![]() |
![]() |
|
|
|
|||||||
| Înregistrare | Autentificare | Întrebări frecvente | Mesaje Private | Căutare | Mesajele zilei | Marchează forumurile citite |
![]() |
|
|
Thread Tools | Moduri de afișare |
|
|
|
|
|||
|
|||
|
Citat:
Nu cred ca cei din manastirile unde vin si femei sunt mai mai putin sau ai mult virtuosi decat acolo unde este o interdictie totala. Parerea mea - in cazul Athos -ului, este vorba mai degraba despre loc, decat despre oameni. Locul este si trebuie sa ramana consacrat calugariei (barbatilor), orice toleranta in acest sens, va duce la erodarea acestui scop. Intreb si eu: intoleranta vizavi de animalele de sex feminin vine de la Maica Domnului sau de la oameni?
|
||||
|
||||
|
Citat:
PS: BINE AI VENIT IN CLUB! |
|
|
||||
|
||||
|
Tu nu scapi nici o ocazie să te faci de baftă?
|
||||
|
||||
|
inainte de a arunca cu piatra (am vazut ca esti BUN la asta)...ARATA UNDE E GRESEALA MEA?
|
|
|
||||
|
||||
|
Greșeala ta FUNDAMENTALĂ este NESOCOTIREA și BATJOCORIREA Sfintei Tradiții.
|
||||
|
||||
|
si unde anume am batjocorit eu Sf. Traditie?
|
|
|
||||
|
||||
|
Hai că n-am chef de glume.
|
||||
|
||||
|
poate de la faptul că unii erau ... iubitori de animale?! :D
|
|
|
||||
|
||||
|
Citat:
Athosul e acel tip de spatiu sacru ce exista in postura stabila, insemnat vizibil, spatiu extras din teritoriu si din timp, ce are de partea sa memoria, fiind un simbol al credintei ortodoxe, centru spiritual. Dpmdv manastirea Frasineni nu are aceeasi calitate de centru, insa daca au dat un avaton, sa le fie de bine, n-oi intra prin efractie in incinta ei. Last edited by ioanna; 23.01.2013 at 21:45:54. |
|
|
|||
|
|||
|
Citat:
În primul rând, vă reamintesc că altarul a existat înainte de iconostas. Sfântul Ioan Gură de Aur a slujit la altar fără iconostas. În al doilea rând, asta credeți că este ancora fundamentală a Sfântului Munte în conștiința credincioșilor - faptul că e un loc interzis femeilor ? Păi dacă ar fi așa, Doamne ferește ! - mai bine s-ar desființa toate acele mănăstiri.... |
|
|