Citat:
În prealabil postat de bizantina
Un ortodox ar sti ca Biserica ortodoxa invata adeseori cum sa fim curati si neprihaniti. Despre astfel de lucruri se discuta. Nu se tace. Ca daca toti tacem, preotii tac, toti tac, cine cum ar primi invatatura?
Andra_07 se pare ca nu prea a citit materiale scrise despre tema fecioriei. Gaseste in site-urile ortodoxe, inclusiv acesta. Doar sa vrea sa caute.
|
Cum suna ideea:
"O sa-mi fac un afis cu "sunt virgin" si o sa mi-l lipesc in frunte! Astept reciprocitate din partea ta nu de alta dar vreau sa fii fi virgina numai pentru mine in noaptea nuntii! "
Nu-i asa ca este ridicol sa-ti trambitezi intimitatile?
Citat:
În prealabil postat de bizantina
Scuza-ma, esti ortodox?
|
Un ortodox fascist neolegionar, hranit cu teorii ale conspiratiei, care are ceva cu evreii, mi-a pus aceeasi intrebare pe forum. Am refuzat sa-i raspund fiindca am inteles ca, in viziunea lui, sa fii ortodox inseamna sa urasti evreii mai ales daca sunt foarte bogati au multa influenta in lume.
Acelas mod de a intreba ai si tu. Ca sa fii ortodox trebuie sa te trezesti in fiecare dimineata si sa strigi in gura mare "sunt virgin!"?
De ce oare suntem mai interesati de ograda vecinului si mai putin de ograda noastra?