![]() |
![]() |
|
|
|
|||||||
| Înregistrare | Autentificare | Întrebări frecvente | Mesaje Private | Căutare | Mesajele zilei | Marchează forumurile citite |
|
|
Thread Tools | Moduri de afișare |
|
|
||||||||
|
||||||||
|
Citat:
Talharul de-a stanga, a ajuns si el in Rai, dupa mintea ta, cu toate ca a ramas cinic fatza de Dumnezeu, pana la sfarsit. Mai sa fie. Citat:
Citat:
Despre ce te-am intrebat cu Moise, nu sufli un cuvintel. Se pare ca n-ai ajuns cu tzopaiala prin Scriptura pana acolo. Mai astept. Citat:
Citat:
Ce i s-a intamplat lui Iov, i s-a intamplat cand nu era acasa. Nu a avut nici o alegere de facut, daca sa se opuna sau nu. Citat:
Si o doza de patetica ipocrizie. Unde am zis eu ca "imi doresc sa ucid pe cineva"? Iubirea la tine inseamna sa-ti scapi pielea si pe ai tai sa-i lasi de izbeliste. Citat:
Iar tu, cel plin de ifose "duhovnicesti" nu esti tare priceput la capitolul asta. Daca vine un hot, ucigas, violator si tu in loc sa te pui intre astia si ai tai o iei la fuga cu pretextul ca "asa a vrut Dumnezeu" vai si amar de tine si pe lumea asta si pe cealalta. Sa speram ca pana o sa ai femeie si copii o sa-ti vina mintea la cap, ca altfel o sa fie vai si amar de ei. Citat:
Inca mai astept, poate ajungi si la partea aia de Scriptura in care zice ce facu Moise cand se cobora cu tablele legii si gasi poporul inchinandu-se la vitelul de aur. Apropo, daca cineva incearca sa te violeze pe tine, tot asa, nu te impotrivesti, stai cumintel ca asa a vrut Dumnezeu si ca nu esti al tau si bla bla?
Suprema intelepciune este a distinge binele de rau. Last edited by AlinB; 21.06.2013 at 14:46:57. |
|
|