![]() |
![]() |
|
|
Înregistrare | Autentificare | Întrebări frecvente | Mesaje Private | Căutare | Mesajele zilei | Marchează forumurile citite |
|
Thread Tools | Moduri de afișare |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Pt ca cel mai greu lucru pt cineva este ca sa se vada cu adevarat cum este . Chiar sfintii parinti spun ca cea mai mare minune este ca cineva sa se cunoasca bine pe sine insusi. Eu mi-am permis sa fac cateva afirmatii legat de cele spuse de tine.Citez: "As dori sa iti spun ca sunt foarte multi romani care merg la Biserica duminica de duminica insa sunt la fel ca la inceput fara nici o sporire duhovniceasca. Sa nu crezi ca daca mergi la Biserica duminica de duminica gata esti mantuit. De altfel multi romani care trec peste pragul acesta si ajung duminica de duminica la Biserica considera ca sunt foarte sporiti duhovniceste dar nu vad cat pacatuiesc condamnand pe ceilalti saracii care munciti de patimi, de nevoi, sau cine stie ce greutati nu merg in fiecare duminica. Insa eu cred ca nu este mare diferenta intre unii si altii." Poate in Anglia asa sunt romanii care merg la biserica ,tu ii cunosti mai bine.Vad ca ii judeci pe cei care merg. Te rog sa ma ierti. Pt mine mersul la biserica ma ajuta foarte mult ,macar din predica pot afla ceva nou.Si nu numai pe mine ci pe toti cei care pasesc in biserica duminica de duminica ,altfel nu ar intra acolo. |
|