![]() |
![]() |
|
|
|
|||||||
| Înregistrare | Autentificare | Întrebări frecvente | Mesaje Private | Căutare | Mesajele zilei | Marchează forumurile citite |
![]() |
|
|
Thread Tools | Moduri de afișare |
|
|
|
|
|||
|
|||
|
Si eu spuneam pana mai ieri ca imi doresc casa mea, acum si de cele mai multe ori imi doresc o persoana si apoi sa avem casa noastra. Pentru totdeauna.
|
|
|
||||
|
||||
|
Am ajuns la concluzia ca cel mai bine este sa cumperi un teren si sa-ti construiesti tu casa. Este mai ieftin si casa mai trainica. Avem prieteni care si-au cumparat teren undeva in afara Bucurestiului, acolo este mai accesibil, si dupa cativa ani au inceput sa construiasca casa.
Pe de alta parte avem si prieteni care au cumparat casa la cheie si cu timpul au descoperit cat de mult s-au pacalit si cum au fost mintiti in privinta calitatii. Au fost nevoiti sa investeasca apoi multi bani pentru a repara anumite neajunsuri. |
![]() |
| Thread Tools | |
| Moduri de afișare | |
|
Subiecte asemănătoare
|
||||
| Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
| Casa ateilor si casa noastra | Man Teo | Alte Religii | 7 | 04.09.2011 02:54:53 |
| Ce imi doresc de la sf nicolaie | ionut12 | Generalitati | 4 | 07.12.2010 10:20:38 |
| Ce fel de religie sa imi doresc? | MariaB | Biserica Romano-Catolica | 42 | 18.10.2010 03:17:29 |
| doresc un sfat | mikiuasa | Rugaciuni | 13 | 03.08.2007 22:26:29 |
| doresc un sfat | mikiuasa | Rugaciuni | 0 | 20.01.2007 09:33:31 |
|
|