Citat:
În prealabil postat de Demetrius
-Diferenta de varsta dintre soti e necesar sa fie mare, mai precis sotia sa fie tanara pentru a se dedica eclusiv spre a naste si creste copii sanatosi, si nu pentru a se "virusa" cu altfel de cunostinte; daca tanara isi pierde timpul pe bancile universitatii, va invata sa discute cu sotul(colegul de grupa) teme de specialitate, uitand cum se face o supa, sau cum se spala trei "Pampersi".
|
Eu si sotul avem studii teologice(el are mai multi ani de teologie ca mine). Acest lucru ne permite sa ne prelungim in noapte discutand diferite aspecte teologice care ne-au atras atentia...asadar discutam teme de specialitate.

Cu toate acestea stiu si cum se face o supa(aproape toate mancarurile din bucataria romaneasca si nu numai), stiu sa schimb si un pampers(sunt deja la al patrulea copil), am avut si un job(acum bebe e mic), am o multime de activitati extracasa prin care intru in contact cu o multime de oameni, deci ma "virusez " zilnic cu o multime de cunostinte.
Deci la noi in tara, slava Domnului se pot aplica si alte randuieli decat la musulmani fara ca acestea sa prejudicieze viata de familie.
Poate ar fi cazul sa lasam prejudecatile la usa...nu de alta, dar europencenele nu sunt musulmance :d