![]() |
![]() |
|
|
Înregistrare | Autentificare | Întrebări frecvente | Mesaje Private | Căutare | Mesajele zilei | Marchează forumurile citite |
![]() |
|
Thread Tools | Moduri de afișare |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
|
|
|||
|
|||
![]()
Nu poti spune acest lucru, Antonia. Eu figurez la banca cu numele, dar am si CNP. Toate actele sunt pe nume, dar e specificat, acolo unde este necesar, si CNP. Inca nu am primit o hartie de la banca doar cu CNP-ul.
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Mihailc, nu cred ca ai fost primul, care a venit cu ideea acesta; ai preluat-o si tu din zbor, de la unii care vorbesc despre ortodoxism. Ei, si cand am vazut ca spun "ortodoxism", am stiut cu cine avem de-a face: Lupul isi schimba blana,dar naravul ba! |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Taina faradelegii evolueaza gradat. Mai intai apare numele alaturi de numar si apoi doar numarul. Eu, una, m-am ferit si de cardul bancar fara cip. Tehnologia de decodificare a informatiei e aceeasi. Ma duc la banca, imi iau salariul din contul curent deschis acolo si atat. De cate ori merg la banca, mi se indroduce CNP in calculator si mi se spune cat am de luat. Pentru ei, oricum sunt un numar si eu. E problema salariatilor bancii. Dar eu nu accept acel card prin care sa recunosc ca ma identific cu acel numar. |
|
||||
|
||||
![]()
ce înțelegi prin asta?
|
|
|||
|
|||
![]() |
|
||||
|
||||
![]() Citat:
|
|
|||
|
|||
![]()
Am citit cartrea Apocalipsa 13, am semnat petitia impotriva cadrului dar ce ne facem cu buletinele biometrice?
|
|
|||
|
|||
![]()
Da, acolo gasesti toate explicatiile necesare. Tot la pagina respectiva sunt si cele trei citate din Apocalipsa foarte importante pentru problema in discutie.
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
3. Articolul 3 se modifică și va avea următorul cuprins: "Art. 3. - (1) Integrarea și administrarea bazelor de date privind evidența persoanelor, a actelor de stare civilă, a cărților de identitate, a cărților electronice de identitate, a cărților de identitate provizorii, a cărților de alegător și a celorlalte documente necesare persoanei în relațiile cu statul se realizează de D.E.P.A.B.D. (2) D.E.P.A.B.D. administrează Sistemul național informatic de evidență a persoanelor, denumit în continuare S.N.I.E.P. (3) S.N.I.E.P. reprezintă ansamblul activităților desfășurate cu mijloace informatice pentru ținerea evidenței persoanelor, producerea, emiterea și evidența actelor de stare civilă, a cărților de identitate, a cărților electronice de identitate, a cărților de identitate provizorii, a cărților de alegător și a altor documente necesare persoanei în relațiile cu statul." http://www.monitoruljuridic.ro/act/o...de-143696.html Last edited by antoniap; 12.01.2013 at 21:02:30. |
![]() |
Thread Tools | |
Moduri de afișare | |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Sanatate | Mosh-Neagu | Postul | 255 | 30.07.2017 13:46:00 |
o rugaciune pentru sanatate | maria32 | Umanitare | 34 | 09.07.2015 16:05:09 |
Crestinul ortodox si cardurile de sanatate | dorinastoica14 | Despre Biserica Ortodoxa in general | 134 | 26.11.2012 01:34:06 |
Religie alternativa | CristanN29 | Despre Biserica Ortodoxa in general | 8 | 25.11.2010 12:05:42 |
Rugaciune pentru Sanatate | t_a_pirvu | Umanitare | 4 | 15.09.2010 12:58:53 |
|