețea i-ar fi încăput într-o gamelă ș-o tinetă, n-ai fi fost acum atât de dobitoc încât să spui că regimul Ceaușescu a avut "părți bune". Dacă tu ai fost un îmbuibat al sistemului ceaușescoid și ai crăpat tacâmuri de pui în neștire, alții își dădeau viața tocmai ca tu astăzi să fii un unsuros moral. Last edited by stireana; 25.10.2013 at 18:06:08. |
|
|
|||
|
|||
|
Citat:
# apt-get remove insanity Last edited by Barsaumas; 26.10.2013 at 00:13:38. |
|
|