![]() |
![]() |
|
|
||||
|
||||
![]() Citat:
In principiu, el nu este un om rau, si chiar daca in aparenta este violent, nu indrazneste totusi sa loveasca o femeie, desi probabil mai trage cate un pumn prin pereti in acea stare... Intre timp, dupa ce l-a parasit sotia, a trait in concubinaj mult timp cu o fata din Cluj, care a profitat de el in fel si chip si care nu dadea doi bani pe starile acelea ale lui. Daca ar fi fost atat de periculos, n-ar fi ramas 3-4 ani, pana am hotarat eu sa plec in Romania, si astfel s-a decis si el sa plece! Sunt oameni care nu beau, dar "te toaca maruntel"... Sunt oameni care nu beau, dar daca-i pui sa bata un cui, s-ar putea sa-l aseze cu floarea la perete!... Sunt oameni care nu beau, dar cand ii rogi sa faca ceva, iti raspund: "Da' ce-i atata graba?" El, spre deosebire de multi altii, isi poarta singur de grija, arata foarte bine ca barbat, este foarte bine organizat si nu-i prea lipseste banul din buzunar, iar daca-l rogi sa faca ceva pentru tine, desi nu te cunoaste, nici nu sta pe ganduri! Am facut echipa cu el 6 ani, si NICIODATA nu ne-am facut de rusine, desi nici eu si nici el nu ne laudam vreodata ca am fi capabili de mare lucru... E un familist, iar dupa experienta avuta, cred ca "sufla si-n iaurt". Cea din Cluj, inafara de bucatarie, nu voia sa faca nimic: manichiura, fardul, hainele de firma, parfumul de calitate intrau in gratiile ei. Cand a venit la el sa vada ce mai poate "aduna" si cat il mai poate prosti, i-a dat de inteles ca nu e pentru gradina, sau pentru dat mancare la gaini, ci pentru a fi tratata ca o mare doamna! Apoi a plecat in Londra unde locuieste cu un altul care-i plateste chiria, mancarea, hainele si micile slabiciuni!... Eu cred ca daca si-ar gasi o buna crestina, ar face din el un om extraordinar. Biserica este la doi pasi de casa, iar preotii de-acolo sunt cu totul deosebiti. Daca ea ar merge la biserica, el n-ar opri-o. Si astfel, intr-o zi ar ajunge si el la sf. liturghie. Nu singur, asa cum ii cer eu, fiindca se simte stingher si ii este rusine. Daca ar veni o data, ar exista un precedent, iar Dumnezeu ar incepe sa lucreze cum stie El mai bine! Intr-o casnicie, Dumnezeu a oranduit sa ne mantuim unul pe altul. Poate nici sa fie doua Marii sau doua Marta, nu e indicat. In familia in care harul lui Dumnezeu coboara, deja diavolul nu-si mai gaseste culcus!
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
patima fumatului.... | Mtcrysty17 | Generalitati | 2 | 16.09.2011 22:17:03 |
Patima | ChEoPs | Generalitati | 13 | 27.06.2011 00:22:32 |
Despre betie - referiri biblice | patinina34 | Din Vechiul Testament | 9 | 31.05.2009 01:49:13 |
patima bauturii | alina_magura | Rugaciuni | 15 | 04.03.2008 13:44:00 |
patima? | stef_sumner | Generalitati | 74 | 13.06.2007 23:32:06 |
|