![]() |
![]() |
|
|
Înregistrare | Autentificare | Întrebări frecvente | Mesaje Private | Căutare | Mesajele zilei | Marchează forumurile citite |
![]() |
|
Thread Tools | Moduri de afișare |
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Citat:
Mai bine pr Daniil Sosoev decât d-na judecătoare Carmen Paduraru. Apropo eu doar am postat o altă părere, asta nu înseamnă idolatrie. ![]() ps: înregistrarea aia cu d-na judecătoare e penebilă, dacă am ajuns să credem și să luăm de bun așa ceva... Sincer chiar m-ai surprins cu acea înregistrare, sper totuși să fie o greșeală... Last edited by ovidiu b.; 09.01.2013 at 19:03:26. |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
De altfel da o cautare pe site -ul de la apologeticum si saccsiv si ai sa te convingi.
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Aici imi amintesc despre discutiile pe aceasta tema intre parintele Porfirie si parintele Paisie Aghioritul. Am prezentat filmuletul cu judecatoarea Carmen Paduraru din ratiuni pragmatice, nu duhonicesti. Nu o compar cu niciun duhovnic. Ea este vocea mireanului care transmite ce i-a spus duhovnicul si atat. Last edited by antoniap; 09.01.2013 at 19:55:39. |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Ești sigură că ea înțeles ceea ce i-a spus duhovnicul? Eu mă îndoiesc la câtă logică are ea. Ești sigură că duhovnicul i-a spus să vorbească asemenea tâmpenii? Eu mă îndoiesc...mai ales dacă e vorba de pr Iustin Pârvu, nu cred că el ar da asemenea soluții. |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Despre acest gen de greseli vorbeste si Sfantul Serafim de Sarov. Se intampla si la case mai mari, adica la oameni nevoitori, renumiti pentru sfaturile date. De ce? Din cauza ca au vrut sa adauge ceva si de la ei insisi pe langa cele inspirate de Dumnezeu sau pe langa cele spuse de duhovnicul lor. De aceea, cat timp vietuim in trup, putem face cu totii astfel de greseli: si eu si tu si altii ca noi. Atitudinea corecta in asemenea situatii, spunea un parinte, este sa aratam greseala fara a desfiinta persoana, indiferent cine ar fi: ,,Aici, (aici si aici) a gresit binecuvantatul (a). Last edited by antoniap; 10.01.2013 at 07:30:28. |
|
|||
|
|||
![]()
În SUA au început discriminările din cauza neacceptării actelor cu cip: o elevă a fost suspendată pentru că a refuzat legitimația cu cip RFID
Daca BOR accepta documentele cu cip, atunci intr-adevar se poate intampla asa ceva si la noi. Nu vom mai putea spune ca respingem documentele cu cip din motive religioase, iar crestinii ar care le resping ar putea fi tratati ca infractori. Asadar se va repeta povestea ,,- Cine a dat foc Romei?" ,,- Crestinii!!!" De aceea, sa cerem din nou BOR sa-si exprime clar pozitia fata de documentele cu cip. |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
În afară de faptul "ca noi să fim primii care să facem ceva, înainte de a face alții sau a cere de la alții, pentru a se schimba lucrurile", nu am prea găsit un lucru bun. Citat:
![]() |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Acolo unde ma aflu, imi asum pozitia pe care o am si suport consecintele. Cam asa se pune problema. De asemenea, daca insistam, BOR care suporta si ea presiuni, ne va sprijini. Daca nu, atunci vom aluneca la gramada: mireni, calugari, preoti si ierarhi. Ca mireni putem spune lucrurilor pe nume mai mult decat daca am fi preoti si putem solicita sprijin din partea Patriarhiei Romane. BOR sunt si eu si tu si alti ortodocsi din Romania. Pentru noi e important care va fi pozitia oficiala fata de problema documentelor cu cip. Daca noi, crestinii, am fi uniti in aceasta problema, atunci ierarhii ar tine seama de dorinta noastra. Dar asa, cand vad ca ne grabim sa ne urcam in masina indiferent de tipul de permis de conducere, ce sa mai spuna si ei? Sunt si ei in bataia trasnetelor acolo pe functiile lor, iar presiuni exista si asupra lor. |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Citat:
Citat:
![]() Apropo, am intrat în "criză" de soluții viabile: post, rugăciune, viața liturgică? Last edited by ovidiu b.; 10.01.2013 at 10:43:48. |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
frunte = gândire mână = faptă Last edited by ovidiu b.; 10.01.2013 at 11:03:30. |
![]() |
Thread Tools | |
Moduri de afișare | |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Sanatate | Mosh-Neagu | Postul | 255 | 30.07.2017 13:46:00 |
o rugaciune pentru sanatate | maria32 | Umanitare | 34 | 09.07.2015 16:05:09 |
Crestinul ortodox si cardurile de sanatate | dorinastoica14 | Despre Biserica Ortodoxa in general | 134 | 26.11.2012 01:34:06 |
Religie alternativa | CristanN29 | Despre Biserica Ortodoxa in general | 8 | 25.11.2010 12:05:42 |
Rugaciune pentru Sanatate | t_a_pirvu | Umanitare | 4 | 15.09.2010 12:58:53 |
|