Forum Crestin Ortodox Crestin Ortodox

Du-te înapoi   Forum Crestin Ortodox > Generalitati > Generalitati

Thread Tools Moduri de afișare
Vechi 20.07.2013, 02:30:52
Parascheva16's Avatar
Parascheva16 Parascheva16 is offline
Senior Member

Data înregistrării: 26.02.2013
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de Miha-anca Vezi mesajul

Dar sa ne amintim si de oamenii, care nu au de gand sa invete si care sunt stapaniti de un egoism (boala secolului nostru) feroce. Ce sa facem cu acestia? Vedem ca se fura, si primind o pedeapsa, le rad judecatorilor in nas, caci pedeapsa e luata din start in calcul si au furat mai mult decat cei doi, trei, cinci ani, cat au de stat la inchisoare, dand un exemplu viu si altora.
Oare nu e cazul sa recurgem si la masuri mai drastice, daca cele blande nu dau rezultat?!? Eu cred ca da!
Cu blandete sa ii invatam pe cei, care sunt dispusi sa invete; iar cu asprime pe cei, care nu vor sa invete niciodata.
Conditiile in inchisoare sunt tot mai bune; ce sa-i mai sperie pe raufacatori?
Poate doar o condamnare la saracie, prin nationalizarea bunurilor acumulate in mod ilicit.

Vlad Tepes e clar ca nu va mai veni, dar macar sa asistam la o intoarcere la moralitate, asa cum e normal intr-o societate civilizata.
Dar daca se fura incepand din liceu, la ce sa ne asteptam de acum inainte? Cine mai e dispus sa asculte de o vorba buna?!? Aproape nimeni!
Apropo de inchisori. Mai nou au si televizor in fiecare celula. Noaptea vad pronografie, ziua violenta si dastea. Si dupa ce ies de acolo sunt si mai eficienti. Si e lege de sus, nu de la inchisori.

Da, si eu aveam in clasa colegi hoti. Dar hoti bun, nici nu iti dadeai seama.
Reply With Quote

Thread Tools
Moduri de afișare